GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

citat din mesajul lui xeni

quote:

Buna Madaluta. Si noi avem cerere pentru cresa de la marvimex din 9.04. Tu de unde stii pe ce pozitie esti pe lista de asteptare? Din ce data este cererea ta?

sunt afisate pe geam si la cresa si la directia creselor...
Nu mai retin data , dar stiu k in aprilie.E trecuta si data pe acele liste

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Imi cer scuze daca sunt off topic , dar caut urgent o bona in Constanta pentru fetita mea de 2 ani jumate (vorbeste , intelege tot ,e cuminte ,se cere la olita, nu sunt probleme medicale) pentru perioada 25-30 August , as prefera sa fie aproape de statiunea Mamaia si sa o pot lasa la bona acasa pe timpul noptii.Ofer 50 ron /zi plus cheltuieli mancare.Daca stiti pe cineva sau ma puteti ajuta in vreaun fel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silverchair spune:

Fetelor,din ce stiti voi, cam la ce gradinite au 'step by step', grupe mai mici si transport asigurat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

De gradinita step-by-step spunea anutza,la Colegiul pedagogic. Anutza,mai esti la fel de multumita de aceasta gradinita?Cum e starea de sanatate a fetitei tale?Caci vad ca exista gradinite unde se imbolnavesc rau,se lasa cu antibiotice,si tot odata la 2 saptamani,iar la altele abia de racesc usor cand si cand...

Mergi la inceput

Pe ce data incepe cresa?

Mergi la inceput

...eu centrez, eu dau cu capul....am gasit raspunsul intrebarii mele de mai sus...pe 1 sept...
dar acum am alta problema: unde exista in c-ta cresa / gradinita particulara care sa primeasca copil sub 2 ani???
exista asa ceva? am cautat pe net, dar n-am gasit nimic...
la cresa de stat n-am prins loc, bona nu vreau pentru k asta ar insemna sa-l tin pe darius acasa si sa nu mai aiba liniste briana care are doar 3,5 luni si care nu poate dormi din cauza galagiei lui...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cresele incep la 01.09,iar gradinitele tot atunci?

N-am avut timp sa ma interesez ce ne trebuie pentru al doilea an de gradi. Iar dosar, analize, adeverinte...?

Mergi la inceput

am avut timp sa dau un search si am gasit graficul anului scolar:

15.09 – 24.10
27.10 – 02.11 vacanta
03.11 – 19.12
20.12 – 04.01.2009 vacanta
05.01 - 30.01.2009
31.01 – 08.02.2009 vacanta
09.02. – 10.04.2009
11.04 – 19.04.2009 vacanta
20.04 – 13.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Crix saru mana tocmai ma pregateam sa caut si eu structura anului scolar.

eu saptamana viitoare vreau sa o rog pe mama sa treaca cu Patrick pe la gradi sa vada ce ii trebuie. scriu aici cand am lista.

Roxana

Mergi la inceput

Off, Rox, tot cu bunicii sa-i trimitem pe la usi, ca noi nu avem timp! Eu, cel putin ... sper sa pot ajunge in prima zi de gradi!
Te astept cu vesti bune! Dosar cat mai simplu, cat mai putina alergatura!

Mergi la inceput