Viata in germania (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ionica, bine ai venit pe meleaguri nemtesti,sper sa te simti bine.Referitor la intrebarile tale, din pacate nu stiu sa-ti raspund.
Cristina, concediu placut si sa vi bronzata si sa ne aduci si noua soare, ca avem nevoie si la propriu si la figurat si afara si pe forum

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ionica bine ai venit in Germania si un timp cit mai frumos pe aici!! Eu sunt din pacate departe de zona in care stai tu, tocmai la Dresden!

Da daca ai nevoie de vreun sfat sau informatie treci pe aici!

Daca nu gasesti pe nimeni pe aici prin zona, cauta o biserica ortodoxa romana prin apropiere- e un loc unde poti sa iti faci cunostinte .

------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bine ai venit, Ionica !

Edit ca sa-ti spun ca ideea lui Aschiuta este foarte buna, la biserica gasesti f. multi romani, vin si destule mame cu copii mici, ai putea sa le intrebi pe ele si or sa te lamureasca. Iti dau adresa bisericii ortodoxe din Düsseldorf unde am facut noi botezul:
´Rumänische Gemeinde
Orthodoxe Kirche Heiliger Nikolaus
Patriarchat Bukarest
Werstener Feld 65
40591 Düsseldorf
Pfarrer: Priester Ioan Hodos
Telefon 0202.4303473
Gottesdienste:
Jeden 2. Sonntag im Monat 10.30 Uhr Göttliche Liturgie´

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by Cori-Cori

quote:
Originally posted by Alina

Fetele,
A zburat cineva cu Lufthansa?
Am gasit angebot bun pt iulie,540 euro/3 pers,zbor direct München-Timisoara dar... m-a luat asa o frica de zbor:)))Zborurile is cu avioane mici,maxim 70 pasageri.

Alina

Io. Si chiar de mai multe ori. Doar ca avioanele erau ceva mai mari. Avioane mici = senzatii tari . Mie-mi place sa zbor si-mi plac si senzatiile tari. Da' n-am intentionat sa te sperii. Sunt convinsa ca va fi totul in regula. Lufthansa e companie serioasa, una dintre cele mai sigure din lume.
Zbor placut si fara turbulente !

Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Corina

eu mi-am luat bilet pt mine si copii , 395 euroi dus-intors din 19.06-16.07, direct, München-Timisoara cu Lufthansa.
Alina, mie mi-e frica in general sa zbor, daca mai zici si ca-s avioane mici, ar trebui sa-mi fie si mai frica? numai cand stau acum si ma gandesc, am deja goluri in stomac...

cei de la carpatair mi se par cam nesimtiti, nu au lista de preturi, trebuie sa le trimiti email... le-am trimis sambata si inca nu mi-au trimis raspuns.

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by hcclara

quote:
Originally posted by Cori-Cori

quote:
Originally posted by Alina

Fetele,
A zburat cineva cu Lufthansa?
Am gasit angebot bun pt iulie,540 euro/3 pers,zbor direct München-Timisoara dar... m-a luat asa o frica de zbor:)))Zborurile is cu avioane mici,maxim 70 pasageri.

Alina

Io. Si chiar de mai multe ori. Doar ca avioanele erau ceva mai mari. Avioane mici = senzatii tari . Mie-mi place sa zbor si-mi plac si senzatiile tari. Da' n-am intentionat sa te sperii. Sunt convinsa ca va fi totul in regula. Lufthansa e companie serioasa, una dintre cele mai sigure din lume.
Zbor placut si fara turbulente !

Un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Corina

eu mi-am luat bilet pt mine si copii , 395 euroi dus-intors din 19.06-16.07, direct, München-Timisoara cu Lufthansa.
Alina, mie mi-e frica in general sa zbor, daca mai zici si ca-s avioane mici, ar trebui sa-mi fie si mai frica? numai cand stau acum si ma gandesc, am deja goluri in stomac...

cei de la carpatair mi se par cam nesimtiti, nu au lista de preturi, trebuie sa le trimiti email... le-am trimis sambata si inca nu mi-au trimis raspuns.

Claudia
Poze

Claudia,
Si eu deja goluri in stomac .Noi zburam din 12.07 si ne intoarcem in 31.07.Pai daca-s avioane mai mici,senzatiile is mai pronuntate .
Nah,mai bine sa ne incurajam!
Vad ca ne mai suprapunem vreo 4 zile in Timisoara.In ce zona stai?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Alina, in Maria stau. tu?

pe de-o parte abia astept sa plec, pe de alta mi-e cam groaza cu cei mici, bagaje si un bugghy (nu stiu daca am scris bine) trebuie sa iau, ca luca e puturos si nu vrea sa umble inca...

Claudia
Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

fetele din KA- Wal Mart a fost cumparat de Real ca atare mai toate produsele sunt reduse si foarte reduse:) Insa trebe sa va grabiti ca se cumpara in delir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna ziua fete dragi,

Tumpi,Carmi,Aschiutza,Multumesc pentru primirea calduroasa!
Nu este greu sa te re-acomodezi in primul rand la ploaie si frig......brrrrrrr, ingheti de frig!!! costa rica a fost asa un rasfat la 28 de grade zilnic ,timp de patru ani nu am avut parul zbarlit pe mine.

Alina,
Tocmai am fost in romania cu Lufhtansa,zbor super lin ,era chiar o tipa blonda pilot,avion micut de 70persoane cu reactoare in spate,deci nu sunt zgomotase ca cele cu elice.
Aterizaj-Decolaj, profesional,made in germania,nu-ti face probleme pentu buggy,mergi cu el pana la gura avionului si acolo ti-l prea stuardeza sau tipul de la scara avionului,ti-l vor pune la dispoziti la scara imediat ce iesi din avion.

Nu mai stiu cine vorbea despre avionul de la otopeni care a luat foc;
pai nu era vorba de lufhtansa in primul rand,era vorba de o companie "low cost", in general eu ma feresc sa calatoresc cu asa ceva,au bugete mici si avioane vechi,mai sunt si companii cu preturi mici ,exceptii,dar nu au zbor spre bucuresti,doar in anglia ca sa nu dau nume.

Nu stiam ca avem biserica ortodoxa la dusserdolf,daca stiam nu mai mergeam in romania pentru botez .

Fara sa intru in polemica,am avut doua saptamani in bucuresti oribile,cele mai stresante momente din ultimii doi ani.
Sper sa ma refac aici,chiar daca nu se arata soarele.

Va pupic

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Claudia ,noi stam pe o strada paralela cu Simion Barnutiu,cam vis-a-vis de unde era mai demult pizzeria Tom-si-Jerry(acum nu stiu ce mai e in cladirea aia).

Papadioara ,la noi cred ca deja Wal Marktul s-a dus,asa pricepusem ca de vreo 2 luni e Real-ul in locul lui.

Ionica .multumesc pt informatii si adaptare usoara in Germania.Las'ca se incalzeste si pe-aici vremea si atunci sa vezi!

Alina

Mergi la inceput