Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 5
hcclara spune:
Anca, bine te-am regasit, da, ne-am "cunoscut" la soferitele profesioniste... maine dupa-masa merg la sofat, cu sotioru...am un sot bland, care nu tipa cand sunt la volan, si mergem in "pustiu", asa ca am toate sansele sa conduc bineeeee
Gabi, tocmai iti savurez cafeaua....mmmh
eu am avut o noapte mai bunicica, m-a sculat asta micu numai de trei ori...in rest...alerg toata ziua dupa el, ca face numai prostii, am si eu 2 flori in ghivece in toata casa, trage de ele, imi scoate pamantul, scotoceste prin dulapuri, avem un televizor mare cu ecran plat, apai, primeste bietul de el zeci de pumni pe zi, aparatura electronica ce sa mai zic,...acusi nu o sa mai avem nimica... si nu pricepe, ii spun mai autoritar ca nu e voie, il cert, imi adreseaza un zambet si mai trage cativa pumni la tv...afara daca-l duc, mananca pietricele si toate prostiile de jos, eu zic mai bine pietricele decat gandaci de mai...of ca greu mai e...
in seara asta ne uitam la eurovision!!!eu ma enervez de fiecare data!da tot ne uitam.imi place melodia romanilor!le tin pumnii..
va doresc o zi buna, claudia
katik spune:
sara buna la lume!
mi-a sarit rindul la cafelutza. asta e situatiunea la noi in we: dimineata e agitatie mare, dupa-masa la fel, seara nu mai zic.... acum s-au mai linistit apele (doarme piticimea), sotzul e la pescuit, asa ca ma odihnesc si eu pe aici, ma rasfat de-a dreptul.
claudia, ce bine cunosc fenomenul care se intimpla la tine. si parca vad in fataochilor ce ma mai asteapta inca o data.
sanatosi sa fie, ca in rest, toate se repara.cit despre programul de noapte, pe mine m-au sculat de patru ori azi-noapte: de trei ori robi, o data krisztina. acu nici nu am curajul sa ma culc inca, sigur mai vrea careva ceva. de vreo trei ani incoace nu mai am nici un ghiveci in casa. prietenii stiu de ce
ioana, dar asa frumosi si dragalasi sunt micii monstruletzi!
anca, tu si in we, acasa la tara muncesti?!
miine apare si otilia de la lisabona. sa vedem ce ne pove
pe mona am vazut-o la careva subiect dar la noi nu vrea sa mai scrie.
gabi, e valabila invitatia la cafea si miine dimineata?
na, va pup, sa aveti un we linistit in continuare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Gabi_K spune:
Claudia, la noi erau cateva faze cu aparatura tehnica... Fiul meu a sters odata "din greseala"- zicea el, o parte din windows... abia l-au reinstalat:(
Iar Lili si-a bagat o agrafa in videorecorder, nu stiam de ce nu meerge, l-am dus la reparat, m-a costat 200mii scosul agrafei...:((
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
Otiliav spune:
Pupici de la Lisabona, vorbim main mai pe larg, orium a fost si este tare frumos.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Gabi_K spune:
Otilia distractie placuta in continuare!!!
Fetitele, haideti la cafelutza!!!
Io-s singurica in casa,mi-e lene sa spal vase si sa aspir, asa ca mai bantui pe aici un pic...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
hcclara spune:
saru-mana pt cafea, Gabi! starea de lene o cunosc si eu, am intrat putin intr-al meu sot,ca-mi depoziteaza tot ce vor muschii lui pe masa, asa ca acum n-are decat sa mai stranga si el putin...acu face pe nebunu ca eu sunt pe forum si el ma tot intreaba ce sa arunce si ce nu...barbatii astia imi mananca si ultimul nerv!!!
fetelor, v-ati uitat la eurovision? eu nu ma mai uit...de fapt in fiecare an asa zic si tot ma uit si ma enervez degeaba!
azi ma duc la socrei la masa, si poate putin la sofat dupa aia.
dimineata merg cu Luca la vaccin, (hepatita A si B), apoi avem gimnastica, repede acasa sa gatesc ceva si apoi il iau pe Marc de la gradi!
intru maine candva sa vad ce ne mai povestesc fetele plecate in vajaiala"!!!
pana atunci, o duminica frumoasa tuturor...claudia
katik spune:
neatza buna fetelor!
poftiti la cafelutza fierbinte!
era sa nu mai gasesc topicul.
am absentat ieri din motive obiective: miriieli cit incape. o fi si de cald, de dinti, de...nu mai stiu ce. miine il duc la dr. ca ma dispera. toata noaptea ma plimb, cum pun capul jos si atipesc, cum aud "oahhhh". drept urmare, toata ziua sunt zombie
au venit si caldurile astea, ma bate gindul de un aer conditionat dar n-am idee de care etc. poate este o ing. de instalatii care ma lumineaza si pe mine
deci ce ati facut in we? noi am fost o ora si jumatate la gratarit la padure.a fost frumos, liniste si mult fum. in rest, pe acasa, ne-am ascuns de caldura
deja la noi sunt 20 grd, si astazi trebuie sa ma duc la 1 la banca, cu tot cu robi, evident. asa ca il voi camufla sub o tona de crema.
va doresc sa aveti o zi usoara!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
hcclara spune:
Salut fetelor...cam slabuta miscarea pe aici!!!unde mai umblati?
la noi e un frig...a venit iar iarna...sapt trecuta a fost un vant cateva zile, ieri a plouat toata ziulica, azi e innorat, da frig, lam ora asta sunt abia 13 grade...
am vazut ca voi va topiti, moare lumea prin bucuresti de cald, prin sud-estul tarii crapa pamantul din cauza secetei...si se anunta cea mai calda vara din ultimul secol. mi-e si groaza fiindca noi avem de gand sa venim in ro prin iulie.
eu pe la dr cu cel mic, am fost ieri la vaccin, si n-a putut sa-l vaccineze ca a avut marc fix acum 2 sapt "eritema infectioasa" si acum a facut si el. a avut azi dimineata si putina febra, am amanat vaccinul pe sapt viitoare.e din categoria bollilor contagioase, dar mult mai usor, a zis dr ca de multe ori nici nu remarci ca ai.
ma duc sa vad unde-mi umbla piticontzul ca e la frate-su in camera si de obicei se urca pe masuta!
o zi buna tuturor! claudia
aime spune:
sunt la birou, asa ca pe scurt....si la noi e cald, dar bate un vant grozav...da e soare si mergem deja la maneci scurte
Oti cum a fost in calatorie?
aime si Vladimir