Viata in germania (44)
Raspunsuri - Pagina 29
mamica dulce spune:
Carmi,vreti sa stati 3 zile la legoland???Mai bine mergeti la Disneyland sau aici langa mine la Fantasia Land. Legolandul ala mare unde am fost eu langa Ulm e intr-adevar super fain dar nu te sperii de cat de mare e si mai mult de 2 zile nu cred ca ai ce face.De fapt,o zi de dimineata pana seara e suficient...cel putin asta e parerea mea. Din cate tin eu minte sunt niste reduceri de pret daca luati pentru doua sau mai multe zile,sau abonament ,dar nu semnificative. A fost fain,e distractie pentru mari si mici,dar eu personal cred ca 3 zile nu aveti ce face acolo,de dimineata pana seara.Sunt foarte multe constructii din lego,adevarat ca superbe,dar mai mult de trei ori nu te uiti la ele.Sunt cateva carusele de copii mai mici,un trenulet fain care merge pe sus,pentru cei mai mari/adulti un achterbahn si alte chestii ,unul fain cu apa,muzeu,au spielplatz foarte fain pentru copii si magazine.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
vikinga spune:
Deci in Danemarca is singura din cite vad, eu nush ce mai flutur steagul germaniei sub nume. Ai mei zboara in copenhaga, la meteo nu ma vad pe harta, gradinita daneza avem si scola si mincaruri si de toate:)) Buun pai atunci am sa va spun cum a fost. Noi plecam cu ultimul feribot intr-o vineri, dormim aproape de legoland la niste amici si simbata dimineata la prima ora in parc. Cind se inchide venim acasa. Cica din ROMO pina acolo facem 45 de min, acum am aflat exact. Si pe aici spune lumea ca asta din danemarca e scump, sa vedem.In dinsey in paris am fost si se merita un weekend! Chiar 4 zile, si preferabil un hotel acolo in parc. Dar chiar si in alta parte e ok, pt ca cel mai cool mi s-a parut ca e statie de IC chiar acolo la intrarea in parc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Carmi spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Carmi,vreti sa stati 3 zile la legoland???Mai bine mergeti la Disneyland sau aici langa mine la Fantasia Land. Legolandul ala mare unde am fost eu langa Ulm e intr-adevar super fain dar nu te sperii de cat de mare e si mai mult de 2 zile nu cred ca ai ce face.De fapt,o zi de dimineata pana seara e suficient...cel putin asta e parerea mea. Din cate tin eu minte sunt niste reduceri de pret daca luati pentru doua sau mai multe zile,sau abonament ,dar nu semnificative. A fost fain,e distractie pentru mari si mici,dar eu personal cred ca 3 zile nu aveti ce face acolo,de dimineata pana seara.Sunt foarte multe constructii din lego,adevarat ca superbe,dar mai mult de trei ori nu te uiti la ele.Sunt cateva carusele de copii mai mici,un trenulet fain care merge pe sus,pentru cei mai mari/adulti un achterbahn si alte chestii ,unul fain cu apa,muzeu,au spielplatz foarte fain pentru copii si magazine.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Mamico, pai 3 zile cu totul, noi facem pana acolo 4 ore jumatate (daca nu prindem Stau pe undeva), deci aproape o zi e pierduta pe drum. La fantasia Land e frumos? Am ce face cu pitic de un an si 8 luni? Multumesc de idee.
Noi suntem in febra cautarii de loc la gradi (pentru anul viitor), am in capatul strazii un s.o.s.kinderdorf, care are si gradinita cu program prelungit, partea mai proasta e ca sunt doar 20 de locuri. Am sunat si nu ne pot promite loc pt. 2008, oare trebuia sa ma ´anmelduiesc´inainte de a naste?
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
tinatache spune:
am o rugaminte: imi puteti recomanda un detergent care sa si inalbeasca rufele albe? Camasile albe incep sa aiba o culoare.. incerta dupa cateva spalari si chiar n-am chef sa le arunc in fiecare toamna.
thx!
PS: inca ceva, daca va vin musafiri din Ro cereti ca va aduca carticelele "Activitati practice" de la Teora. Sunt 4, pt varste diferite. Noi avem doar una dar e f faina, am sa cer si restul.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
papadie spune:
fetele care va dati pe e-bay daca vreau sa vand un produs la sofort-kaufen tre sa platesc o taxa, ceva? danke!
tinatache mercic de pontul cu cartile
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
bombi spune:
la orice produs vindut pe eBay se plateste o taxa (cumva proportionala cu valoarea produsului, daca e la licitatie - valoarea de start)
nu stiu daca in afara de asta se plateste ceva in plus special pt sofort kaufen.
am scris si eu fara sa spun nimic
papadie spune:
bombi mercic mult. habar n-aveam. n-am vandut niciodata nika pe e-bay dar nu-i timpul pierdut
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
sinzi_ana spune:
Scuze ca dau buzna...
Am si eu nevoie de niste sfaturi...
La sf lui iulie ajungem si noi in Dresda, si vroiam sa stiu ce pot sa vizitez cu un copil de 4 ani, si as vrea sa dau o fuga in Praga...cu ce pot ajunge (inafara de avion) si cam cat de departe este?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
bombi spune:
papadie, credeam ca stii ca exista taxe cind pui un articol la vinzare, de aceea am zis ca nu am venit cu nici o info constructiva. De altfel, in multe descrieri vezi scris ca vinzatorul plateste taxa eBay, iar cumparatorul taxele postale.
Si mai crezusem ca iti tb info urgent, at cind ai postat-o.
papadie spune:
quote:
Originally posted by bombi
papadie, credeam ca stii ca exista taxe cind pui un articol la vinzare
nop. nu stiam. sunt "virgin e-bayer"