GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 13
Roswita spune:
Mamicle care au scris la inceput pe acest subiect si care aveti deja piticii la gradi,va rog sa reveniti cu detalii despre gradinite.Ce impresii aveti,cum sunt gradinitele unde aveti copii etc.
marinela72 spune:
Buna mamici si pitici, eu sunt mamica unei fetite de 5 ani si jumatate si fetita mea este la gradinita cu orar normal Nasturel din zona Far, in curtea scolii 16. Sunt foarte multumita de activitatea desfasurata aici, de un profesionalism si o daruire remarcabile dar, din pacate, de la toamna nu vom mai frecventa aceasta gradinita si asta din cauza faptului ca ne vom muta din zona Far tocmai in Tomis II iar efortul va fi destul de mare sa facem in fiecare zi atata drum pentru a veni in continuare pana aici. Imi pare rau dupa doamna, dupa colegii cu care se intelege foarte bine dar sper din tot sufletul sa gasim un loc la fel de minunat in care sa isi faca noi prieteni...
Ce gradinite cu orar normal cunoasteti in zona Mircea? Am auzit de de gradinita Hansel si Gretel, imi poate spune cineva mai multe?
www.babysfirstsite.com/alexutza/" target="_blank">Alexandra, printesa mea
www.babyhomepages.net/alexutza/" target="_blank">Am mai crescut un pic!
Zambeste! Asta ii va face pe cei din jur sa
se intrebe la ce te gandesti.
kim222 spune:
Asa avea si eu nevoie de niste sfaturi cu privire la gradinitele de stat cu program redus din zona Tomis 3..si imprejurimi..
Care dintre acestea ati recomand-o?
Poate fi primit un copil (de 4 ani si 8 luni) si in luna aprilie-mai(ma refer la anul 2009),deci la sfirsitul anului scolar? Exista liste de asteptare?
Orice sfat este mai mult decit binevenit.
Va multumesc.
roxanaz spune:
Oliv, in tomis 3 ar fi gradinita 13, care era ff buna pe vremuri, am inteles ca e si acum. Oana il are pe Paul acolo.
cele de la Gulliver (Dacia)....cam pe astea le stiu eu.
sau gradinita 3 daca vrei la a lui Pat (doar ca stii ca e mai departe).
Marinela nu prea stiu gradinitele din tomis II, ar fi cele de la Flamanda (pe partea opusa, dupa bd. tomis)
Roxana
Ela31 spune:
Noi ne-am inscris la gradinita Arlechin deoarece lucrez pe langa CET. Am cautat gradinite prin zona si am dat de Big Ben dar... de cum am intrat m-a izbit un miros de mancare de nu mai puteam sta. Am mai citit pe forum de problema asta la acea gradinita. Cand am intrat la Arlechin era alta lume. Era curat, frumos si plutea un aer de gradi.Noi nu am scapat de pampers si ne primeste si asa. Avem 2 ani si 5 luni si incepem gradi acum pe 1 iulie 2008 la program prelungit 450 ron.
calinclaudia spune:
Buna ziua
Fetita mea nu are decat 9 luni, va implini 2 ani in septembrie 2009 cand vreaau sa o dau la cresa pentru ca nu am cu cine sa o las acasa.
Habar nu am ce trebuie sa fac in acest sens si am cateva intrebari penru mamicile cu experienta:
Noi stam in zona Policlinica CFR si as dori sa stiu ce crese sunt mai aproape de noi?
Cand trebuie sa fac cerere si unde o depun, la cresa sau la directia creselor care am inteles ca e undeva in zona flamanda?
Exista undeva un site unde sa fie date toate cresele si gradinitile cu adresa?
Si o ultima intrebare (pentru moment) daca esti atenta cu directoarea, FOARTE ATENTA, ai sanse de reusita ?
Ela31 spune:
Daca esti atenta, foarte atenta asa cum spui tu calinclaudia ai reusita peste tot fie cresa, fie gradinita.Chiar daca nu mai sunt luucuri se fac rost de inca unul. Important este sa gasesti o cresa buna si sa le spui inainte ca esti atenta daca iti primesc copilul.Cum le spui asta cum un beculet rosu se aprinde...
madaluta spune:
quote:
citat din mesajul lui calinclaudia
Buna ziua
Fetita mea nu are decat 9 luni, va implini 2 ani in septembrie 2009 cand vreaau sa o dau la cresa pentru ca nu am cu cine sa o las acasa.
Habar nu am ce trebuie sa fac in acest sens si am cateva intrebari penru mamicile cu experienta:
Noi stam in zona Policlinica CFR si as dori sa stiu ce crese sunt mai aproape de noi?
Cand trebuie sa fac cerere si unde o depun, la cresa sau la directia creselor care am inteles ca e undeva in zona flamanda?
Exista undeva un site unde sa fie date toate cresele si gradinitile cu adresa?
Si o ultima intrebare (pentru moment) daca esti atenta cu directoarea, FOARTE ATENTA, ai sanse de reusita ?
nu prea sunt multe crese in c-ta:la cet, la marvimex, la flamanda, in tomis 3 si parca si in 4-5, dar nu sunt sigura...
crd k daca depui de acum cerere , ai toate sansele sa reusesti, fara a fi draguta cu directoarea....Noi am depus cererea in aprilie si suntem pe listsa de asteptare la pozitia 54 la cresa de la marvimex. daca stiam depuneam mai devreme.
acum nu stiu clar ce e cu aceste liste de asteptare( poate ma lamureste si pe mine cineva): sunt listele cu toti copiii care au solicitat inscrierea anul acesta, sau sau sunt liste cu cei ramasi fara locuri?
Pe geamul de la cresa este afisata doar aceasta lista, iar asistenta sefa ne-a spus k la 1 sept trebuie sa ne prezentam cu analizele..asta inseaman k am fost acceptati? sau cum? sotul meu nu a inteles dc da sau nu...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
xeni spune:
Buna Madaluta. Si noi avem cerere pentru cresa de la marvimex din 9.04. Tu de unde stii pe ce pozitie esti pe lista de asteptare? Din ce data este cererea ta?