GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si la noi tot 7 ron/zi.si la noi sunt caiete speciale.inca nu s-au apucat de ele.prima luna e de acomodare.unde e tom&jerry?in ce zona?

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tom &jerry a fost la parterul unui bloc in zona Tomis 3, acum s-a mutat undeva in coiciu, undeva in spatele complexului Kamsas.

Cornelia, trebuie sa-i gasesti un motiv pentru care sa accepte gradinita: poate colegi cunoscuti, un mic premiu dupa fiecare zi..

Ziceai d edezordine... si la noi! De cand s-a schimbat directorul, toate cadrele vechi au plecat, doar educatoarea noastra e singura ramasa, iar suplinitorii s-au cam schimbat in fiecare zi. Ieri spunea un parinte ca in 2 zile a avut 2 educatoare. Vin, vad si pleaca! Conteaza cred si directorul! M-am obisnuit cu piloasa, dar se pare ca apar efectele schimbarii!

Cele care ati cumparat voi rechizitele copiilor, la ce total s-a ajuns? Cu aproximatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
La noi este tot 8 lei/zi. Rechizitele ne-au costat cam 80 ron: jocuri, carti, caiete de desen, culori, acuarele etc.
Noua ne-au carut 14,5 ron pt caiete speciale, si anul trecut am lucrat pe asa ceva.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la noi sunt 25 de ron caietele... 4 la numar. educatoarea a zis ca mai are o gramada de rechizite de anul trecut... si daca mai au nevoie mai facem aprovizionarea pe parcurs. nu se pune problema de program lung asa ca.... ramanem pana la 12.
Cornelia imi pare rau ca e asa debandada la grupa mica... sper ca Stefan sa isi intre totusi in ritm. sa stii ca si Patrick care era in picioare la 6.30 vara.. acum trag de el... s-a schimbat si vremea...e, intra toate in normal sper.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si la noi tot 25 ron caietele.nu stiu exact cate la numar.iar pe rechizite cam tot asa in jur de 70-80 ron, poate si mai bine.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Au inceput copii activitatea, deja se bucura de prima vacanta!
Alexia nu se bucura deloc, e chiar dezamagita de pauza asta!

Vroiam sa va spun ca la noi s-a hotarat taxa zilnica sa fie 7 ron!
habar nu aveam ca se hotareste acest lucru la nivelul fiecarei unitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ce parere aveti despre gradinita de pe Unirii care apartine de Liceul International de Informatica,are cineva puii acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mamacita acum trei ani aproape am vizitat aceasta gradinita dar la locatia veche(eram cu Sinzi si pe o vreme friguroasa ne-am hotarat sa vizitam si alte gradinite decat cele la care avem puiutii).A fost singura care mi-a placut la ce mod..materialele care ni le-au prezentat si felul in care ne-au vorbit educatoarele..Pe Mariuca n-am mutat-o atunci si mai tarziu mi-a parut rau...acum nu stiu cum mai e.oricum cel mai bine mergi intr-o vizita.

Mergi la inceput

Adica este privata? Mamacita daca afli ceva sa ne spui si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

da cris e privata.

Mariuca

Mergi la inceput