GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Da,Cris,e privata.Multam,crig,de raspuns.Azi am fost acolo,locatia arata bine,spatios,curat mai ales,dotat,suna bine tot ce mi-au spus.Putin cam departe,cam peste mana,dar nu nerezolvabil.Educatoarea pentru grupa mica era cam balbaita(acu',oi fi intimidat-o eu,ca am acest"dar"),dar nu mi-a lasat o impresie prea buna(si la banii respectivi,am ceva pretentii).Mi-a placut ca au grupe mici,13 in grupa,nu cu zecile,ca la stat.Multe optionale...
M-ar mai interesa si cea de la pedagogic.
Mai auzisem de Andersen,dar cand mi s-a vehiculat cifra de 31 copii in grupa,am renuntat precoce

De Pedagogic ce stiti?Am ceva referinte si toate bune.

Va pup si sanatate puilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mamacita, o prietena buna de-a mea are copilul la gradinita celor de la liceul de info, pe Unirii, si e multumita. dar baietelul ei e deja in grupa mare. stiu ca nu prea a avut ceva de reprosat.
de cea de langa Pedagogic (care e langa a lui Patrick) am tot auzit lucruri bune dar si ca e extrem de aglomerata.
de Andersen nu stiu nimic.. 31 de copii in grupa?? gizaz craist!! teribil!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

mamacita, o prietena buna de-a mea are copilul la gradinita celor de la liceul de info, pe Unirii, si e multumita. dar baietelul ei e deja in grupa mare. stiu ca nu prea a avut ceva de reprosat.
de cea de langa Pedagogic (care e langa a lui Patrick) am tot auzit lucruri bune dar si ca e extrem de aglomerata.
de Andersen nu stiu nimic.. 31 de copii in grupa?? gizaz craist!! teribil!

Roxana

Multumesc,Roxana,prompta ca intotdeauna,mi-e si rusine ca intarzii cu.Sa fiu sincera mai asteptam pareri,dar vad ca e un topic mai rarutz vizitat...
Am mai auzit de Bambi si Casuta Magicienilor.Ceva opinii?Macar sa nu-mi pierd vremea cu vizite care pot fi si inselatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Bambi asta nu imi suna deloc cunoscut. nici casuta magicienilor... imi pare rau dar mai multe info nu am. stii macar pe unde sunt?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu il am la gradi stat si e intr-adevar mai aglomerat dar au 2 educatoare si 2 ingrijitoare.
mamacita, nici eu nu am auzit de astea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

de casuta magicienilor am auzit eu! pareri d ebine, dar eu zic sa vizitati locatia. Initial ar fi fost un loc de joaca, iar acum gradinita. e undeva intre case, zona stadion-str.maramures-ion ratiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni-ramo spune:

Buna dragelor.Noi mergem la AdiaKindergarden.Au curte,educatoare ca lumea,curat, masa in regie proprie,Acum s-au deschis,pe aav.Romeo popescu in zona Hotel Royal.De asemenea colab. cu medic homeopat(Soescu Sorina)care trece si-i consulta periodic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna mamici...stie cineva linga Scoala generala 29 , este o gradinita? Ce numar are si ce stiti despre ea?

Multumesc anticipat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Raspund si eu cu mare intarziere. Eu il am pe Cris la gradi de la Pedagogic, grupa mic (sa spunem asa). Pot face comparatie cu gradi unde a fost anul trecut si... nu sufera comapratii . Evolutia lui Cris este foarte buna, invata ceva in fiecare zi, au o educatoare tanara care chiar stie sa se poarte cu ei si o preocupa ceea ce fac cu ea in cele cateva ore cat stau copiii acolo. Nu este foarte aglomerata, la Cristi in clasa sunt inscrisi cam 20-21 de copii, dar rar vin chiar si 15. Cam 10-12, asa. Eu sunt multumita, desi la inceputul anului am lasat o groaza de bani pe acolo, ptr diverse .
Oriunde ati fii, va dorim numai bine.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

kim, exact langa scoala 29 este gradinita de stat cu program prelungit nr.14; referinte nu am, poate te ajuta mamicile care au copii acolo, si eu as fi interesata, e a doua pe lista pt anul viitor, dupa gradinita nr. 12, care este tot in zona, la ciresica.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput