GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaF spune:
Salut
Am fost sambata si am facut analizele pentru gradi.
Am aflat de la asistenta de la clinica, care este si asistenta si la o gradinita, ca incepand de anul acesta nu mai suntem obligati sa facem radiografie pulmonara. Cica asa spune legea si ca daca mi se va cere asa ceva sa o trimit pe asistenta sa se puna la curent cu noua lege.
Voi stiati ceva?
roxanaz spune:
mda, vad ca sunt in continuare probleme mari la gradinitele cu program lung - mai ales la cele cunoscute ca sunt bune si ca se face treaba. la Patrick e totul ok - adica nu prea mare imbulzeala, fiind cu program scurt. pe 15 septembrie o sa fie doar deschiderea oficiala si apoi acasa.. "treaba" incepe de marti. apoi la sedinta cu parintii mai aflam detalii.
Crix institutoarea este cea cu scoala de 3 ani? ca nu imi este familiar termenul...
Roxana
CRIXIA spune:
Da, Rox, un colegiu de 3 ani, apoi diverse perfectionari. Oricum in anul prescolar ce a trecut s-a vazut diferenta, copii au indragit-o pe cealalta educatoare, care s-a ocupat mult mai mult de ei, ca programa, serbari... au avut ce invata.
Legat de analize, am intrat pe site-ul Directiei de sanatate publica si am citit comunicatul de presa in care se specificau actele pt inceperea anului prescolar/scolar diferentiate pt cei reiscrisi si cei care intra pt prima data in colectivitate.
Deci, merita listat si scos in caz de cere cineva alte analize decat adeverinta de la medicul de familie.
calinclaudia spune:
Va rog frumos sa imi spuneti si mie adresa de la directia creselor, stiu ca este in zona flamanda dar dc poate sa imi dea cineva o strada ceva ...
Multumesc
CRIXIA spune:
calin claudia e un pic mai greu de explicat. Nici nu stiu exact pe ce alee figureaza Directia.
Cladirea are 3 intrari sau altfel spus sunt 3 institutii unite: Cresa 2 si Gradinita 6 au intrare din aleea Malinului si la Directie se intra din spate, de pe aleea cealalalta(paralela cu Malinului).
Acum sa-ti explic cum ajungi:
1. daca esti in zona spitalului Judetean, vis-a-vis de parcarea din fata spitalului, de pe nicolae Iorga se trece pe langa blocul ce are la parter un magazin Gealan si se merge inainte pe langa parculetul pentru copii imediat pe stanga este intrarea la directie.
2. daca stii complexul flamanda, cu restaurantul delfinul, scoala 30, pe langa scoala in sus, apoi ocolesti blocul din capatul aleii si ajungi in acelasi loc.
Sper sa fi inteles ceva!
roxanaz spune:
hehe, da, azi prima zi
sunt multumita ca astia de la gradi a noastra sunt mai normali, adica nu cer avizul de vaccinari ci doar cel cu clinic sanatos pentru copil...deci fara alte prostii. si de anul asta vor avea caiete...
Roxana
CRIXIA spune:
Ohooo Rox, trec copii la caiete speciale?
Si Alexia a avut anul trecut, dar nu vin cu ele acasa, le-am mai vazut uneori asezate la lectia respectiva.
Si noi am dus doar adeverinta de la medicul de familie ca suntem sanatosi tun!
Cine poate sa-mi dea relatii despre gradinita Tom si Jerry? S-a mutat intr-o noua locatie, ftumoasa, spatioasa, aproape de mine! Hm, ma gandeam si eu!
V-a comunicat cat e tariful zilnic la orar prelungit? Am auzit 7 RON!
Cornelia spune:
Crixia, la noi e 8 lei pe zi!!!
Dupa ce am plecat in concediu au afisat noile cerinte mai lejere in ceea ce priveste dosarul medical. Dar la momentul respectiv aveam dosarul complet .
Cu Stefan e mare tragedie la gradi. Nu stiu cum o sa il conving maine sa se trezeasca. El la 7 era in picioare, dar acum s-a schimbat treaba .
Sunt nemultumita de multe lucruri in prima faza la grupa lui Stefan. Sper sa fie doar inceputul compromis. Om vedea. Chiar asa jale e peste tot la grupa mica???
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2