Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

DidiAlex, sa-ti traiasca flacaul, refacere rapida si productie la titi cat mai multa
Alina, faza cu Bavaria e ca pe aciulea mie mi se pare ca e mai ploiaosa vreme, si defapt nu numai mie,da daa nu e asa, nu va contrazic.
Eu am flori in balcon, momentan sunt bine, doar trandafirul chinezesc mi l-a darmat ieri vantul.da inca e intreg.
Mai alina nu poci sa-mi dau seama cum aveti voi asa putin la regularizare, eu am 180NK si tot mi-a venit 460 si suntem numai 2.
Papa, da esti sigura ca v-au raduit?,poate ati scapat totusi.Io mi-s inca , a se citi orbita,ca intr-o seara mi-a blitait direct in ochii mei frumosi o zapaceala din asta, da nu aveam decat vreo 40km/h, da pe o straduta cu limita de 30
Eu tot sper sa se fac frumos sa plecam un we.Atat m-am enervat ca aplouat we asta ca voiam sa tragem o fuga pana in Austria la Achensee.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by tumpi
Alina, faza cu Bavaria e ca pe aciulea mie mi se pare ca e mai ploiaosa vreme, si defapt nu numai mie,da daa nu e asa, nu va contrazic.
Eu am flori in balcon, momentan sunt bine, doar trandafirul chinezesc mi l-a darmat ieri vantul.da inca e intreg.
Mai alina nu poci sa-mi dau seama cum aveti voi asa putin la regularizare, eu am 180NK si tot mi-a venit 460 si suntem numai 2.
Papa, da esti sigura ca v-au raduit?,poate ati scapat totusi.Io mi-s inca , a se citi orbita,ca intr-o seara mi-a blitait direct in ochii mei frumosi o zapaceala din asta, da nu aveam decat vreo 40km/h, da pe o straduta cu limita de 30
Eu tot sper sa se fac frumos sa plecam un we.Atat m-am enervat ca aplouat we asta ca voiam sa tragem o fuga pana in Austria la Achensee.

Tumpi,
In nord ploua mai mult ca aici.

Eu ma mir de ce platiti voi asa mult,cam toti pe care ii stiu eu(familii cu copii)platesc cit noi.
Cit si cum folosesti caloriferele?Stiu ca si datorita termopanelor vechi se pierd 2-3grade in casa,am experimentat asta pe pielea noastra acum citiva ani .

Daca era limita de 30 si voi mergeati cu 40,s-ar putea sa nu fiti cei fotografiati,ca parca cam 10 eroarea radarului,nu?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina sa sti ca eu una caloriferele pe timp de iarna le tin deschise de ex in dormitor doar de seara de pe la 9 pana dim pe la 6 ,iar in sufragerie doar cand stau pe acolo,mai ales iarna asta ca nu a fost asa de frig, si io mi-s friguroasa de fel.La noi pierderi nu prea-s, blocul e nou si geamurile bune.Chiar nu stiu de unde suma asta.
Alina , voiam sa-ti zic ceva, sa te intreb defapt da am uitat, daia tot te-am si cautat pe mess,da acum chiar nu-mi mai aduc aminte ce voiam sa te intreb,daca-mi aduc aminte iti scriu pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ionica, aici in NRW o sa te cam tooot saturi de ploaie, eu nu m-am obisnuit cu vremea asta nici dupa aproape 5 ani. Si cel mai rau e ca nu pot scoate copilul la joaca.
Si la noi a venit regularizarea, avem de dat 480 de euroi, si plateam 250 pe luna, cu ocazia asta ne-au anuntat ca o sa platim 295

Didialex(andra), felicitari, sa-ti traiasca dolofanul !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai fetelor, ce vreme! de facut copii (scuzati expresia, dar asa e)!

Alina, era vorba de vara din 2003 eu aveam atunci burtoiul cat casa si caldura ma omora...
Noi n-am primit inca abrechnung, dar sunt tare curioasa cat vine, stam aici de 3 ani, in primul an am platit peste 700 euroi, toata lumea s-a mirat, sotul meu zice ca a fost bine, dar eu sunt in dubii...eu nu zic ca n-am consumat apa, dar nici chiar asa...anul trecut iar ne-au trimis vreo 500, atunci ne-am enervat si a verificat barbatul meu, si cand colo au facut o greseala la baie, ne-au bagat la apa calda de noi nu aveam nici pe jumatate din cat au scris ei, cica greseala de calculator a fost scuza...am platit insa cam 200, anul asta sunt curioasa...
Pe mine m-a prins o raceala de nu mai stiu ce sa fac, nici n-am luat nimica, nas infundat, dureri gat, si de anul trecut sunt alergica la polen, dar n-am fost la dr, nu stiu ce sa iau, ma mananca nasul, o senzatie groaznica si e asa uscat, of

o zi frumoasa tuturor copiilor vostri le doresc.

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani tuturor piticilor mari si mici, sa va creasca mari si sanatosi, ca destepti si frumosi sunt deja
Ai mei au fost f dezamgiti ca aici nu se serbeaza Weltkindertag. Mi-au spus deja ca ei au basteluit ceva frumos de Ziua Mamei, acu e randul meu Da' prevazatoare cum e, fata a luat hartie si o desenaza frumos, mi-o da mie si apoi eu i-o dau inapoi, ca sa fie sigura ca primeste ceva:)) Oricum, mi-a zis ca daca fac o barcutza din hartie, e bine:)

O zi frumoasa si weekend placut! eu am si 2 zile libereee! iupiiii

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani la copilasi !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

e urgentca vreau sa merg maine la consulat: tb si tati sa semneze ceva daca vreau sa trec fata pe pasaportul meu? la fata ii tb poza? stiti cumva cat costa distractia?

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare la nemtoaice!

Cristina, da, trebuie sa fie si sotul prezent, trebuie acordul lui scris pentru a trece fata pe pasaportul tau si da, trebuie si poza. Parca 35 Euro ne-a costat distractia anul trecut si a durat ceva pana au trimis din Ro colantul cu includerea copilutului. Pentru a putea calatori iti elibereaza ei titlu de calatorie dar costa extra.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Cristina, si eu stiu ca trebuie acordul tatalui.
noi l-am trimis pe baiatul mijlociu cu buni in rominia, si i-am facut "titlu de calatorie" asa se numeste o foaie albastra cu poza si datele copilului pe ea. cred ca a costat 55 euro.
pentru ca a mers cu buni, a trebuit sa ii facem si imputernicire la alt ghiseu, care a costat vreo 35-45 e.
si eu stiu ca trecerea in pasaport dureaza destul de mult( la noi a durat vreo 3 luni)alta varianta ar fi sa ii faceti pasaport individual, in rominia se face repede, aicea dureaza...
ana

Mergi la inceput