Mamici de martie-aprilie (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kmi a mancat cat i-am dat si se uita cu niste ochi asa mari la mine si cu gura mai cauta...deci ii mai trebuia, si eu ma asteptam sa ii ajunga, de obicei se satura cu 120 sau si mai putin (asta cand era mai micut) acu ori e mai fomist ori se intampla ceva...
Poze sunt la semnatura mea, acolo pun si sunt si recente

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

doamne ce a mai trecut timpul... ultima zi de odisee
Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 , sa fie, oricum vor fi ani buni in care vom schimba diverse denumiri
eu mai am o propunere referitor la listuta, sunt mamici care in mod sigur nu mai sunt gravidute, dar care nu au mai dat nici un semn de foarte mult timp, eu zic sa le pastram totusi in listuta, doar cu numele , intr-o categorie intitulata "asteptam vesti"sau cam asa ceva, cat despre mamicile gravidute mereu pe baricade ar trebui sa ramana in continuare pe listuta ca gravidute in fruntea listei, asta ar fi parerea mea, astept si alte pareri

cineva intreba de icter printesa mea a avut si prelungit si pronuntat, i-am facut si analize sa nu fie probleme , a iesit ca e icter prin inhibitori din laptele matern, iar pediatra a preferat sa nu ii administreze fenobarbital, ea sa albit acum dupa 6 sapt cand a inceput sa pape mai mult supliment http://family.webshots.com/album/558867027DrowDL aici sunt niste poze cu ea inainte in timpul si dupa icter sa vedeti cam cat de portocalie era de a necesitat si analize

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna burtici(cate a-ti mai ramas) si mamici!
Fetelor e foarte greu sa fii mamica si sa mai tii si pasul cu forumul...acum am cateva minute libere si citesc din urma. De cateva zile ma chinui sa scriu dar nu am reusit. Citindu-va mi-am dat seama ca azi este ultima zi de odisee….Cat de repede a trecut timpul… parca ieri imi luam inima-n dinti si scriam pentru prima data. Vroiam si eu sa va multumesc ca imi sunteti alaturi si ca de la voi am invatat o gramada de lucruri. Va multumesc ca existati si sper ca in viitor sa ne putem intalni, daca nu toate macar o parte, cu tot cu bebei. Cineva scria de o intalnire de ziua copilului, eu sunt pentru si abia astept sa ne vedem.
Ah, si sa nu uit, votez si eu pentru albinute si bondarei de martie-aprilie 2007
pun si niste majorete pentru fetele care mai sunt de nascut

Magda, mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna.....fetelor voi trceti maine la scutece si eu inca nu am nascut....eu sunt de acord cu paxela...dak puteti si vreti puteti sa ma treceti acolo intr-o listuta pt gravidute ca tare nu as vrea sa ma mut intr-o alta odisee cum ar fi de ex mamici de mai-iunie,pt ca voi mi-ati fost aproape in cele mai grele momente si voi m-ati linistit mereu...dak totusi nu vreti sa faceti o listuta pt gravidute nu-i nimic,nu ma supar...dupa ce nasc tot la scutece la voi o sa vin...oricum ar fi eu va multumesc mult ca existati si va multumesc ca mi-ati fost aproape mereu!!!

Mady 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor va salut pe toate la sfarsit de odisee si astept sa ne revedem la scutece...sub oricare titlu nu cred ca are o importanta ata de mare atat timp cat suntem impreuna acolo....Sunteti cu adevarat un rea ajutor pentru mine si va multumesc ca existati

Noi suntem tare suparati ca a mica nu prea a luat in greutate cu toate ca ope ea mie mi se pare ca ar fi facut degetele , picioruse chiar si cateva cute....am facut proba suptului si am constatat ca am o lenesica...mananca foarte putin si vum v-am mai zis aproape 1 ora ,,,,doctora a zis sa+-i dau completare...sa o las sa suga o jumate de ora (incare ea nu ia mai mult de 40ml) si apoi sa*i dau completare...muls sau praf......va dati seama ca de trei zile sunt distrusa...mi-am infometat copilul fara sa imi dau seama...dar dormea si nu plangea si eu credeam ca e satula...manca la 4 saptamani decat 450 ml pe zi foarte putin...acum alta problema de la prfa mi-a vomitat cu jet puternic...sunt foarte speriata si stresata...acumm i-am dat decat 30 completare si 40 de la san si vad ca doarme dar e putin...poate maine va fi mai bine

Imi pare rau ca va intristez dar m-am descarcat si eu.....poate maine vom manca 80 si vom ajunge pe drumul cel bun...pediatra a zis ca e sanatoasa nu are nimic decat ca e foarte lenesa.......Va salut si ne vedem la scutece....de greutate sa nici nu ma intrebati ca dupa un cantar arata mai putin decat am iesit din spital si dupa altul ca ar fi luat vreo 500 gr cam asa

Trimise - 26/04/2007 : 12:41:12
--------------------------------------------------------------------------------

o sa incerc sa pun poze cu mica mea la semnatura

iubita mea busca

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Ultima zi la odisee...nu-mi vine sa cred...cum a trecut timpul..
io sincer nu am mai apucat sa intru pe forum..din diferite motive...primul bebelina care a fost constipata iarasi, iar apoi ne-am luptat si ne mai luptam cu colicii...azi de exemplu nu a dormit deloc si suntem disperati..in rest papa bine si am inceput sa-i dam si ceiut...va las acum ne reintilnim la scutece.

Va multumesc ca existati

Roxygeo si bebe Teodora Maria 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Intru si eu...din an in pasti.Puiul eu nu mai doarme aproape deloc, ca si ai vostri.Se pare ca e a doua luna de vina. Nici nu stiu ce sa zic.Nevoia de iubire, de tinut in bratze si de dragalit.
Nu mai pot sa stau ca se agita langa mine si parca vad ca iar vomita.
Pup, poate intrudiseara un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, sigur te luam cu noi, asa cum avem mamici de februarie, vom avea si mamici de mai
si o sa iti facem galerie pana nasti. Uite asa:
Hai Mady!!!

Raisa, nu mai fi suparata, incetul cu incetul o sa creasca si printesa ta. Stiu cum e sa stai cu stresul greutatii si cum e sa te gandesti ca poate iti infometezi copilul. Pe mine ma doboara gandul ca raresul meu e mai mic si decat un nou nascut. Kmi avea dreptate cand zicea ca Vladut al Criei e mai mare decat Timeea, asa e si Rares, un pricajit si ma bucur la fiecare 100g care le pe pune pe el. Hai, capul sus si da-i completare cum te-a invatat doctora si o sa fie bine.

Elyanne, daca mai intri azi si citesti...as vrea sa faci tu maine subiectul si sa aranjezi listuta ca tu le faci mai frumoase Daca ai timp.....

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna mamicilor si gravidutei Mady,

DIANA-RAISA - nu te panica.......incearca sa-i dai printesei tale cu biberonul laptic muls d ela tine.....si dac in cateva zile nu papaceste mai mult....sau nu creste in greutate atunci sa=-i dai formula......eu cum am tot facut mastita deja d eo luna ii dau laptic o masa san o masa binberon.....sanul nu-l refuza caci cand am sticla de la NUK cu gaura mica,.....si ii vine mai bine d ela titi......dar la titi nu stiu cat papa....

ROXANICI - 120 ml trebuie s amanance in luna 2-a, mie asa mi-a spus doctorita.....eu am incercat sa-i dau 170 caci asa scria pe cutia de milumil......acum deja papa cam 150 ml de cateva zile.......si nu te stresa cu greutatea fiecare are copil are ritmul lui,

Au trecut 9 luni......., dar inca ma gandesc cu nostalgie la "cele doua liniute". Stateam astazi si ma gandeam cat de repede a trecut timpul. PArca mai ieri priveam testul cu 2 liniute si urma un nou capitol din viata noastra.......dupa inca un test pozitiv am deschis odiseea noastra intitulata Mamici de martie aprilie 2007.....eram singura,.....si va aseptam pe voi....AU fost 9 luni pline atat de momente placute , cat si neplacute cauzate de sarcina (geturi,varsaturi, acid la stomacel.......), 9 luni in care am avut alaturi un grup mare de prietene care au fost langa mine, gata oricand sa ma ajute cu un sfat. Acum la sfarsitul Odiseei noastre, vreau sa va multumesc pentru toate momentele in care ati fost alaturi de mine, chiar daca nu ne cunoastem.....ati fost ca si o familie pentru mine.......abia astept sa ne intalnim la un nou capitol din viata noastra , cel de scutece.......si va doresc tuturor numai bucurii si impliniri alaturi de bebeii vostri.....

Multumiri ROXANEI care si-a facut timp sa se ocupe de listuta......

Felicitari ELYANNE si RALUALEXANDREI - care desi au 3 copii si-au facut timp pentru a da sfaturi,

Felicitari TZUNA - care desi e foarte obosita cu printesa Maria.......a intrat cat mai des posibil sa ne impartaseasca din viata ei mamica.......

si nu in ultimul rand FELICITARI TUTUROR........pentru bebeii minunati adusi pe lume .........

pentru MADY, nastere usoara si bebe sanatos.......si mult curaj.....

la toate mamicile de martie aprilie 2007......

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Cand am spus ca Robert a avut un icter naspa m-am referit la faptul ca a fost tinut la,lampa o saptamana dupa ce s-a nascut si acasa a continuat icterul inca vreo 3 saptamani timp in care mi-a dormit aproape non-stop,nici sa manance nu vroia,asa galbior era saracu' ca mi se rupea sufletul,insa pana la urma a trecut si asta si acum e ditamai galiganu' mai are un cap si ma ajunge.

Karra 80 se inroseste la fata si isi strange picioarele? daca da, atunci s-ar putea sa aiba colici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Andra nu sunt colicii ca acuma pot face diferenta....are si momente din astea dar in ultimul timp f rar....ea sta normal si se uita pe pereti,nu plange...nu se screme.....si nici nu se strange....mai des se strange seara si dimineata....in rset in timpul zilei..sta pe pat da din maini si din picioare zici ca ar vrea sa plece undeva...rade...gangurim...bine asa putin...inca nu stie ea ce si cum...dar nu plange si nici nu se screme....ca am patit eu cu ea sapt trecuta vreo3 seri la rand a plans incontinuu vreo 2 ore de pe la 20 la 22 si erau ulete si se strangea asa cum zici....si nu-i trecea in nici o pozitie.....

Am citit in Dr Spock ca daca doarme 10-12 ore din 24 ar fi normal am doar unc copil super activ.....adca nu palnge si amnanca normal nu sunt motive de ingrijorare....
Acuma am fost afara si a dormit incontinuu in parc acuma vad ca am ajuns in casa si vada ca tot doarme....in carucior si in m,asine dormim duse...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput