GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Fetelor, la cresa de la ce varsta primesc copii ? Si ati auzit de vreo cresa privata in Cta ?

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jadesy

Fetelor, la cresa de la ce varsta primesc copii ? Si ati auzit de vreo cresa privata in Cta ?

Multumesc !

Mami mandra de Cleopatra ( 21.01.2009)

nu stiu daca este o limita minima de varsta la cresele de stat( ar teebui sa nu fie).Conditia lor este k ambii parinti sa lucreze. Dc lucreaza doar tatal nu e suficient.Mie nu mi l-au primit pe darius pentru k eu sunt in CIC pt briana.
In c-ta nu este o cresa particulara, ci doar gradinite care au si cate o grupa cu copii de 1,5 ani-2-2,5. Una din ele este Big ben.Mi-au spus k daca merge in picioare si nu trebuie tinut in brate mi-l primesc.
Am mai vizitat si alte cateva dar nu le-am retinut numele. Iti pot explica pe unde vin, daca vrei.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Crestem mari incet incet

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jadesy spune:

Multumesc de raspuns ! Deci daca sunt in CIC nu imi primeste copilul ... am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioioio spune:

Buna seara tuturor. Sunt noua pe forum ( de fapt citesc mai demult, dar nu-mi puteam face cont, nu stiu de ce) si as vrea sa va mai intreb cate ceva despre crese. Eu as vrea sa-l dau pe micut la toamna ( am depus cerere de anul trecut) cu toate ca serviciul il incep in ianuarie, as vrea sa aiba timp sa se acomodeze. In caz ca plange si trebuie sa-l iau, nu cred ca pot pleca in fiecare zi de la serviciu. Si ma gandeam ca din septembrie pana in ianuarie ar fi timp sa se obisnuiasca. Nu sunt de acord sa-l primeasca chiar daca mai stau eu cateva lun in CIC/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ioioio, nu ti-l primeste daca esti in CIC.iti cere adeverinta de la serviciu.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cotuca spune:

buna fetelor!
nastasia,am vazut ca anul trecut ti-ai inscris copilul la "Calutul de mare".
Am vorbit azi cu dna directoare si mi-a zis ca au prioritate copilasii ai caror parinti lucreaza amandoi.
Eu sunt in concediu de crestere a copiului, pana in aprilie 2010...
totusi e vb de gradinita, stiam ca la cresa trebuie ambii parinti sa lucreze.
cica asa au primit ordin....ciudat mi se pare....
acu , la inceputul lui martie se fac inscrieri...
ce ma poti sfatui?
ti-am trimis un mail.
mersi!

mama nico si niki fetitza
http://i169.photobucket.com/albums/u223/cotucutza/IMG_0154.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Un nou capitol!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +13 sapt

Mergi la inceput