Viata in germania (44)
Raspunsuri - Pagina 5
hcclara spune:
Alina, ce praji faci cu visine?
Mie imi place Donau-Wellen, imi place numai sa o mananc, ca de facut nu am facut-o niciodata, insa am retea...daca vrei ti-o scriu...
in rest cu visine nu stiu...numai chec cu visine, sau tort cu gelatina si cu visine.
si la noi la gradi, cand e flohmarkt e "expozitie" de praji cu vanzare, insa majoritatea duc praji uscate, cum zici tu, fara crema...
Claudia
Camelia spune:
Salutare la toata lumea!
Olim, din pacate nu pot sa-ti dau idei despre cazare.Pot doar sa-ti spun ca aici, in D, sunt multe pensiuni, curate si la preturi rezonabile, mai ieftin decat in Franta sau Spania (din ceea ce am observat eu la ultima excursie).
Alina, prajitura cu visine e o idee foarte buna.O poti taia in bucati mai mari (ca cele de la Bäckerei) si ai rezolvat problema.Sau ai tu o reteta buna-buna de cornulete cu nuca si bezea.Eu alea am de gand sa le fac la Sommerfest, ca la Muttertag fac educatoarele prajiturile.O sa le fac ceva mai mari si sunt sigura ca vor avea succes.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
Olim daca vrei sa te cazezi cauta ep internet zona in care ai vrea si suna-i deoarece iar e sarbatoare aici si e liber de pe 25 pe 27 mai si cred ca nu gasesti cazare pe ultima suta de metri.
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by Alina
Curent platim 500/an si de obicei ne-a venit mereu inapoi,cam 20-50 euro.Acum s-a mai scumpit,sa vedem la toamna...
Alina
Doamne,nu pot crede!!!Ma Alinus,cum 500/an?Pai va faceti cruce cu cinshpe maini cand o sa va spun ca noi platim LUNAR 141 euro!!!Pana acum plateam 114 dar la reesalonare s-a facut 141!Am cautat oferte si cred ca ne mutam de la EnBW ca e japca pe fata:(Alta firma,locala,ne-a facut esalonare la 114,ca inainte.Tot e bine...Nu sh ce naiba consuma frate atat...masina de spalat,laptop,computer,frigi,lcd si cam atat...
Va tzuc,norocoaselor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Yasmine spune:
quote:
Narcisa ,felicitari pt fetita !
Mamicilor cu copii de gradi,
Vineri sarbatorim Maifest si Muttertag si tre'sa duc o prajitura la fest,Beiratul a hotarit ca ni le vor vinde intr-un bufet(sigur,preturi ceva de genul 50centi/buc)si cu banii vor duce copiii la Poing(parcul de animale).
Pina acum o ora eram 'otarita sa fac praji cu visine din compot dar acu nu stiu daca merge asa bine.Sau sa o fac in tava rotunda sa tai felii ca de tort?Ca eu o fac in tava dreptunghiulara si taiam felii mai mici,parca nu-s chiar de vindut la bucata?
Voi ce idei imi dati,la voi cum e?
Torturi cu frisca,cioco si alte curgatoare nu-s admise,e cald si noi stam vreo 4 ore,nu rezista iar muffinuri am vazut ca fac mai multe mamici deci...vreau ceva mai original .
Alina
Alina vezi aici:
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/tort_de_mere_cu_scortisoara-697/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/tort_cu_mere-942/
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
tumpi spune:
quote:
Originally posted by zuzunakiquote:
Curent platim 500/an si de obicei ne-a venit mereu inapoi,cam 20-50 euro.Acum s-a mai scumpit,sa vedem la toamna...
Alina
Doamne,nu pot crede!!!Ma Alinus,cum 500/an?Pai va faceti cruce cu cinshpe maini cand o sa va spun ca noi platim LUNAR 141 euro!!!Pana acum plateam 114 dar la reesalonare s-a facut 141!Am cautat oferte si cred ca ne mutam de la EnBW ca e japca pe fata:(Alta firma,locala,ne-a facut esalonare la 114,ca inainte.Tot e bine...Nu sh ce naiba consuma frate atat...masina de spalat,laptop,computer,frigi,lcd si cam atat...
Va tzuc,norocoaselor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Vai zuzunaki,da platiti nu gluma.Noi acum 2,5 ani cand ne-am mutat aici plateam pe luna 54E, apoi au facut 35.Chiar sunt curioasa cat ne vine la regularizare ca de fel mai tb sa platim in plus cam 100E.
Iar cu apa chiar nu stiu ce sa zic.
Si ma uit ca si la curent si la apa voi primiti si inapoi, hmmm, interesant.
Oricum nu cred ca la apa conteaza cate cam ai, imp sunt nr de per.Ca noi de ex avem 2 bai,da tot 2 pers suntem,consumul fiind acelas, nu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
alayna spune:
quote:
Originally posted by tumpi
alayna, pt WU sau MonnyGram, nu ai nevoie de cont.Nu stiu unde esti tu , in ce oras,da noi mai trimitem online si prin Euroline si comisionul nu mi se pare prea mare.Acum nu-s exact cat mai e, ca al meu plateste de fel la ei,daca te intereseaza iti spun.Mie ce-mi convine ca au bagat si plata online si nu mai tb sa astept pana ajung banii acolo.
Wow,e super cu plata online la Eurolines,n-am stiut ca se poate face transfer de bani,inseamna ca e un sistem nou?
De exemplu.....la 100 euro (sa fie suma rotunda) cat comision mi-ar lua?Ar fi mai scump decat la banca,WU?Mi-ar fi super usor sa procedez asa
Banii ii primeste in aceeasi zi,nu?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
tumpi spune:
alayna,iti spun diseara cand ajung acasa cum e cu plata si comisioanele la euroline
alayna spune:
quote:
Originally posted by tumpi
alayna,iti spun diseara cand ajung acasa cum e cu plata si comisioanele la euroline
Super....e posibil sa nu mai intru azi pe forum,dar dimineata la prima ora voi intra sa vad daca mi-ai scris si cum stau treburile
Pupici pentru toate fetele
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
tumpi spune:
alyana, l-am intrebat pe al meu si mi-a spus ca mai bine suni la ei sa vezi daca mai efectueaza plati online.Sunt mai multe chestii la mijloc.El ultima data cand a trimis cica ar fi zis cei de acolo ca nu mai fac, iar comisionul era parca 10% pt online.Intereseaza-te si tu si la ei si la WU si vezi diferentele.
Alina, pana la urma ce prajiturica faci?