Mamici de martie-aprilie (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Vreau sa va spun ca nu m-as fi descurcat fara voi in multe situatii.Sfaturile, parerile sau doar problemele voastre au fost calauza pentru mine in timpul sarcinii si acum de cand am baiatul.
Va doresc o viata minunata alaturi de cei dragi.
Voi continua sa fiu alaturi de voi cu tot sufletul si voi merge mai departe in clubul scutecelor la categoria Albinute si Bondarei de martie_aprile 2007. Eu consider ca fiecare copil e unic si ca fiecare mama e speciala, dar voi sunteti mai mult de atat.
Cu timpul, cand ne vom face mari si vom avea un program mai bun si scapam de colici vom scrie mai multe despre noi si poate ne intalnim sa facem poze la bebei.
Absoluta promitea acum cateva luni ca se va ocupa de organizarea intalnirii pe 01.06 de Ziua Copilului.Astept un semn daca are timp si poat eveni cu sugestii cum si in ce fel vom organiza intalnirea.
Pana atunci sanatate,lapte la tzitzi si bebelusi sanatosi la toate mamicile si viitorele mamaici.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Pentru a alege numele cel mai frumos ar fi ca toate mamicile sa trimita optiunea lor care sa fie pusa in lista in dreptul numelui.Astfel vom sti cate voturi are numele castigator.
Nu conteaza pana la urma prea mult numele important este sa fim unite si sa ne sprijinim in continuare pentru primii ani din viata comorilor noastre.
Pentru ca suntem ca un stup de albinute harnice, pot spune chiar o adevarat familie, eu votez pentru "albinute si bondarei de martie_aprilie 2007".
Floricelele sunt dragute dar sunt pe campii.

Pe toata lumea.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Trigonella se gaseste la plafar.Costa in jur de 7lei si sunt facute dintr-o planta numita schinduf sau molotru,am citit pe alte siteuri ca se foloseste in alaptare si chiar daca pe prospect scrie ca este indicata in cazul unui efort sustinut ca supliment alimentar,tot de pe alte siteuri,de la alte mamici am citit si despre Metoclopramid,este chiar si pe Dc un articol despre alaptare.La Metoclopramid am citit ca se recomanda o doza zilnica de maxim 35-40mg asta inseamna cam 3-4 pastilute,am inteles ca nu ii cauzeaza bebeului insa partea proasta asa cum am mai spus este ca in momentul in care nu-l mai iei cantitatea scade in cazul in care nu sustii cu altceva productia de lapte.
Eu votez pt albinute si bondarei de martie aprilie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

fetelor va multumesc la toate pentru incurajari de fapt am fost asa deprimata si din cauza faptului ca nu am putut sa va citesc zi de zi cum faceam in perioada sarcinii...acum stau la mama mea o vreme si acolo nu am internet,si imi lipsiti foarte foarte mult .Situatia asta e maximum 2 saptamani...
va pup pe toate si multa multa sanatate la bebelusi!!!
FELICITARI CRIA!!!REFACERE RAPIDA SI SA VENITI ACASA CAT MAI REPEDE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

intre dou mulsuri, cu o mana , votam si noi pt alpinute si bondarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns?

at dorm piticii vostrii mai ales cei de vrsta cu a mea cam 7-8 saptamani....pt ca pitica mea ziua nu prea doarme....daca o scot la plimbare e ok doarme cat ne plimbam cu carutul, cu masina la fel o pun in cosulet si doarme cat merge si masina ...dar acasa avem probleme mari cu somnul...nu plange decat se smiorcaie...si in rest da din maini si din picioare nonstop....nopatea doarme bine se trez doar la 4ore sa mance dar ziua e crima......adoarme cate 5-10 min dupa cre se trez si se agita nonstop.....oare ce sa fac cu ea...ca de palns nu plange decat cand oboseste tare dar mai mult bazaie...si smiorcaie.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

RALUALEXANDREI a vb de icter naspa.Ce inseamna asta?DA< TZUNA si eu am citit de icter de lapte, ca alaptarea ar intretine icterul.Dar n-am ce face.Nu stiu ce sa zic dar mai peste tot, desi srie ca icterul dureaza pana la cel mult 3 sap, in realitate nu e asa.Nu vreau sa-i dau fenobarbital, dar nici rabdare nu mai am.mai vedem

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mada_rozz

Bebe Mark creste intr-o luna cat altii in 3.Dr. a zis sa ii dau 100 ml in loc de 170 cat mananca el...dar asta ar fi imposibil pentru ca ar urla toata ziua de foame...Eu nu stiu ce sa mai cred...poate asta e ritmul lui de crestere...oricum a fost mare la nastere...4,100 kg si 54 cm...iar acum are 7 kg si 64 cm.Mi se pare aberant sa bag la dieta un copil de 2 luni.

Mada stai calma si lasa copilu sa manance... La 3 luni bb ar trebui sa-si dubleze greutatea de la nastere... asa ca ar trebui sa aiba vreo 8200g peste vreo 3 sapt. Iar la un an sa-si tripleze greutatea de la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karra80 ok ... albinute si bondarei ... imi place si mie. eu n-am vazut ca s-a votat, ca nu am apucat sa recuperez ce s-a scris saptamana trecuta.
cat despre somnul bondarului matei, ca vad ca suntem cam de-o seama, e tot cam ca la albinuta ta. sta ore in sir treaz, se uita pe pereti, mai scanceste ... eu cred ca maraie si scanceste cand se plictiseste. mai nou a inceput sa gangureasca si "vorbeste" cu noi, zambeste, si adoarme cate 20-30 min in cel mai fericit caz. seara, facem baita pe la 21-21.30, papam in jur de 22 si adoarme pe la 23-23.30. se mai trezeste pe la 3-4 sa pape si apoi pe la 7-8 si trezirea finala e la 10-11.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze noi cu matei la baita

poze noi ... la 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Dada, albinute si bondarei, sau bondari! Dar nu cred ca se pune, ca eu am mai votat o data

Ioanaradu, si noi avem programul tot asa. Desi soacra-mea tot spune ca ii fac baie prea tarziu.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput