Viata in germania (44)
Raspunsuri - Pagina 27
aschiutza spune:
Copiloi, si eu intrasem sa scriu de acelasi articol. Oare citi romani vor mai venii cu sacii plin de vise ca pe aici merg ciinii cu covrigi in coada si apoi sa fie total dezamagiti de asa o realitate?
Sper ca romanii care pleaca pe afara sa se informeze cit mai bine, altfel vor tot avea parte de tepe .
-------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
copiloi spune:
Stau si ma intreb cum de au stat si au indurat .....apoi m-am gandit ca poate nici n-aveau bani de intors!
of, of, of....
Alina
aschiutza spune:
Daca ajunsesera sa fie hraniti de sateni, da-ti seama! Brrr...
As trebui facut un instructaj ceva, sa isi stie omul drepturile. Cred ca multora le e teama sa mearga de ex. la politie, numai pt ca lucreaza la negru. Dar macar sa contacteze consulatul Ro sau vreun ziar, ceva .
De data asta macar erau cu contract. Ghinionul lor e ca probabil nici germana nu stiau asa ca le e greu sa ia contact cu lumea.
-----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
zuzunaki spune:
Dragelor,
vin si io cu o rugaminte maaare!Care dintre voi(mai ales bavarezele)ati fost in Naturpark Altmühltal?Sau in Eichstätt???Cum e pe acolo?As vrea sa-l surprind pe sot de ziua lui(peste 2 sapt)si sa rezerv sambata/duminica sa mergem acolo.
Multam anticipat pt eventuale info.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
helbi spune:
quote:
Originally posted by copiloi
www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,488860,00.html" target="_blank">No comment!
Alina
si aici si varianta in lb. romana:
http://www.adevarul.ro/articole/emigrantul-srl-cea-mai-tare-firma-din-romania/315959
Carmi spune:
quote:
Originally posted by helbiquote:
www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,488860,00.html" target="_blank">No comment!
Alina
si aici si varianta in lb. romana:
http://www.adevarul.ro/articole/emigrantul-srl-cea-mai-tare-firma-din-romania/315959
Andreia
Pe mine m-au siderat comentariile....brrrr...cata ura si lipsa de...de toate...
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Amonar spune:
Fetelor, stiti cumva cat costa abonamentul al ADAS (asa se numeste ajutorul de pana la masina,da?) pe an? Cum se socoteste in Germania?
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Fetelor, stiti cumva cat costa abonamentul al ADAS (asa se numeste ajutorul de pana la masina,da?) pe an? Cum se socoteste in Germania?
ADAC se numesc,noi am platit pe un an(suntem inscrisi eu si sotul)98,70,dar nu stiu cum se calculeaza,asta tb sa-l intreb pe el ca eu mi-s un pic pe dinafara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vikinga spune:
quote:Tare nedrept. Si nu e unicul caz. Acum 2-3 sapt la stiri am mai auzit de un astfel de caz. Contract facut prin ministreul muncii din Romania!! Incredibil!Am inteles ca in ultimul an, Germania a fost tara preferta de romanii care au plecat in astfel de contracte. Inca o data romanii nu sunt aparati inafara tarii lor. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,488860,00.html" target="_blank">No comment!Alina