Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor dragute,o informatie,bitte!

Vreau sa ma inmatriculez si am nevoie de diploma de bac,tre'sa-i fac un Anerkennung.
Eu pina acum nu am avut niciodata nevoie de ea,doar de cea de facultate asa ca nu stiu exact ce tre'sa fie scris.Parca tu,mamica dulce,povesteai ceva de diploma de bac?

Azi am sunat sa intreb de ce am nevoie si am aflat ceva bun totusi,nu mai trebuie tradusa pt ca suntem stat UE.Anerkennungul dureaza 4-6sapt.Noroc ca inmatricularea e in primele zile de sept si am timp...

Danke!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetele dragutzele.. bine v-am asit!

o info pliz... am nevoie sa innoptez la frankfurt sau prin imprejurimi ,, vad ca nu au formula 1... aveti idee de vreun hotel sau pensiune ieftina ? pentru 1 noaspte doar...

merci mult ,, pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

fetele dragutzele.. bine v-am asit!

o info pliz... am nevoie sa innoptez la frankfurt sau prin imprejurimi ,, vad ca nu au formula 1... aveti idee de vreun hotel sau pensiune ieftina ? pentru 1 noaspte doar...

merci mult ,, pup

s-auzim numai de bine! si

ti-am dat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

vik, acum "stam" langa bremen, chiar spuneam ca mai in nord nu se poate pana cand am vazut unde stai tu...dar de luna viitoare cred o sa inchiriem langa daun, ca noi stam numai pe ape si acolo in nord chiar nu am dormit o noapte! dar mai mergem cateodata ca in zona e firma care se ocupa de contabilitate...
tu cum dumnezeu ai ajuns asa de departe?

spuneati ceva ca prin vodafone poti vb pe fix in rom gratis, noi avem abonament, pot cere optiunea asta sau imi trebuie un alt abonament? poate ma lamuriti ce sa spun, ca nu ma inteleg cu ei...de ex. am vrut sa scot casuta vocala si i-am sunat, au spus ca e ok si cand verific tot exista! macar cu aia de acasa stiam sa ma cert, aici ma simt tare neajutorata...nici alocatia pt. copil nu stiu de unde sa o cer, i-am tot rugat pe contabili dar fiecare are treaba lui....si doar la telefon nu prea rezolvi treaba...

cat scriam am primit mesajul tau vik, da, noi traim numai pe vapor, si nu stam locului mai deloc, doar la incarcare si descarcare, dar dupa ce luam casa aceea din daun poate o sa mai zabovesc si eu pe uscat...acolo vor sta mama si cu fii-mea care e acum la internat in mannheim si vinerea si duminica fac naveta sa o iau, de oriunde ma aflu, nu mai rezist, ma omoara drumurile, de aceea o aduc pe mama aici, sa poata merge si copilul la scoala, alta solutie nu am avut, daca o lasam in rom nu o vedeam decat cel mult de doua ori pe an...
pupici

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mari 74 sper sa citesti aici, am primit banii de la tine, danke. Dar nu stiu de ce nu pot sa-ti trimit pm, de fapt nu te gasesc in lista de membri!! Am facut operatiunea de 2 ori, mai mereu is pe fuga, probabil am gresit ceva. Incerc sa caut un mesaj de al tau sa trimit PM dar sper sa citesti aici. Fetelor eu incerc sa va anunt pe toate pe PM, ca mai intirzii cu un raspuns, e posibil, dar tot raspund:) Cu doi pui nu prea e timp de net. Mai ales ca Nadja e tare mica si stiti si voi cum e.Simona ti-am vazut pozele, cum e cu maltezul permanent pe ape:))? Mititelul. Da sunt tocmai in nord, alor mei le iau bilete pina in copenhaga ca-mi vine mai usor. Mai ales ca autostrazile lor sunt mult mai libere. Aici vara din Hamburg pina pe insula, fiind aglomerat, plus trenul de masini..poate dura drumul in total vreo 4-5 ore. E un zbor direct bucuresti copenhaga cu cymb air, o companie low cost daneza. Ca pina in hamburg nu e nimic direct. Si am vazut crapul!! Mama ce pofta de peste de Dunare , de o saramura de crap, ori o pastruga la gratar.. am avut cit am fost insarcinata. Toate galatencele din germania nush cum fac de pun mina pe cite un peste asa ca pe la noi, numai eu nu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor sa nu uit, voua v-a facut probleme reciverul DIGI? Al meu mai face el probleme dar vad ca inca merge. Uneori se blocheaza si tre sa-l scot complet din priza ca sa-si revina.Dar al fratelui meu s-a dus de tot, are imagine si sonor ba, sau invers numai stiu. Se pot repara pe aici? Ori se gasesc compatibile cu acel card? Si daca da cum le zice? Ori in ro DIGI vinde si alt tip de recivere, ca asta a fost müll de toata jena.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

explicatia pt receiverele de la digi e ca sunt facute la ***ui masa prin Turcia in mare bataie de jok. trebuie sa te duci cu el in RO la aia de unde l-ai luat sa ti-l updateze. Asta o sa facem si noi cu al nt. care are alta buba nu mai afiseaza titrarea pe cinemax si alte canale cu filme faine :( aaa noi cand am fost de Paste in RO am avut aparatul cu noi dar am uitat sa-l ducem la updatat(adevarata buba e ca nu mai face update automat).

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Vik ,scuze,ai primit mesajul meu?Aveam casuta f plina si nu stiu daca s-a trimis!
Ziceam ca lui mari74 ii transmit eu multumirile .

Si eu am mai zis ca al meu Digi se mai blocheaza din cind in cind dar in general,e fit!Ptiu-ptiu sa nu-l deoki!

Alina

Editez.
Parca zicea Mihaela(chiar,nu ai mai fost de vreme multa pe-aici!)ca acum exista o firma concurenta Digi care vinde cartele ce se potrivesc in receiverele nemtesti.Asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

cum vik, nu ai gasit tu un peste ca lumea, doar esti inconjurata de ape acolo; noi in 8 luni am prins doar vreo 3 sa stii, nu au timp baietii sa puna plasa, nici nu e voie pe unde stam sa faci asta de fapt, si plasa aia e cam mare asa ca si mama saraca cat a stat 3 sapt la noi tot a bazait ca vrea peste dar i-am facut din ala cumparat ca altul nu a picat; catelul se simte acasa la el pe vapor ca aici a crescut de pui, mai rau e cu fiica-mea ca il cam chinuie de atata dragoste..
stiti , cu abonamentul ala de vodafone, m-am uitat pe site-ul lor si scria ca daca primesti apel pe fix poti vb de pe mobil doar daca esti la max 2 km dist de fixul tau, asa e? si pana la urma e 15 euro nu, impreuna cu fixul? dar cu celelalte tarife nu m-am lamurit, adica sunt la fel ca la celelalte tipuri de abonamente sau e avantajos doar folosit pt. sunat international, ca pana oi ajunge in oras la un dealer nu mai am rabdare; noi avem ab. de 25 e fara tva si nimic inclus in el, l-am facut la viteza cand am inceput treaba , nu am avut timp sa cautam oferte...
am mai adaugat poze!
pupici

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,488860,00.html" target="_blank">No comment!

Alina

Mergi la inceput