epilarea cu laser -ati incercat??
Raspunsuri - Pagina 2
PrincessL spune:
cristina imi poti spune cam cat costa fiecare in parte si cate sedinte trebuie sa faci? trebuie sa plec si eu in ceva timp la londra si m-ar intereresa.
eu mi-am facut mustata la cluj. ma rog patial. trebuiau cica cam 10 sedinte iar eu am facut 6 pe urma am plecat din oras si era greu sa mai merg. inca nu vad mare diferenta, tot ma epilez cu ceara. costa cam 25 euro sedinta.
cristina1974 spune:
Pe picioare costa £20/cm patrat,si-ti trebuie vreo 10 sedinte; in zone intime( inghinal,si nu numai) este £35/cm patrat si-ti trebuie vreo 6-7 sedinte, iar subaxial este £25/cm patrat, si in vreo 5 sedinte te rezolva. Pe mine, in total, toata distractia asta ma costa in jur de £3500, si mi se face si reducere, ca sunt client fidel de vreo sase ani,dar fara nici un discount,cred ca ar ajunge undeva in jur de £4000-£4200. Cam scump, stiu,insa eu sunt multumita de ei, si aproape doi ani nu mai am treaba. Plus ca clinica asta e in Chelsea,buricul Londrei,ceea ce o face sa fie un pic mai scumpa ca in alte locuri.Sunt convinsa ca daca vii aici,poti gasi si mai ieftin.
Cand vrei sa vii in Londra?
cristina
PrincessL spune:
mersi de raspuns. oricum nu cred ca imi voi permite momentan..dar sper ca pe viitor..
pe la sfarsitul lui septembrie ar trebui sa vin. fac un master acolo. deci sunt studenta cu buget mic 

PrincessL spune:
pt fetele din cluj. sunt in cluj mai multe cabinete unde au aparate pt epilarea cu laser. ma rog cica de fapt nu este laser ci lumina pulsata care e alt lucru..oarecum. este un beauty center undeva pe eroilor parca, mai este clinica New Skin care este partener al celei din Bucuresti si care acum parca are sediul undeva langa facultatea de litere pe str horia, unde este si un meli melo daca nu ma insel. puteti merge sa va interesati. va explica doamna de acolo exact cat costa si ce trebuie sa faceti si cat dureaza.
acum faza e ca eu am fost la new skin sa-mi fac mustata acum vre-un an. mi-a zis ca imi trebe cam zece sedinte pt ca mustata se face mai greu. costa 25 euro pe sedinta. preturile acolo sunt pe portiunea pe care vrei sa o faci, nu pe cm patrat. na eu mi-am facut cam 6 sedinte ca pe urma am plecat din cluj si nu m-am mai dus ca era depart... si nu prea se vad efecte. adica acum tot la ceara m-am intors. parca totusi nu mai sunt asa de multe fire..hmmm
acum vroiam sa ajung la alta chestie. tipele de la clinica nu mi-au spus ca oricum tine doar cativa ani, asta am aflat de pe tot felul de site-uri. si ei ca sa se scoata iti spun ca nu e 100% sigur si ca depinde si de hormoni, te trimit intai sa-ti faci teste la endocrinolgie daca li se pare ca esti prea paroasa. eu am fost si mi-a dat diane 35 pt hirsutism. nu vad mare efect nici cu diane. am ramas cam dezamagita. dar cu speranta ca pe alte regiuni functioneaza mai bine. la axila de exemplu cica e de ajuns vreo 5 sedinte. parca costa 50 euro pe sedinta pe axila cred.
no, sper ca va ajuta informatiile.
crinuta spune:
N-am incercat dar sigur voi incerca, deoarece am probleme mari de la epilatul clasic si vreau sa scap de chinul asta.
Chiar si daca ar creste peste 2-3 ani, e super ok.
Crinuta si
Rayan