Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Asa a inceput odiseea noastra
133,132,131,130,
129,128,127,126,125,124,123,122,121,120,119
118,117,116,115,114,113,112,111,110,109,108,107,106,105
104,103,102,101,100,99,98,97,96,95,94,93,92,91,90,89,88,87,86, 85
84,83,82,81,80,79,78,77,76,75,74,73,72,71,70,69,68,67,66,65,64,63,62,61,
60,59,58,57,56,55,54,53,52,51,50,49,48,47,46,45,44,43,42,41,
40,39,38,37,36,35,34,33,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,
21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
O noua etapa din viata noastra- Clubul Scutecelor:
15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
Inger, ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Intotdeauna fii cu mine
si ma-nvata sa fac bine.
Eu sunt mic,
Tu fa-ma mare!
Eu sunt slab,
Tu fa-ma tare!
In tot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste!
Amin!

Avem pana acum 91

Albumul nostru - cele mai dragalase momente
SEPTEMBRIE
09 septembrie

OCTOMBRIE
10 octombrie

15 octombrie

17 octombrie

21 octombrie

22 octombrie

23 octombrie

23 octombrie

23 octombrie

24 octombrie

25 octombrie

XX octombrie

26 octombrie

29 octombrie

29 octombrie

30 octombrie

30 octombrie

31 octombrie

31 octombrie

NOIEMBRIE
02 noiembrie

03 noiembrie

03 noiembrie

03 noiembrie

04 noiembrie

05 noiembrie

05 noiembrie

07 noiembrie

07 noiembrie

07 noiembrie

08 noiembrie

09 noiembrie

9 noiembrie

10 noiembrie

11 noiembrie

11 noiembrie

13 noiembrie

14 noiembrie

14 noiembrie

14 noiembrie

14 noiembrie

15 noiembrie

15 noiembrie

15 noiembrie

16 noiembrie

17 noiembrie

17 noiembrie

18 noiembrie

18 noiembrie

19 noiembrie

20 noiembrie

20 noiembrie

21 noiembrie

21 noiembrie

23 noiembrie

24 noiembrie

24 noiembrie

27 noiembrie

27 noiembrie

28 noiembrie

28 noiembrie

29 noiembrie

29 noiembrie

29 noiembrie

29 noiembrie

30 noiembrie

30 noiembrie

DECEMBRIE
01 decembrie

03 decembrie

03 decembrie

04 decembrie

04 decembrie

05 decembrie

07 decembrie

10 decembrie

11 decembrie

11 decembrie

13 decembrie

13 decembrie

14 decembrie

15 decembrie

17 decembrie

17 decembrie

18 decembrie

19 decembrie

19 decembrie

19 decembrie

22 decembrie

21 decembrie

22 decembrie

23 decembrie

25 decembrie

26 decembrie

27 decembrie

Adresa noastra comuna de e-mail este:
mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com
Pentru parola trimiteti PM AICI
Albumul nostru contine cate o poza din fiecare luna a copiilor nostri si poate fi vazut cu parola comuna+07, iar pozele le puteti pune voi sau le puteti trimite pe adresa bulgarasi2007@gmail.com si le uploadam noi.
Raspunsuri

pufulet74 spune:
Multumim de capitolul nou, sa fie plin de vesti bune !
Salutam fetele !
Petronela, ma bucur ca te aud iar si sa faci bine sa intri mai des de acum, ca ne-am gindit la tine !
Adina, multi pupici tie si lui Floris
Ank, casa de piatra si un crestin sanatos si cuminte !
Pupici la toate mamicile si piticii frumosi, ma uit de multe ori la poze si ii admir cit sunt de frumosi :)
O sa intru sa adaug pozele dar saptamina viitoare , f buna ideea Alina !
La noi in week-end-ul asta e nebunie, am de vineri pina duminica inclusiv cursuri, asa ca Joshua a stat cu taticul lui ;) L-a innebunit, a plins disperat toata ziua de vineri, si nu a vrut sa manince laptelele din biberon. Ma gindesc ca de la biberon, ca eu alaptez exclusiv si probabil nu e invatat. Ce mai, a fost dezastru, de azi nu am vrut sa ma mai duc dar m-a convins sotul meu pina la urma. Mi l-a adus la prinz sa pape si era disperat, prindea sinii si nu mai stia ce sa faca cu ei :))
Apropo de ciclu, mie nu mi-a venit inca, probabil cum alaptez, dar nu imi e dor de el sincer ...
La capitolul kilograme, din 23 puse in timpul sarcinii mai trebuie sa dau jos 2 kg, pina in 9 martie la botez. Cred ca a ajutat mult alaptatul si m-am straduit sa maninc sanatos, fara grasimi, piine, prajeli, dulciuri.
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk

bb_yasmi spune:
sa fie un capitol plin de vesti bune si bebei sanatosi!!!!
]
noi astazi am umblat toata ziulica, am facut vizite, desi afara era un ger, ningea de rupea pamantul si mai era si polei pe jos!!
aaa astazi am papat prima supica...cu lingurita!!
noi va spunem noapte buna!~!!!
pupici multi!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

anacami spune:
Buna!
Alina,multumim! o sa trimit si eu cate o poza/luna
Petronela,ai o dulceata de fata! tati este f. mandru de fetele lui
ANK,inca o data "Casa de piatra",sanatate si fericire!asteptam povestea nuntii
Pufulet,bafta!
cu menstruatia cred ca depinde de fiecare organism;la mine trece o autostrada a hormonilor:alaptam exclusiv,la cerere (cel putin la Sebastian din ora in ora...) si tot mi-a venit ciclu la 2-3 luni dupa fiecare nastere.
Probabil daca luam anticonceptionale (Excluton) nu s-ar fi intamplat;nu am luat,atat pt. bb (mai bine asa..),cat si pt. mine (ca am incercat acum vreo 2 ani sa iau o luna Yasmin si m-au dat peste cap pentru 1 an de zile -controale la diverse specialitati,etc). Acum dr. meu mi-a rec. sterilet Mirena,dar este si asta pe baza de hormoni si deocamdata nu m-am hotarat. In plus,de la acest sterilet este posibil sa imi dispara complet menstruatia cat timp il port (chiar si ani) ceea ce iar ma inspaimanta (nu ca le-as duce rau dorul, dar mi se pare nefiresc si nu stiu cat de sanatos este pt. o femeie ce nu este la menopauza...)
sunt curioasa:voi luati.nu anticonceptionale?
va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian si Stefania

anacami spune:
Dany,cum mai sunteti? s-a mai modificat ceva,ai inceput cu sucul?
O alternativa (sa nu te mai "morcovesti"-ma refer la culoare ) este sa il faci la storcator- ce ramane il bei tu,nu iti strica si tie ceva vitamine.Sper ca ai gasit totusi o solutie fara suc
Eu m-am gandit asa: incepem diversificarea la 5luni jumatate-sase (fructe sau supa legume) si trecut pe formula.La Sebastian mi-am dorit un an,am reusit 7-8 luni. Acum mi se par ok 6 luni (diverse motive personale.,printre care si inceperea serviciului..). Oricum,dupa diversificare cantitatea de laptic va fi mult mai mica
Storcator de legume-fructe am, vreau sa imi mai cumpar un mixer vertical Braun Multiquick (am robot mare,dar pt. cele 2 linguri de mancare nu este prea bun).
Imi mai cumpar recipiente Avent Via Gourmet,niste biberoane si gata.
Poate chiar maine,ca am niste cupoane Carrefour care imi expira la sf. lunii ...

anacami spune:
Inca un mesaj si gata pt. astazi! ca tot mi-a cazut recomandarea dr in cap (din dulapul suspendat de deasupra ),mi-am amintit ca intreba cineva de numele vaccinului de 4 luni.
In curand tb. sa ii facem si noi vaccinul de 4 luni. La cel de 2 luni am facut Infanrix,deci continuam cu el.
Asta de 4 luni se numeste: Infanrix Hib IPV (asa mi-a scris,nu stiu daca este numele exact/complet...)
Am vrut sa ii fac acum si vaccinul anti-pneumococic,dar il fac si lui Sebastian, iar dr. mi-a spus sa nu il fac la amandoi simultan ...
Mi-a rec. Pneumo23 (Aventis Pasteur);mai exista si Prevenar dar este mai scump cu numa' vreo 3 mil.,iar dupa parerea dansei diferenta este data doar de "pretul numelui de producator",nu de calitatea in sine

bb_yasmi spune:
neata
fetelor sa nu radeti de mine dar sunt asa de fericita sa ma trezesc in "mireasma de kk"...
de cate ori pe zi e normal sa faca?? ieri a facut de 3 ori....cand ma asteptam mai putin si eram in toiul unei vizite....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
sunt curioasa:voi luati.nu anticonceptionale?
va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastiansi Stefania
eu nu iau si nici nu am de gand!! vad ca dupa nastere mi s-a mai reglat menstruatia (cel putin pana acuma) imi vine la data fixa iar mie pana acuma imi venea total aiurea si la 40 de zile!!!!
mami si bubulina

oana_r spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
]
noi astazi am umblat toata ziulica, am facut vizite, desi afara era un ger, ningea de rupea pamantul si mai era si polei pe jos!!
pupici multi!!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
BB,cat lapte mai mananca fetita ta daca ai inceput diversificarea si ce i-ai dat la diversificare?

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by oana_rquote:
Originally posted by bb_yasmi
]
pupici multi!!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
BB,cat lapte mai mananca fetita ta daca ai inceput diversificarea si ce i-ai dat la diversificare?Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
lapte tot atata papa doar ca la jumate sau o ora dupa papica. nu am inceput sa ii dau mai solid decat de ieri. pana ieri doar suculet, suculet+ pulpa iar seara cereale in bibe.
mami si bubulina

bb_yasmi spune:
aaaa si azi a papat para+mar+cereale. dar lapticul tot il cere!!