Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by Miriluta

quote:
Originally posted by tumpi

Fetele am si eu o intrebare la voi.Voi cum platiti apa?Separat sau cum.
Mie mi-a venit regularizarea si mi se pare destul de multisor.La voi cum e?Ma gandesc cu groaza la regularizarea din vara la curent.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Ce intelegi tu prin multisor? Noi am platit regularizarea la Heizung 753,57 euri

Si eu care credeam ca noi am platit mult regularizarea 687,85 euro, gaz si curent, la 3 camere - 77 mp!2 persoane, 208 euro/la 2 luni pana in ianuarie.Din martie s-a scumpit cu 54 e, deci 262 e la 2 luni(gaz+curent).
Din pacate apa se plateste aici pausal...motiv pentru care subsemnata face ca trenu' de cate ori are ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Multumesc foarte mult pt idei .
Aseara am facut 2 tavi cu praji cu visine(tava mea nu e prea mare16/16),le-am taiat cam 5/5,le-am pus intr-o forma din aia de carat prajituri si..la vinzare cu ele.
Miriluta ,si eu am facut anul trecut Erdbeertorte si s-a vindut f repede,nici nu am apucat sa-i cumpar o felie copilei mele,ea ma rugase de-acasa sa-i dau sa probeze dar nu ma puteam duce cu tortul inceput,am facut altul a doua zi.

Clara,trimite-mi reteta de DonauWelle.Si mie imi place mult dar nu am incercat sa fac,niciodata.

Cami ,nu mi-a trecut prin cap sa fac cornulete in schimb aseara,ma gindeam ca mai bine faceam o tava cu visine si o tava,reteta ta cu praji taiate semilune.

Corinna ,buna ideea cu tortul de mere,o sa fac pt Familienfest-ul din inceputul lui iunie,o tinem numai in festuri .

Zuzu ,dar ce platit soro asa mult curent?Incalziti cu curent?Mai auzisem la cineva ca plateau mult,aveau heizunguri electrice.

Gabi 66 ,tu cit platesti NK?Daca ai incalzire pe gaz,cred ca se socoteste altfel,spune-ne tu cum ca de anul viitor ne vom incalzi si noi pe gaz.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Donauwellen

FUR DEN TEIG
250 g weiche Margarine oder Butter mit einem Handrührgerät mit Rührbesen auf höchster Stufe in etwa ½ Minute geschmeidig rühren, nach und nach 200 g Zucker, 1 Päckchen Vanillin-Zucker, etwa Salz unterrühren, so lange rühren, bis eine gebundene Masse entstanden ist. Nach und nach 5 Eier unterrühren. 375 g Weizenmehl mit 3 gestrichenen Teel. Backpulver mischen, sieben, esslöffelweise auf mittlerer Stufe unterrühren, knapp 2/3 des Teiges auf ein gefettetes Backblech streichen. 20 g Kakao sieben, mit 1 Eßl. Milch unter den restlichen Teig rühren, gleichmäßig auf dem hellen Teig verteilen, vor den Teig einen mehrfach umgeknickten Streifen Alufolie legen.
Etwa 720 g entsteinte Sauerkirschen (aus dem Glas) gut abtropfen lassen, auf dem dunklen Teig verteilen, das Backblech in den vorgeheizten Backofen schieben
Strom: 175-200
Gas: 3-4
Backzeit: 35-40 Minuten
Das Gebäck auskühlen lassen.

FÜR DIE BUTTERCREME aus
1 Päckchen Pudding-Pulver-Vanille-Geschmack
100 g Zucker
500 ml Milch
nach der Vorschrift auf dem Päckchen (aber mit 100 g Zucker) einen Pudding zubereiten, kalt stellen, ab und zu durchrühren. 250 g Butter geschmeidig rühren, den erkalteten Pudding esslöffelweise darunter rühren (darauf achten, dass weder Butter noch Pudding zu kalt sind, da dann die sogenannte Gerinnung eintritt). Die erkaltete Gebäckplatte gleichmäßig mit der Buttercreme bestreichen, kalt stellen.

FÜR DEN GUSS
200 g Zartbitter Schokolade in kleine Stücke brechen, mit etwas Kokosfett in einem kleinen Topf im heißen Wasserbad zu einer geschmeidigen Masse verrühren. Den Guss auf die festgewordene Buttercreme streichen mit einem Tortenkamm verzieren.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:

alyana, l-am intrebat pe al meu si mi-a spus ca mai bine suni la ei sa vezi daca mai efectueaza plati online.Sunt mai multe chestii la mijloc.El ultima data cand a trimis cica ar fi zis cei de acolo ca nu mai fac, iar comisionul era parca 10% pt online.Intereseaza-te si tu si la ei si la WU si vezi diferentele.

Mersi mult,am sa sun azi sau maine,dupa ce fac rost de numarul de telefon

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by alayna

quote:

alyana, l-am intrebat pe al meu si mi-a spus ca mai bine suni la ei sa vezi daca mai efectueaza plati online.Sunt mai multe chestii la mijloc.El ultima data cand a trimis cica ar fi zis cei de acolo ca nu mai fac, iar comisionul era parca 10% pt online.Intereseaza-te si tu si la ei si la WU si vezi diferentele.

Mersi mult,am sa sun azi sau maine,dupa ce fac rost de numarul de telefon

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

nu stiu in ce oras esti tu, dar uite aici nr lor

http://www.deutsche-touring.de/00_start.asp?sp=DU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetelor,
am avut calc. virusat si mare bataie de cap mi-a dat pana l-am "refacut"...
noi inca nu am gasit nimic convenabil pt. inchiriat, mai cautam... de fapt eu am scos multe adrese de pe net dar nu am putut ajunge sa le vedem...mai incercam maine, daca om gasi pe cineva, ca ajungem la koblenz si putem da masina la mal...oricum am vorbit cu o fam. de romani care au o casa mare pe mosel si mergem sa-i vedem, daca vrem ne pot inchiria ei o parte, sper sa imi placa, eu is destul de pretentioasa, ce sa fac...va povestesc dupa...
oricum daca stiti ceva, intre koln si trier, pe malul rhinului sau moselului, va rog sa-mi dati de stire...(2 dorm., living, bucatarie - daca se poate echipata, gradina, frumos....) mersic!
in rest pupici...
bine ca s-a mai oprit ploaia ca ma dispera

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
nu stiu in ce oras esti tu, dar uite aici nr lor
http://www.deutsche-touring.de/00_start.asp?sp=DU
[/red]

Sunt in Frankfurt,mersi mult de numar,dupa ce sun la ei,(daca n-au inchis deja)revin cu un raspuns,poate va mai fi cineva interesat pe viitor
Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna dimineata, dragutelor!
"Alles Gute zum Muttertag! " va doresc tuturor si cate o

de la mine pt voi!

v-ati uitat la eurovision? mai fetelor, pai sunt chiar batuti in cap astia? eu nu ma mai uit...
o zi buna tuturor, claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
hcclara m-am uitat la Eurovision si numai m-am enervat,deoarece din partea Germaniei nu am primit nici un punct si am votat de pe 5 nr.de tel.mi se pare ca s-a votat tara nu melodia.

noi mergem sapt viitoare in Romania.pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor.
Pentru iubitorii de teatru si in special pt fetele din München, in data de 04.06.2007 are loc in Black Box /Gasteig spectacolil "Un barbat si patru femei" cu Claudiu Bleont si Marga Catone , asta daca sunt doritori de teatru romanesc.
Va doresc o zi minunata, in ciuda vremii de afara.

PS: Joi e Inaltarea, nu?stiti cumva este liber?

Mergi la inceput