Mamici de martie-aprilie (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Gata listutza... sper sa fie ok asa cum e... daca nu, modificam...

Acum astept sa fie oficial 1 mai... astept sa se faca 12 noaptea... si pun lista la scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

diana si noi ne luptam cu scurgerea a ochisori ,se pare ca e din aer o conjunctivita, eu i-am pus inclusiv picaturi de ochi la sfatul dr dar vad ca nu se amelioreaza, am incercat musetel, galbenele si tot degeaba

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata mamici.
Nu imi vine sa cred cum trece timpul.Parca ieri ma logam pentru prima data cu emotiile unui incepator dar cu sufletul deschis ca vom fi o familie. Asa cum am mai scris votez si eu pentru Albinute si Bondari .
Tzuna- dupa cum sti am fost la doctor cu micuta .Ai avut dreptate.La fel mi-a spus si mie (ca nu are nimic).Este perfect sanatoasa !Plansul se datoreaza burticii(colici sau constipatie)Pentru constipatie mi-a dat sa-i dau Duphalac(5ml/zi in priza unica) si ceai de musetel.Iar pentru colici mi-a recomandat sa nu mai beau eu lapte de vaca.Zis si facut.Se pare ca nu mai are colicii aceia puternici de cand am renuntat sa mai beau.Tu bei lapte de vaca?
Diana jors- pentru ochisor eu i-am cumparat(la indicatia pediatrei) TOBREX (CATE O PICATURA IN AMBII OCHI DE TREI ORI PE ZI) Costa 180.000 dar merita .Foarte bun! In doua zile am scapat! Se pare ca se face de la curent,vant.Multa sanatate!

As vrea sa multumesc si eu tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta odisee.Au fost zile cand m-ati facut sa rad si zile cand am plans.Exact ca intr-o familie.Ne-am spus cele bune si cele rele,ne-am sfatuit,incurajat si iata-ne pregatite sa mergem mai departe la SCUTECE.Sper sa ramanem la fel....sincere si cu sufletul deschis.Cred ca nimeni nu ne intelege mai bine decat o facem noi intre noi.Cred ca la ora asta este singura mea destindere.Simt ca aici sunt numai eu cu gandurile mele,cu trairile mele pe care imi este tare drag sa vi le impartasesc.Inca o data MULTUMESC!

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Oficial aici se incheie odiseea noastra... dar incepem un nou capitol al vietii noastre.
Ce frumos a fost, insa muuult mai frumos va fi de aici incolo...

Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Mergi la inceput