GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, noi am facut deja anul trecut cererea de reinscriere - nu stiu daca le mai trebuie ceva in afara de analize uzuale. oricum vad zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si la noi s-a depus o cerere de reinscriere spre sf anului prescolar! ce bine ar fi sa aducem doar exudat, copro..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am trecut eu azi pe la gradi 12. Aici pt. fisa medicala avem nevoie pentru copii de:
- exudat naso-faringian
- examen coproparazitologic
- coprocultura
- fisa cu vaccinarile si aviz epidemiologic de la medicul de familie, eliberat in data de 12.09

si pt. parinti:
- VDRL
- examen pulmonar
- adeverinta boli cronice

Spuneti-mi si mie unde sa fac rapid ex. pulmonar. Noi joi plecam in concediu si ne intoarcem pe 14, asa ca trebuie sa facem urgent analizele.

Multumesc!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna Cornelia
Anul trecut examenul pulmonar eu si sotul meu l-am facut la policlinica cu plata. Trebuie sa te duci de dimineata,sa platesti si sa iei bon de ordine. Dureaza cam 2 ore cu tot cu rezultat.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumesc, Cristina! Probabil ca vom merge maine.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai eu nu inteleg de ce le mai trebuie odata fisa cu vaccinarile....nu o au de anul trecut? ca peste 3 ani oricum nu se mai face nimic pan la 6.

Roxana

Mergi la inceput

Ca bine zici Rox! Sper ca au pastrat hartiile de anul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Spuneti-mi si mie unde sa fac rapid ex. pulmonar. Noi joi plecam in concediu si ne intoarcem pe 14, asa ca trebuie sa facem urgent analizele.

Multumesc!
Cornelia

La pol. CFR.
La noi pentru parinti se cere doar adeverinta de la medicul de familie, in care sa specifice ca nu avem boli cronice.
Ieri am fost si am notat ce rechizite ne cer doamnele, o lista destul de lunga, azi am cumparat o parte (40 ron). Nu trec lista, deoarece fiecare cadru didactic are doleantele sale.
Din pacate noua ne-a plecat educatoarea de baza si va veni o alta pe care nu au vrut-o la un an mai mare . Vom vedea ce va mai fi.
Spor la cumparaturi!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, sunt socata

Daca va spun ce am facut azi... l-am inscris pe Pupicu la cresa pt la anul si la gradinita pt 2010

Am plecat de-acasa ca sa vedem cresa de la Flamanda si sa vb cu directoarea de la Directia creselor. Ea a fost ff draguta insa ne-a spus ca pt cresa de acolo nu avem nici o sansa pt ca are deja 100 de cereri pt 10 locuri. ca dc voiam sa prindem loc la cresa asta tb sa fac cerere de anul trecut de cand eram gravida!!!! asa ca am facut cerere pt cele 2 crese din tomis III unde o fi. si ce credeti ca ne-a spus directoarea? ca ne sfatuieste sa depunem cerere pt gradinita de acum pt 2010 fiindca numai asa putem fi siguri ca prindem!!!!

Si ne-am dus la gradinita (la Pedagogic) cu inima stransa siguri fiind ca o sa rada aia de noi si cu fundul. Dar de unde... au spus ca intr-adevar suntem primii, dar ca bine am facut ca numai asa avem sanse sa prindem loc, fiindca fff curand or sa inceapa sa fie asaltati de cerri pt 2010 pt ca pt 2009 s-au ocupat deja locurile... Va vine sa credeti?

Asa ca Pupicu la 8 luni e inscris si la cresa si la gradnita....

Cine poate sa imi spuna mai multe amanunte despre gradinita de la Pedagogic?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

wow, ce devreme se fac inscrierile! Nu te pleca pe o ureche daca va inregistreaza cererea, cine stie ce se mai schimba in sistemul asta romanesc!

La noi s-a schimbat directorul, si sunt tare dezamagita, nu stiu dupa ce principii s-a facut alegerea! Probabil pe pile, relatii... ca-n Romanika!
Doamna de anult recut s-a pensionat si au candidat 3 cadre didactice din institutie, 2 educatoare si o institutoare! (sesizati diferenta de pregatire profesionala) Ei, cine credeti ca este acum director????!!!! Nu cred ca trebuie sa va spun, ati ghicit.... institutoarea!
Regret ca se fac astfel de alegeri, sau daca a fost concurs, nu cred ca a stiut mai mult decat un cadru didactic cu experienta!
Pe de alta parte ma bucur, caci era a 2-a "doamna" a fetei, acum speram sa nu dam din lac in put, sa vina un inlocuitor care sa fie pe placul copiilor!

Asta a fost vestea de luni dimineatza! Ma dusei sa vad ce trebuie pt incepere si aflasi altele. Despre inscriere, adev de la medicul de familie pentru cei reinscrisi, cat si pentru parintii acestora.

Mergi la inceput