GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 11
petcanu2000 spune:
buna ziua mamicilor,referitor la gradinite,daca cineva stie ceva despre gradinita nr 46,este cu program prelungit si se afla in zona Coiciu,pe stada Alunis.Eu am o fetita care face 3 ani in luna mai,si din toamna as vrea s-o dau la gradi.Azi am fost pe acolo,dar mi-au zis ca inscrierile se fac dupa 15 aprilie,si ca intiietate au copiii de 4,5 ani,si apoi daca mai ramin locuri,ii primesc si pe cei de 3 ani.va pup,si daca cineva stie ceva despre aceasta gradinita de stat,astept raspuns.Corina,mama Alexiei de 2 ani si aproape 9 luni.
nastasie spune:
quote:exact asa mi-a facut mie razvan dimineata.plansete, ca l-a batut nu stiu cine.eu nu zic ca nu, ca se mai impung, dar baga niste motive ca sa nu mearga.il apuca toate cele dimineata si seara la culcare.
Originally posted by Ontica Camelia
Dana, "conflicte" vor mai fi, dar de diferite grade de gravitate. Saptamana trecuta Alex imi tot spunea ca nu mai vrea la gradi ca o bate copilul x sau y, am intrebat educatoarele si mi-au spus ca nu au vazut nici-un conflict. In final am ajuns la concluzia ca ea de fapt vrea acasa cu mine si cu sora-sa si, incerca sa gaseasca diferite motive.
Ideea e ca ei chiar ii place la gradi dar, nu-i place sa se trezeasca dimineata
.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
eu l-am inscris la "calutul de mare".am auzit lucruri bune de ea.am fost la directoare, am vazut doar un pic din ea.saptamana cealalta ne asteapta sa o vizitam.am discutat de meniu si de activitati.voi stiti ceva de ea?
adriana&
razvan 01.11.2004http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20041101_-8_My+child+is.png
vladis spune:
luati de cititi si voi ultimele noutati http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-03-10&id=4337
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
anutza spune:
Buna
Eu o am pe fetita cea mare ( 5 ani in mai ) la gradinita Colegiului Pedagogic. Este in grupa dnei educatoare Georgeta Mihalache si sunt foarte multumita. Programul este 8-12, cu pachetel de acasa. Gradinita are 2 tipuri de invatamant : traditional - 3 grupe si step by step - 1 grupa. Noi am optat pentru traditional. La step by step sunt 2 educatoare si diferenta ar fi ca lucreaza cumva cu grupuri de copii, adica fiecare face cam ce are chef la momentul respectiv : unii deseneaza, unii se joaca, unii fac matematica.
Gradinita are si optiune " extensie" adica p la ora 16, cu masa la cantina, dar fara somn - nu stiu cat se plateste pentru extensie.
Noi p acum am platit in primul semestru 150 ron fondul parintilor pentru rechizite, 10 ron fond de igiena, 25 ron fond de proiecte, iar in semestrul 2 50 ron fondul parintilor si 10 ron fondul de igiena. In plus platim lunar pentru activitatile optionale ( limbi straine, aerobic, - 2,5 ron lectia; tenis - 7,5 ron lectia; pian - 8 ron lectia ) in functie de cate activitati alegem si cate prezente are copilul.
Fetita mea a mai mers 3 luni -anul trecut in primavara - la o gradinita de pe str. Mihai Viteazu ( nu mai stiu cum se numeste, si-a si schimbat numele intre timp ) in cladirea fostei scoli 11 parca. Si acolo a fost foarte bine. Acum am inteles ca in acea cladire functioneaza 2 gradinite : una cu program normal si una cu program prelungit.
anutza spune:
Pentru inscriere :
- fisa de inscriere de la secretariat
- copie certificat nastere copil
- aviz epidemiologic copil de la medicul de familie
- fisa vaccinari copil de la medicul de familie
Inscrierea am facut-o la inceputul lunii martie pentru septembrie.
Am vazut ca acum se fac inscrieri si reinscrieri pentru septembrie 2008.
madaluta spune:
nu credeam k voi ajunge sa scriu asa de curand la acest subiect...
Darius are abia 1,3 ani si peste 2 luni se va naste si surioara lui...asa k din toamna vrem sa il ducem la cresa.
Noi locuim in Inel II si as vrea sa stiu care este cea mai apropiata de noi si cand ar trebui sa-l inscriem...
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Madalina
30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
nastasie spune:
madaluta, eu l-am dat pe razvan la 1 an si 10 luni la cresa nr.18 din inel 2.e pe strada paralela cu scoala 39.uite ca deja ne pregatim de gradinita, au trecut 2 ani la cresa.si imi pare rau ca nu au si gradinita.asta e.poti sa te duci sa vezi.eu am fost si sunt multumita de ea.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
nastasie: nici nu stii ce veste buna mi-ai dat spunandu-mi k avem cresa chiar aici in cartier. Eu stau de 7 ani in zona, si chiar langa Sc 39 ( langa Biserica), dar nu stiam de existenta cresei.
Pot te bombardez cu intrebari...?
Cu cat timp inainte trebuie sa merg sa-l inscriu? sunt probleme cu locurile? Sunt multi copii intr-o grupa???..Imi recomanzi o anume educatoare/ ingrijitoare sau cum se numesc ele?..Ce program au?Cat costa???
Stiu k toate astea le pot afla de acolo, dar parerea unei mamici e mai realista si mai obiectiva decat a personalului...
Madalina
30
nastasie spune:
madalina,cresa e pe strada cutezatorilor si apoi prima la dreapta.e intre blocuri, pe la garaje, trebuie sa stii.arata ca o cresa particulara.eu una sunt multumita de ea.costa 5 lei/zi numai masa.doamnele de la grupa mica nu mai sunt , au iesit la pensie, acum la grupa mare a lui fimiu(sunt 2 grupe mari, una mijlocie si una mica) sunt super de treaba, si directoarea e desi aud ca e posibil sa se schimbe.inscrierea o faci acum prin aprilie-mai la directia creselor, unde faci cerere si spui ca vrei copilul la cresa nr.18.la noi nu au fost probleme cu locurile.si am prins 2 ani pt ca baiatul meu nu facuse 3 ani in sept cand incepea al 2 lea an.apoi faci dosarul cu analize si il depui la cresa 18.programul este:intre 6.30-8 primirea copiilor si luarea lor e intre 16-17.30.daca mai vrei sa afli ceva,spune-mi.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
nastasie: multumesc mult pt raspunsuri si pt promptitudine...Voi merge si eu luni sa o vad.....
Madalina
30

.

(27 feb 2004) &
(5 aug 2007)