Mamici de martie-aprilie (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Roxi, a mancat Rares 125 la o masa si nu s-a saturat??? nu stiu ce sa zic atunci s-ar putea sa fie un mare papacios pt ca Timeea cel mai mult a mancat 120 si asta o data sau de doua ori , acum la 7 sapt aproape8; si deci plange si dupa ce haleste cei 125??? atunci mai fa-i o masura de lapte praf si daca o papa si pe aia inseamna ca nu se satura ; cand mai pui niste poze sa vedem cat a mai crescut puiutu...

KMI Timeea cat mananca la o masa de ex? sau cat a mancat cel mai mult si cel mai putin?

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Wow, deci plecam de la odisee. Nu stiu de ce, dar veam impresia ca o sa stam aici pana naste si ultima graviduta.
Dar va luam cu noi
Mady, uite niste majorete pentru tine

Referitor la nume de scutecele , cred ca as fi preferat "floricele si bondari de martie aprilie 2007", ma gandesc asa ca as prefera ca fetele mele sa stea ca niste flori si eventual sa li se dea totul pe tava daca se poate decat sa roboteasca precum albinutele . Dar indiferent cum se voteaza tot noi vom fi.
Pt icter am mai spus, fetelor eliminati pe cat posibil din alimentatie ouale, pateul de ficat si calciu mai putinel. Se trasnmit in lapte si agraveaza icterul. Rianna nu a facut un icter pronuntat, mai are inca putin dar e micuta, abia a facut doua saptamani. Eu il vad in albul ochilor si cand se enerveaza parca se ingalbeneste mai mult pe piele.
Metoclopramidul e periculos in perioada asta pentru ca predispune la depresii. Pe fondul oarecum labil al lauzelor..., eu nu as lua desi mi-ar prinde bine pt stomac.
Roxi mancacios baiat mai ai. Pai Julie a mea manca atata si la patru luni. Cam asa ii lasam cand plecam de acasa. Nu am scos niciodata mai mult dar nici nu mi-a placut niciodata sa ma mulg. Intotdeauna fetele au golit sanii mai bine decat reuseam eu cu pompa.
Si copila mea mica e o mancacioasa si m-a cam pacalit zilele astea de i-am data cam des dar gata, de maine incepem instructajul. O sa am grija sa o trezesc bine la fiecare masa, sa goleasca ambii sani ca nu pot sa stau dupa ea toata ziua sa suga. Si ma mai si dor sfarcurile de innebunesc.
Acum i-am dat niste debridat ca o durea burtica si doarme bustean!
Va pup, mi-ar placea sa spun ceva cuvinte frumoase pentru ca e sfarsit de odisee dar neuronii mei.... A fost un drum lung dar a trecut repede, nici nu imi vine sa cred, inca nu imi vine sa cred. Si a fost si greu dar si frumos, de doua ori mai frumos datorita acestui grup minunat.
Va multumesc tuturor!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Eu tot votez pentru albinute si bondarei

Hai ca ma apuca jelea - miine mergem in grup, de minuta cu cite un bebelush la scutece - nu stiu sa ma apuc de bocit pentru zilele care au trecut - sau sa ma bucur de cele care vin - cred le fac pe ambele - mai greu acum sa trec peste faza asta dar la al doilea capitol de la scutece o sa ma simt mai bine - nu stiu de ce dar cred ca voi tot asa va simtiti

Mda.....emotii frumoase...important sa fie sanatosi bebelushii si noi pe linga ei, acum ca niciodata inteleg sensul acestor cuvinte ,, sa fie copilul sanatos,,...ca niciodata.

Hai sa fie cu Doamne Ajuta.

Mami de bebe Ilincuta-vulpita sireata si roscata

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Hai Mady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Da... si eu ma gandeam ca am sa intru mai des pe forum, sa incurajez viitoatele mamici, sa cer sfaturi multe si sa ajut si eu la nevoie ... si uite ca am ajuns la sfarsit de aprilie si luna asta aproape de am intrat sa va salut si sa va multumesc ca mi-ati fost alaturi!
Eu inca plang cand ma gandesc cum am nascut ... nu am mai apucat sa va povestesc, sper insa sa reusesc la capitolul de Albinute si Bondarasi. Eu inca mai fac analize caci cezariana am facut de nevoie!!! Am avut Sindrom HELLP si inca mai trebuie sa fiu atenta ca totul e in regula cu mine!

Va pup si am sa incerc sa va salut mai des , sa va incurajez ca si voi pe mine ! Eu sper sa fie posibil caci a venit mama-soacra la mine ... Mai greu o sa fie ca sotul se muta in alt oras caci a gasit alt loc de munca la 700km de noi, iar noi trebuie sa mai asteptam macar 2 luni sa crestem un pic!

Va pup ... si pe curand !!!

Magda si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am intrat si eu sa va impartasesc ca sunt foarte fericita ca am avut alaturi in lungul drum al sarcinii, un grup de oameni speciali, care m-a incurajat cand am avut nevoie, m-a sfatuit cand eram in impas.
acum, ca suntem la sfarsit de odisee, realizez ca e minunat sa treci prin cele mai importante momente din viata alaturi de persoane care iti impartasesc aceeasi experienta pt. ca te inteleg cel mai bine.
va multumesc ca exiastati si sa ne auzim cu bine si la urmatorul capitol.
eu votez pt. albinute si bondarei( bondari) de martie_aprilie2007.

KARRA80- draga mea, cand povestesti despre pataniile tale cu micutza ta, il vad pe david al meu. afara doarme non-stop, iar in casa se agita din picioruse si manute si de asemenea scoate niste sunete ca si cum vrea sa fie bagat in seama, nu de foame. deci, cred ca au inceput sa ceara mai multa atentie din partea noastra.

ELPOWER- sa stii ca sunt in asentimentul tau, ela. si eu discutam cu prietene si cu sotul meu de asemenea, si le spuneam ca vreau sa ii ofer toata atentia copilului, in ideea de a creste un copil fericit, nu unul frustrat. chiar asa m-am exprimat si eu vis-a-vis de ei. nici eu nu cred in rasfat, ba mai mult am citit undeva ca tot ce ne cer acum copii, in primele luni din viata, o fac pt. ca au reala NEVOIE, nu ca ar avea DORINTE de indeplinit.

ROXANICI- sa stii ca mi se pare ca puiul tau seamana tare mult cu al meu. o sa pun maine niste poze cu el, pt. ca pozele pe care le am nu sunt deloc reusite din cauza aparatului foto. dar incerc maine cu altul si o sa-ti arat asemanarea. sau poate mi se pare numai mie.

am si eu intrebari pt. mamici:

bb al meu refuza mai nou biberonul. vrea numai san, si mai nou foloseste sfarcul ca metoda de adormit. nu stiu cum sa procedez sa-l fac sa pape completare atunci cand raman fara laptic, pt. ca el suge din san in timp ce doarme sa ma lasa fara lapte, iar suzeta nu vreau sa-i dau ca sa-i tin gurita ocupata si stfel sa inlocuiesc sanul.
ce ma sfatuiti?

si o alta problema o are bb cu scaunul. face o data la 3-4 zile, fara sa-l stimulez cu supozitor sau termometru, dar ideea este ca face kk galben, ca o spuma. il scoate ca pe un carnat lung care se expandeaza afara. mi se pare tare dubios. stiam ca atunci cand esti constipat, kk este tare, nu se macereaza pana ajunge spuma.
vi s-a intamplat la vreuna din voi?

si acum:
felicitari CRIA! sa-ti traiasca puiul si sa fii sanatoasa alaturi de el!

MADY, multa bafta! iti urez o nastere fffff usoara si un bb frumos, sanatos, mancacios si care sa-ti aduca numai bucurii!

pupici mamici si burtici!
mi-ar placea sa ne intalnim si in alta odisee peste ceva timp. eu imi doresc mai multi puiuti. sunt cel mai frumos lucru din viata noastra.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Maaaaaaama... cand va citesc... s-a zbarlit pielea pe mine si mai am un pic si ma apuca jalea... Nici mie nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul... mai ales cu sarcina mea cu probleme... cand aveam impresia ca o sa treaca o vesnicie pana ajung la final...
Ma bucur ca va cunosc, ca mi-ati fost alaturi toata sarcina si mi-ati tinut pumnii sa rezist cat mai multe saptamani, ca ati fost alaturi de mine cand am fost in spital pt. cerclaj si apoi cand am nascut... ma bucur ca am pe cine sa intreb cand am vreo nealmurire sau pur si simplu cand vreau sa-mi laud teroristii...
si multe-multe pt. voi si puiutii vostri...

Inca un pic si avansam la scutece

Roxana sigur... daca tu zici ... o sa modific listuta... o sa vad eu cum... si pe urma va dati cu parerea. Poate sa fie si dupa 12 noaptea? Eu, dupa ce ma trezesc, intru in priza si nu mai ma ating de calculator pana la pranz, cand dorm toti copiii.

Mady stai linistita ca nu scapi de noi... ce daca n-ai nascut... aici ti-e locul... daca bb e mai puturos ce vina avem noi... nu trebe sa ne parasesti.

Paxela buna ideea cu asteptam "vesti de la..."
Da' io am o problema cu restu... cu lista de gravidute, care s-o punem cap de afis... sa nu va suparati pe mine... dar eu am cam pierdut siru' cu cele care mai sunt gravidute si care mai asteapta sa nasca Daca puteti, sa imi spuneti voi cine a mai ramas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

din cate imi amintesc eu cam asa ar fi daca am uitat vreo burtica activa miii de scuze

Asteptam vesti de la:
Pufuletule, Oana Stefana, Dintzisor, Juliana76 ,Alexia3, Nadine2004, Nunuti, Daia28, Oanapopa, AncaGabriela, Mititica04, Bb2007, Stefania gela, annmary77, Lore123, Zazzie78, Rolo, Steffycoraz, Sorinam, Alesandra , Carmençita, Gaia.nevia, , Gandacel , Nickol f, Oana2007, Oana-Dana, CrinaM, Gabysilucy, Dideip,Iza29, Dyonise, Izvorana, Dan_danyela, Matza, Araboaica

burticile noastre viitoare mamici de mai
Mandybulancea, Pitzica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Camitu e mamica deja
Pitzica mai era in asteptare

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare si de la mine,

Felicitari cria_bv!
Felicitari Camitu!

Si

Mady
Pitzica

(mamicile noastre de mai )

Noi ne-am luat cantar azi si am constatat ca avem un bebe papacios... desi cam lacom... cateodata trage asa de lacom, si ii vine inapoi, si nu vrea sa lase nici o picatura, si il apuca sughitul si atunci sa vezi plansete, ca nu-i place

In rest, doarme in functie de cat mananca si de cum il doare burtica... cam o data pe zi se trezeste la o ora dupa ce papa si plange si se strange de burtica... ii dam ceiut, mai sta o ora de veghe (doar in brate, altfel plange) dupa care adoarme... in principiu doarme intre 2 si 4 ore intre mese, in functie de cat papa.

Am o problema insa: are ceva scurgere galbuie la ochisori... v-ati mai lovit careva cu asa ceva? L-am sters frumusel cu ceai de musetel, dar nu ii trece... maine incercam galbenele, poate-poate...

Va las, incerc sa intru si maine, sa vedem cum avem timp...

Diana de Alex

Mergi la inceput