Viata in germania (44)
Raspunsuri - Pagina 17

hcclara spune:
ionica, eu nu am vrut sa o sperii pe Alina... citeam pe generale un articol si mi-a sarit si asta in ochi.
Oricum Alina, eu plec inaintea ta, si am sa-ti spun cum a fost zborul...iar tu il ai si pe sotul tau langa tine, asa ca te vei simti mult mai bine... (eu insa sunt numai cu copii, of)
papadioara, multam de informatie, trebuie sa dau si eu o fuga poate deseara, stiam ca inchid in iunie si se deschide real...
Claudia
Poze

ionica spune:
Deci ,in concluzie sa inteleg ca iti este frica sa zbori cu avionul hcclara?
Si eu tot singura am fost cu bebe de opt luni,sincer ei sunt super cool daca ei simt o mama linistita si sigura ca nu se intampla nimic.
Hai ,curaj,chiar o sa fie un zbor de vise ai sa vezi!!!
Mai fetelor,in germania ploua tot anul? dar soare pe aici nu este?
Brrrrr,eu am facut focul in chemineu,mainasol e ca nu prea trage bine fumul si este o fumaraie aici de mori!
"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

tumpi spune:
Hai mai fetele nu va mai fei asa frica de avion.Mie imi place la nebunie sa ma plimb cu si sa stau la geam sa fac poze,e o adevarat placere pt mine.
Iar referitor la zborurile low cost, eu am zburat cu ei si nu cu avioane minuscule si a fost ok,nu am patit niciodata nimic.
Ionica nu ploua tot timpul ,daor vro juma de an per ansamblu.Glumeam.Uite am avut in Mai niste zile calduroase de am facut si plaja,au fost si 30 de gr.E adevarat ca sunt uneori variatii mari de temeraturi,dar asta e,ne-am obisnuit.Nici prea mult soare nu-i bun ca dauneaza
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

papadie spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Nici prea mult soare nu-i bun ca dauneaza
Da, da! Dauneaza grav: ne trimite la plaja, topless, tanga, bere, cockteiluri

tumpi spune:
Hai mai papa,nu o speria prea tare, ca abia a venit in De.
Ionica te cred pt tine e greu vii dintr-o zona insorita si aici e total opus.Da oricum norocul tau e ca nu stai in Bavaria.
Oricum, acomodare cat mai rapida si placuta.

hcclara spune:
ionica, bine ghicisi, mi-e frica de avion de nu mai pot!
da daca ziceti voi ca e ok, va cred!!!
papadioara, poate ca am venit in acelasi an, ca si eu la inceput tare mohorata eram din cauza ploii , toata vara numai ploaie...numai in 2003 au fost canicule, si eu atunci eram gravida cu marc!
eu anul asta nu mi-am cumparat flori in balcon ca tot aud ca va fi cea mai calduroasa vara din ultimul secol!!!si la mine bate soarele toata dupa-masa pana seara!!!
azi in zoo, nebunie, cata lume si copii!
seara placuta tuturor!
Claudia
Poze

papadie spune:
si mie mi-e urat tare de avion
Alina la noi se inkide WM pe undeva pe la 20 iunie. pina atunci cumparam ca termitele:)
Claudia...oioioi ce vara dementa in 2003 noaptea, afara, erau 28 de grade si la noi in casa 35...d-aia am cautat parter acum.
-----------
a venit si la noi cu regularizarea - 800 de euro si asteptam si factura de la energie. insa mai nasol e altceva. asteptam amenzi de la radar. am fost sapt trecut in olanda si am circulat 'nemteste' si cica olandezii nu iarta :))) si au un cult al amenzilor de la radar.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

papadie spune:
si sa ciocnim un paharel in cinstea celui mai mititel nemtuc:)
Didialex sa-ti traiasca flacaul Davidel si sa va aduca numai bucurii. Felicitari si refacere usoara
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Alina spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Da oricum norocul tau e ca nu stai in Bavaria.
Oricum, acomodare cat mai rapida si placuta.
Care-i treaba cu Bavaria?
Alina

Alina spune:
Fetelor,
De care vara vorbiti,de 2002?Parca atunci nu prea am avut soare,tin minte ca eram mereu cu aparatoarea de ploaie pe carucior .
Si mie imi e cam frica de zbor.Noroc ca-i scurt.
Päpä ,cit platiti NK?Noi platim 200/luna si la regularizare ne-a venit 100.Vezi ca de anul asta se mai scoate la Steuererklärung cite ceva de la costurile astea.
In Olanda,unde ati fost?Ne bate gindul sa mergem si noi uikendul viitor pt ca tot suntem in concediu,in nord-De.
Claudia ,nici eu nu pun flori de sezon anul asta.Sper ca o sa recuperez anul viitor .
Alina