Mamici de martie-aprilie (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Pana una alta maine propun sa deschid eu sau altcineva subiect cu numele de Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (vad ca acum e votat mai mult). Ca sa nu fie cu suparare, dezbatem acolo numele daca nu place la multa lume ce am ales; acum e cam tarziu sa mai facem lista cu voturi aici, iar acolo avem tot timpul din lume si numele poate fi schimbat pe parcurs dupa cum ne place.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Sunt ingrozita! Baiatul meu urla continuu. Se potoleste doar daca il tin in brate si il legan. Se foieste non stop, mananca des si putin, adoarme si se trezeste imediat urland. Sunt epuizata si chiar nu stiu ce sa-i mai fac...Nu e flamand, nici nu pare sa-l doara ceva...dar nici nu stiu ce are!!!!!!

votez si eu ptr albinute si bondari de martie-aprilie 2007.

va sarut si va doresc bebei cuminti

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cand am spus ca Robert a avut un icter naspa m-am referit la faptul ca a fost tinut la,lampa o saptamana dupa ce s-a nascut si acasa a continuat icterul inca vreo 3 saptamani timp in care mi-a dormit aproape non-stop,nici sa manance nu vroia,asa galbior era saracu' ca mi se rupea sufletul,insa pana la urma a trecut si asta si acum e ditamai galiganu' mai are un cap si ma ajunge.

Karra 80 se inroseste la fata si isi strange picioarele? daca da, atunci s-ar putea sa aiba colici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Raluca, poate ca bebe Luca are doar nevoie sa fie tinut in brate. Gandeste-te si tu daca te-ai trezi dintr-o data intr-un loc total neprietenos si necunoscut, nu ai avea nevoie de niste brate calde care sa te inconjoare si sa-ti ofere comfort? Ei au stat noua luni undeva unde le era cald si bine, toate nevoile le erau satisfacute prompt si fara niciun efort din partea lor, pluteau si se rostogoleau in toate partile. Cum sa le placa aici unde nu sunt mai miscati sau rostogoliti deloc si unde le e ori prea cald, ori prea frig? Si cine altcineva decat mama, a carei voce o recunoaste cel mai bine, ii poate alina durerile de burtica sau alte neplaceri?
Eu am hotarat ca cel mai bine e sa-mi iau pitica in brate de cate ori da semne ca ar plange sau chiar plange. Asa suntem amandoua mai linistite si chiar avem si zile de un calm nemaipomenit. Adica ea doarme si eu pe internet. De plecat de langa ea nu prea plec, iar treburile in casa pot sta si asa. Nu-mi pasa decat sa-i fie ei bine. Vreau sa cresc un copil fericit, nu frustrat. Stiu ca multa lume considera luatul in brate rasfat, dar, sa fim seriosi, la un colil de 1 sau 2 luni despre ce rasfat poate fi vorba?
Mai tarziu ne vor lipsi perioadele astea cand se lasa tinuti in brate fara niciun protest, ba chiar ne cer asta. Si ne vom simti respinse de proprii copii si ne va durea. Macar sa stim ca i-am tinut acum in brate cat de mult am putut.
A mea se sperie tare in somn, in special cand trage cate un part sau cand ii vine lapticul inapoi. Si se trezeste plangand. Asa ca prefer sa dorm cu ea in brate de cate ori e mai agitata, decat sa o vad cum sufera. Pt ca daca nu sunt langa ea sa o linistesc in momentul ala, tare se mai supara si vad eu cat e de speriata. Sper sa-i treaca chestia asta cu speriatul cu rabdare si atentie din partea mea.
Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ca mine, ci sa faca fiecare cum simte, independent de sfaturile "binevoitoare" ale altora.

Va pup si va doresc copilasi fericiti!

Ela, mamica de Thea-Ioana

Poze cu MINUNEA MEA in prima luna de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

arissa eu pana saptamana trecuta ii faceam baie la 23-23.30, ca abia atunci ma putea ajuta si sotul meu, si sa stii ca am observat ca era foarte agitat si sacait si adormea mult mai greu. cu program de baie la 21-21.30 e mult mai bine.
acum din pareri de soacre ... soacra mea l-a vazut ieri pe matei si a fost de parere ca la baita trebuie sa-i asez oasele capului, ca are capul cam diform si trebuie sa i-l fac rotund. si cica sa-i i-au capul in palme si sa i-l asez asa ca pe perisoare . cica asa a invatat-o mama ei in 1900 ... toamna. eu asa grozavie nu am mai auzit!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze noi cu matei la baita

poze noi ... la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Ela, pe langa faptul ca m-ai facut sa plang, ai dreptate si asa gandesc si simt si eu. Probabil ca astazi oboseala m-a zapacit de tot si casa care este alandala m-a scos si mai rau din minti. Pana ieri, Luca nu a plans decat foarte rar si dintr-o data a inceput sa nu ii mai convina nimic, cu exceptia leganatului si cantatului incet la ureche.Si numai in bratele mele.Nici la baie nu m-am putut duce ca tipa sfasietor. Pana acum statea singur cu ochii pe pereti si adormea sugandu-si manuta.Nu ma lasa sufletul sa il las sa planga. Este atat de mititel...dar ma obisnuisem cu el neplangacios.
Mi-au prins bine cuvintele tale. Si iti multumesc.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Hei fetelor, am ajuns la ultima zi din odiseea noastra... mai tineti minte cum am inceput? cand intram fiecare sa spunem ca "sunt o graviduta ... as vrea sa-mi treceti si mie datele in listuta"; apoi am inceput sa ne plangem de greturi, de probleme, analize, cate si mai cate ca sa ajungem intr-un final sa ne tinem puii in brate...

deci de maine gata , suntem albinute si bondari, sper sa fim la fel de apropiate si acolo sa ne dam/cerem sfaturi, si de asemenea sa vedem poze cu copilasii nostri care cresc;
fetelor care inca nu ati nascut, sa nu fiti suparate, ca oricum voi faceti parte tot din grupul nostru indiferent cand vor vrea bebeii vostri sa vina pe lume,

Felicitari CRIA , sa creasca mare si voinic puiutul tau sa fie sanatos si norocos!!! Vladut al tau este cat Timeea mea aproape, la greutate, iar noi avem aproape doua luni, vezi ce copil mare ai deja?

TIMEEA - 4 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

uf, ce zile....nu am timp sa imi dau seama ca e ultima zi din odisee...cel mai mult pe mine m-a impresionat si inca ma mai ating vorbele voastre care mi le scriati in timp ce io eram la spital si nasteam. Recitesc mereu paginile respective (de aia mile-am si pus la semnatura...) si tb sa recunosc ca ma emotionez. A contat mult ca ati fost aproape desi eu nu mai stiam prea multe atunci. Cand m-am intors am simtit insa ca mi-ati fost aproape. Cu siguranta vom merge impreuna si la scutece dar in limita timpului.

Elena.2006, bine ai venit printre noi.

Acu revenind la pb mea...cam cat ar tb sa manance un putzoi de 5 saptamani?, la o masa sau pe zi....sa imi fac si eu o idee. I-am dat lu rares lapte de la mine (125 ml ca atat am reusit sa scot :( )
si parea ca mai asteapta....
cred ca nu ii mai ajunge lapticul de la mine, incep sa ma crizez...

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Karra, sa stii ca si Timeea tot la fel nu prea doarme in casa , dimineata pana la iesirea pe afara doarme in jur de 15 min timp in care eu mananc repede si mai strang de prin casa, nu stiu s-o fi invatat numai afara... dar eu am balcon si , daca e urat afara sau nu prea am chef sa ies sau nu doarme, at o imbrac si pe balcon cu ea;
sau, ieri am reusit sa o adorm mai multe ore , si alea cu pauze , dar am stat langa ea in tot timpul asta , mai atipeam si eu , si cu titi la gura ei si cand se trezea i-o bagam in gura, dar nu manca numai cat sa o simta si adormea la loc; dar asta numai daca nu ai alta treaba si stai langa ea in tot timpul asta in care doarme; Timeea si sta pe afara destul de mult ca o scoate bunica ei , de pe la 12 pana la 15 cand vin in casa , ii dau sa manance o schimb si pe la 16.30 ies iarasi pana la 18.30; si cam cat stau pe afara doarme; cand va mai creste sigur nu mai doarme atat;

Mergi la inceput

Roxi, a mancat Rares 125 la o masa si nu s-a saturat??? nu stiu ce sa zic atunci s-ar putea sa fie un mare papacios pt ca Timeea cel mai mult a mancat 120 si asta o data sau de doua ori , acum la 7 sapt aproape8; si deci plange si dupa ce haleste cei 125??? atunci mai fa-i o masura de lapte praf si daca o papa si pe aia inseamna ca nu se satura ; cand mai pui niste poze sa vedem cat a mai crescut puiutu...

Mergi la inceput