Ingineri fosti, viitori....(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

otilia,pofta mare, odihna placuta, sa te faci bine pina miine!
distractie placuta la lisabona!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Oti, refacere rapida! Si pe mine ma doare capul, in 5 minute plec la capatul Bucurestiului la o alta sedinta -NEPREVAZUTA!!!!!!!!! - iar la ora 18.00 am alta. Bine ca mi-a dat prin cap sa ies mai devreme sa mananc ceva, ca altfel nu cred ca mai apucam.
Sunt plina de nervi ca nu apuc si eu sa umblu putin prin oras sa imi caut niste pantofi, o fusta, niste pantaloni, o curea, umblu asa....o sa ajung in mizerie!!!! Sunt inca tanara, arat ok......si nu profit pt. ca nu am timp si bani sa imi iau ce-mi trebuie.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

multumesc Kati de primire...
asa cum v-am spus, am terminat multimedia in timisoara in 2000, l-am cunoscut pe sotul meu tocmai cand trageam de zor la lucrarea de diploma, in 2001 am venit in germania, ne-am casatorit, au urmat 6 luni de cursuri intensive de limba, apoi in 2002 am inceput practica la o firma de cataloage de moda, am facut 8 luni practica, apoi am ramas neprevazut gravida cu primul copil, doi ani jumate mai tarziu il aveam si pe al doilea si uite-ma asa fericita sotie si mamica de doi baietei...

cat despre timisoara...ce sa spun, ma apuca cateodata cate un dooor, of de-ar fi mai aproape umpicutz...ii am pe toti ai mei in ro, aici am numai socri si pe cumnatu-meu...
dar cand sunt aici pe forum, ma simt mai aproape de casa...
mai vorbim...
o seara buna tuturor,
Claudia, mamica de Marc(12.09.2003) si Luca(21.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

fetele,eu vin dupa o partida de gradinarit .Nu pre am mai scris pentru ca raman cam des peste program deoarece participam la o schema de intercalibare internationala .Este pentru prima data cand laboratorul nostru a fost ales si binenteles ca avem ceva de munca.In timpul liber dau o fuga pana la gradina .Imi place si ce fac la servici si munca in gradina dar nu imi place menajul in casa mai ales ca nu mai am femeie de vreo 3 saptamani si trebuie sa ma descurc .As evada in fiecare zi dupa program la gradina dar mai trebuie sa stau si pe acasa .Acum mai nou am in cap un proiect de casa la gradina la faza doar de idee dar tot e ceva .Sotul meu zice ca e important ca m-am hotarat.As dori o casa luminoasa cu multe terase dar acolo unde avem terenul nu avem curent ,gaze si apa .E drept ca ne-am cumparat generator si pompa sumersibila dar nu este suficient pentru a incepe constructia unei case de aceea e la faza de idee...Mai avem timp sa ne hotaram cum vrem sa o facem si sa gandim acest proiect.

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Claudia, bine ai venit, sa-ti traiasca baietzii!
Ne mai cititm duminica, maine dimineata pleca la Lisabona, avem teambuilding .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Claudia, bine ai venit!
Otilia, sper sa te simti bine la Lisabona!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

mersi fetelor...si voua sa va traiasca puiutii tuturor...si noi pe langa ei...
la noi e un vant, de ne ia cu tot...
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Fetelor, va salut din fuga mouse-ului pentru a va ura weekend placut, eu ma pregatesc sa plec la tara unde n-am mai fost de 1 luna si am si ceva de lucru in plan.

Claudia bine-ai venit la noi, ne-am mai intalnit la Soferite, asa-i? Sper sa fii o inginera consecventa si sa vii des pe la noi.

Va pupez, sunt buna de dat o aka. bere pt. ca am scapat de proiectul care ma stresa la maxim prin venirea unui coleg specialist pe domeniul respectiv!!!!!!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza fetitele inginere, la cafea cine vine?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
Gabi eu bag o cafea!!!!
Claudia bine ai venit! O sa te trec in listuta!
Am mai incercat cred ca joi sa scriu si nu mergea. Vad ca v-ati vaitat; am lipsit tocmai eu de la vaicareli. Cu somnul de noapte stam mai bine, in rest ma chinuie ca pe hotii de cai. dar o sa se faca mare si ............ o sa-l chinui eu . Maine seara merg la apartamentul cel nou sa vedem ce lasa aia si apoi trebuie sa vedem ce ne vom mai cumpara. Mama ramane la vila pana la urma. Am reusit sa o conving, spunandu-i ca venim in fiecare weekend. Pe Vla sigur il voi trimite in iecare weekend noi om vedea.
In rest noi suntem bine, mergem inainte, dar Kati eu nu mai pot inca un copil, mi-as mai dori dar nu mai intra. Poate mai incolo. Si u am o sora aeriana rau, mai mica nitel ca mine, si sincer deloc nu ma ajuta. Nu a vrut nici macar o singura data sa stea cu Vla. E mai comoda ea din fire. Si mai egoista ca sa-i zic asa. Nu zic ca daca e ceva nu te poti baza pe ea. Poate mai incolo o sa se matuizeze si ea. Si mama e sigura la parinti si nu a avut mari probleme. Adica intotdeauna a avut o preocupare. Deci micul monstrulet doi sa mai astepte daca chiar vrea la mine
Acum ma duc sa o pun pe listuta pe Claudia.
pupici si weekend placut!!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput