GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

madalina, eu am fost multumita de toate doamenele, de la toate grupele.cu una din doamne si acum mai vb la telefon.salile sunt mari, cel putin aia de la grupa mica, si restul, au mese cu scaune si patuturile in spatele salii, iar la grupa mica grupul sanitar nu e pe hol ci se face o camera din camera principala ca sunt mici la inceput, la restu grupelor baia este imediat langa sala.ai sa vezi ca e frumos.mie una mi-a placut.si razvan pe toate le-a invatat acolo:sa afaca la oala, sa doarma singur, sa manance singur.nu-mi pare rau ca l-am dat.de copii cred ca sunt cam in jur de 20 dar niciodata nu sunt toti.cateodata sunt doar 12-13-14.eu rar am vazut sa fie grupa completa.unii stau acasa bolnavi, altii plecati prin concediu, diverse.astept impresii dupa ce o vezi.dna olaru este numele directoarei.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Nastasie: Imi poti spune te rog si unde este directia creselor?

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

in spate la flamanda, pe langa complex pe acolo.nu stiu altfel cum sa explic.langa ea mai e si o gradinita.sper sa o gasesti.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

nastasie: multumesc mult..da sunt tare dezamagita...Am fost azi si am vizitat cresa...Mi-a placut mult si e neasteptat de aproape de mine(habar nu aveam k e peste strada de mine...dar, problema e k cica nu mai sunt locuri....Inscrierile cica s-au facut din ianuarie si deja saunt si multe alte cereri in asteptare...
Alta chestie care m-a dezamagit este k cica pierd indemnizatia de crestere a copilului....Pai nu e corect...eu atunci nu voi lua indemnizatie pentru darius, ci pt bebica ce se va naste...de ce sa o pierd???
Trebuie sa ma interesez mai bine....dar dc nu sunt locuri degeaba ma interesez...Nici "relatii" nu am...nu stiu ce ma voi face...

Madalina31

Mergi la inceput

madalina, pai e si normal ca pierzi indemnizatia, ca statul plateste tot la cresa, tu nu platesti decat mancarea copilului.iar restul:personal si ce mai trebuie pentru cresa le suporta statul.ei zic ca asa daca iei indemnizatia stai tu acasa cu el iar daca il duci la cresa nu poate sa plateasca statul de 2 ori.eu am avut noroc ca mai aveam o luna de indemnizatie si oricum facea razvan 2 ani.
cu locurile nu stiu ce sa zic.ai vorbit cu directoarea?ai "incercat" si altfel sa vorbesti cu ea?la directia creselor ai fost?ca normal de acolo ar trebui sa zica daca mai sunt locuri la cresa 18, nu directoarea.anul trecut o prietena a mea a fost la directoare si a zis ca nu sunt locuri si apoi a mai stat un pic si a fost la directie sa faca cererea si culmea erau locuri.poate se mai retrage cineva , se mai razgandeste vreunul.nu dispera.eu zic sa faci totusi cererea la directia creselor.
tin pumnii poate se rezolva.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

voi face si o incercare la directia creselor, dar daca e vorba sa-mi opreasca indemnizatia nu mai vreau..Si eu stiam k se retrage, dar in cazul meu, adica in cazul in care darius va implini 2 ani, iar eu iau indemnizatia pt bb2, de ce sa mi-o retraga????
Pai mai bine cu cei 6 mil il dau la o cresa particulara decat sa mi-i opreasca statul...sau iau bona....
Nu mi se pare deloc corect...Of...
Mi-a mai spus( directoarea, caci cu ea am discutat) k nici nu e indicat sa il duc pe darius in colectivitati dc am nou nascut acasa, din cauza bolilor transmisibile...La asta nu m-am gandit si cred k ar trebui sa o fac...
Nu mai stiu nici eu cum e mai bine si cum ar trebui sa procedez...

Madalina31

Mergi la inceput

madalina,iti retrage indemnizatia pentru darius nu si pt bebe2.cu bebe 2 stai tu acasa.dar pentru darius nu cred ca vei mai putea lua indeminizatia.la faza cu bolile tu iei hotararea.aici nu stiu ce sa-ti zic.te gandesti bine si vezi ce faci.te pup.bafta multa.daca mai e ceva poti sa ma intrebi.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roswita spune:

Buna tuturor mamicilor.Sunt o mamica de baietel de 2,9ani.Puteti sa ma ajutati si pe mine in alegerea unei gradinite pentru piticul meu?Care sunt cele mai apropiate gradi cu program prelungit de stat din zona Trocadero?Cand se fac inscrierile la gradi pt anul scolar 2008-2009,ce acte sunt necesare pt inscriere(fata de anul trecut)?Am cautat pe net,dar sunt oarecum in ceata.As vrea cateva pareri de la cele care au deja piticii la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Roswita, mai aproape de Trocadero ar fi gradinita de la scoala Waldorf si cea de mai jos, Gulliver (langa Dacia). la Gulliver e Mariuca Cristinei (crig72 - cauta in spate mesajele ei si vei afla mai multe) sau cele de mai sus de langa Casa de Cultura.
eu nu am alte informatii din pacate.
succes!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roswita spune:

NU MAI SUNT LOCURI IN GRADINITE !!!!! Am sunat ieri la toate gradinitele de stat cu program pelungit si nu se fac inscrieri pt grupa mica.La unele sunt deja prea multi copii in grupa,la altele nu inscriu decat fratii celor care invata in scoala sau inscriu numai copii care stau in cartierul respectiv.Oare daca se aproba legea cu gradi obligatoriu de la 3 ani existau locuri si pt piticii nostri? petcanu2000la gradi nr.46 am fost si eu sa vad pt inscriere si am primit acelasi raspuns.Despre gradi pot sa-ti spun ca este curata,salile sunt frumos mobilate,n-am auzit de rau.Am fost intr-o zi cu o mamica sa ia fetita si am vazut cum arata in interior.Si eu tot aici as vrea sa-l dau pe piticul meu daca reusesc sa-l inscriu,pt ca este foarte aproape de casa. ptCornelia in legatura cu gradinita Brancoveneasca inscrierile se fac de la 3 ani,tarifele sunt:340 ron pt program scurt,470ron pt program mediu si 570ron pt programul lung.In perioada 1iulie-30august au vacanta.Pt mai multe detalii tel.:0726309556 Nu stiu daca am voie sa postez numere de telefon.Sper ca nu am facut o gresala,daca da imi cer scuze si va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput