Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Tumpi, la noi in Sachsen e liber si cred ca e liber in toata Germania.

-----

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Salutare tuturor.
Pentru iubitorii de teatru si in special pt fetele din München, in data de 04.06.2007 are loc in Black Box /Gasteig spectacolil "Un barbat si patru femei" cu Claudiu Bleont si Marga Catone , asta daca sunt doritori de teatru romanesc.
Va doresc o zi minunata, in ciuda vremii de afara.

PS: Joi e Inaltarea, nu?stiti cumva este liber?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi, numai in Munchen se joaca piesa asta?
Da, e Inaltarea si e liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by helbi

Tumpi, numai in Munchen se joaca piesa asta?
Da, e Inaltarea si e liber.

Andreia

Andreea, nu stiu daca se mai tine si in alta parte.Aseara cand am fost la "Mascariciul" cu Malaiele, au anuntat spectacolul din 04.06,dar nu au spus si de alte orase.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata fetelor! cum va merge?
la noi timp nasol...
am o rugaminte...as vrea sa merg cu avionul in ro cu copii in iunie, si ma intereseaza un zbor direct stuttgart-timisoara, sau frankfurt-timisoara...numai dus, ca la intoarcere vine sotul dupa noi cu masina.
eu m-am uitat aseara prin internet, dar n-am gasit nimica, toate erau de la 400 in sus...si asta e prea mult
cine a mai zburat in ro...poate sa ma ajute cu informatii?

Mihaela, distractie placuta in ro!!! ce as vrea sa fiu in pielea

o zi buna tutror, claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

hcclara mersi mai ai si tu un pic si mergeti in Romania.

fetelor www.conquiztador.ro/centrum.php" target="_blank">aici pe site e un joc de cultura generala.de cateva zile numai asta fac .

pupici

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Buna dimineata fetelor! cum va merge?
la noi timp nasol...
am o rugaminte...as vrea sa merg cu avionul in ro cu copii in iunie, si ma intereseaza un zbor direct stuttgart-timisoara, sau frankfurt-timisoara...numai dus, ca la intoarcere vine sotul dupa noi cu masina.
eu m-am uitat aseara prin internet, dar n-am gasit nimica, toate erau de la 400 in sus...si asta e prea mult
cine a mai zburat in ro...poate sa ma ajute cu informatii?

Mihaela, distractie placuta in ro!!! ce as vrea sa fiu in pielea

o zi buna tutror, claudia

Din cate am vazut, TAROM are cele mai mici preturi pentru iunie si 400 de euro nu e mult pentru trei persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Claudia(hcclara),
am mai zis,Stuttgart-Timisoara ai Carpatair zbor direct dar la pret sunt cam "piperati",in jur de 400 cred.Fiind vecine,aceeasi problema si la noi ,din Stuttgart sau Frankfurt nu prea avem zboruri low cost.Asa ca noi am ales varianta Köln,dar am mers toata trupa si am lasat masina in aeroport.
In situatia ta cred ca cea mai buna alegere ar fi Taromul din Frankfurt,dar nu stiu daca are direct Timisoara.

Fetele,eu muncesc azi si de maine sunt libera ca -mi iau vineri BrücketagVoi ce planuri aveti?
Papa,hcclara,facem o intalneala in Karlsruhe daca e vreme misto?Noi planuiam sa mergem la Zoo in Stuttgart(sau la Strasbourg) dar vremea asta...

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

multumesc miriluta,
am uitat sa precizez ca un copil e sub 2 ani deci nu intra in calcul, unul 3 ani...mie mi se pare destul de mult de la 400 in sus tinand cont ca e numai dus...
ma gandeam ca poate gasesc ceva pana in 350 pt amandoi (adica eu si fiiu-meu cel mare), pana in bucuresti se gasesc mai ieftine, dar eu am nevoie timisoara...daca nu gasesc ceva mai ieftin, nu-i nici un bai ca mergem cu masina ...

Mergi la inceput

danke zuzunaki, mai caut sa vad...

da, putem facem o intalneala in KA...
pupici, claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Claudia, cauta acum pe site-ul TAROM: eu am gasit pentru un adult, un copil si un infant, doar dus, Frankfurt-Timisoara, 255 euro cu taxe cu tot.

Mergi la inceput