GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vadis multumesc . Hmm..aflasem ca este 12...ce derutata sint!
Daca ar fi sa facem un top..gradinita 12. 13 si 14..care ar fi ordinea si de ce? Toate au programa normala sau step by step?

Pt gradinita 12 si 14 cidn se fac inscrierile?

..vai ce de intrebari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

kim, ambele gradinite, 12 si 14, sunt de stat cu program prelungit, doar ca 14 este chiar langa scoala 29, iar 12 este un pic mai departe, asta insemnand 500m sau ceva de genul asta, nu prea ma pricep sa aproximez; ca si top, sa zicem ca 12 e pe primul loc (dotari, etc.), din acest motiv la mine e prima pe lista, dar si pt faptul ca acolo am avut fetita si am fost multumita; ref la inscrieri, oficial se fac in jurul datei de 15 aprilie pt anul respectiv, guvernul anunta in fiecare an data inceperii inscrierilor, neoficial fiecare se decurca cum poate de gradinita 13 sau programa step-by-step nu stiu nimic.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Kim, gradinita 12 are toate clasele step by step si Jena (nu stiu cum se scrie, dar e tot o alternativa educationala). Dar mai mult cu numele, ca eu, cel putin la grupa mica, nu vad nimic step . Doar ca ne-au cerut bani pt. mobilier pt. step by step . A, si au si a treia educatoare.

Iti recomand si eu gradinita 12 ca dotari, conditii etc. Am amandoi copiii aici - totusi personalul e f. important. Eu sunt f. multumita la unul si mai putin multumita la celalalt. Inscrierile cred ca s-au cam facut . Trebuie vorbit din timp.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Athe spune:

va rog mult sa-mi spuneti si mie ce gradinite particulare stiti in constanta si daca aveti copiii la vreuna din acestea sa imi spuneti parerea voastra desprea acestea. eu o sa incep serviciul cand implineste copilul meu 2 ani si vreau sa il dau la gradinita particulara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Athe spune:

[quote]citat din mesajul lui roxanaz

Crese sau gradinite particulare Constanta?
andi2277
va rog mult sa-mi spuneti si mie ce gradinite particulare stiti in constanta si daca aveti copiii la vreuna din acestea sa imi spuneti parerea voastra desprea acestea. eu o sa incep serviciul cand implineste copilul meu 2 ani si vreau sa il dau la gradinita particulara

Buna! Eu am un baietel de 3 ani si 4luni si noi ne-am inscris la gradinita Kinder Classe din Constanta. Este o gradinita noua, iar eu sunt foarte multumita, au in fiecare zi ora de limba germana si nici nu e foarte scump. Primesc si copii mai mititei, sunt deja doua fetite de 2 ani, dintre care una chiar cu pampersi.Ai putea incerca acolo, doamna educatoare este foarte dragutza. Sediul este in centru, aproape de Liceul Pedagogic, pe str. General Manu nr 42. Succes ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri acum imi este clar...
Dar ce nu-mi este mie clar atunci cind ne referim la gradinita cea mai buna ..sau mai buna..ne referim la performantele scolare ulterioare..sau in ansamblu ..dotari, activitati, educatori..etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna seara!

Am vazut ca a intrebat multa lume de gradinitza Liceului Pedagogic. Stefan este acolo din martie anul trecut si pot sa raportez o evolutie f buna, in sensul ca suntem mult mai multumiti dupa cateva luni de gradinita "Stefanel" (pe Unirii, desfiintata din lipsa de copii).
Stefan sta la gradi pana la ora 16.30 insa fara somn (asta a fost prima lui intrebare: " Aveti paturi aici?")
Am ales invatamantul traditional si zic eu ca pt noi a fost alegerea cea buna.
Un lucru care nu stiu daca e bun sau rau e ca grupele sunt mixte: sunt copii de la 3 la 6 ani iar activitatile se fac in acelasi timp pe categorii de varsta.
Suma pe care o platim pt extensie este de 14 ron/zi (masa+educatoarea care se ocupa de kinderi).
Optionale sunt o gramada insa nu vreau sa insist de la varsta asta cu pian sau tenis...
Educatoarea e mai mult decat ok, grupa are in jur de 22 de copii, sper ca face fata sarmana.
Pt alte amanunte va stau la dispozitie
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a75dana spune:

Dragi mamici, noi suntem multumiti de gradinita nr.3, cu orar normal, de pe strada Dacia. Educatoarele sunt Ok, d-na directoare e un om deosebit. Va recomand gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calelusa spune:

buna
Eu locuiesc pe I.C.Bratianu,am pe linga mine gradinita nr 10 si gradinita nr 36.Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii despre aceste gradinite.As vrea sa-mi inscriu baatul la una din aceste gradinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni-ramo

Buna dragelor.Noi mergem la AdiaKindergarden.Au curte,educatoare ca lumea,curat, masa in regie proprie,Acum s-au deschis,pe aav.Romeo popescu in zona Hotel Royal.De asemenea colab. cu medic homeopat(Soescu Sorina)care trece si-i consulta periodic.

Mi-ai putea spune dc au program normal sau prelungit si ce tarif au?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput