epilarea cu laser -ati incercat??

epilarea cu laser -ati incercat?? | Autor: elena_oona

Link direct la acest mesaj

Am auzit multe persoane care s-au epilat cu laser si sunt multumite???Ati incercat????Merita?
M-as face si eu cel putin pe fata ca am niste puf si mustata
Exista ceva riscuri??

Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

din cite am auzit eu, epilarea cu laser nu e definitiva. Dupa citiva ani parul creste la loc. Acum, nu as baga mina in foc. sa vedem ce spun si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asa am auzit si eu , chiar la TV , ca in cativa ani parul creste din nou.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

Si cativa ani e bine numai sa dispara parul!

Eu as vrea inghinal..stie cineva cam cat costa si cam cate sedinte trebuie? Am niste cicatrici cumplite de la celelalte forme de epilare si nu stiu cum sa le elimin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu am fost la GoSkin, langa Piata Amzei, am facut o singura sedinta si a mai rasarit doar 5% din ce era initial.
in ritmul asta o sa mai merg doar o singura data, probabil.
Deci are eficienta.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

si eu as vrea sa ma epilez inghinal.stiti cumva cat costa?
simona pentru ca am vazut ca tu te-ai epilat cu laser ne zici si noua cat ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Vreau si eu sa stiu cat costa?

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Acum ceva ani..vreo 5-6...o prietena s-a interesat pt mustata si o costa 25 $ cm patrat si se facea cam in 3 sedinte, de preferat in timpul iernii, fiindca pielea se depigmenta si se repigmenta mai greu si sa nu apara vara-toamna alba in jurul gurii. Acum ma gandesc ca tehnica a mai evoluat si..preturile au mai scazut..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

vreau sa stiu si eu cat costa .tare imi doresc si eu sa scap macar pt cativa ani de el
va pup

Mergi la inceput

Am gasit o lista de preturi.
Acceptabil pt bikini..caci luna de luna timpul si durerea costa asa ca tot pe acolo se ajunge.

Intrebarea mea este, cam cati ani tine o epilare laser?

Ma laud ca am gasit si uit sa pun Linkul cu lista de preturi!
http://www.coquette.ro/pagini/preturi.php?PHPSESSID=f0c7795b6ce33a7f904e01fd3402f20b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu ma epilez de vreo sase ani numai cu laser,pe mine, cel putin, ma tine cam doi ani, dupa care iar incepe sa se vada. Dar, oricum, este mult mai bine decat inainte. Si absolut peste tot, cu laser: sub brat, inghinal, pe picioare, mai mult decat inghinal ...
Riscuri....nu prea sunt. Am ramas insarcinata, am nascut, acum iar sunt insarcinata, medicii stiu de asta, si nu mi-au zis nimic de contraindicatii.deci, daca in sarcina nu sunt probleme,nu vad ce riscuri sr putea fi. Bine, sa nu ma intelegeti ca ma duc la epilat cat sunt insarcinata.
Preturi? Habar nu am cat costa in Romania. Aici, in Londra, eu am o clinica particulara pe care o frecventez destul de des,nu numai pentru epilat, si pot sa va spun ca ma costa destul de mult, insa serviciile sunt pe masura iar eu sunt foarte multumita.

19+

cristina

Mergi la inceput