povestea sofiei
Raspunsuri - Pagina 2
dolcebaby spune:
LA MULTI ANI SOFIA !!!
Cami foarte frumuos ai povestit... va doresc sa fiti fericiti muuuuuuulti ani de acum incolo si Sofiei sa ii mai aduca barza un fratior sau o surioara
CamiM spune:
Papadie, Camelia, Corina, Arleena, Dolce multumim tare mult pentru urari, sa va traiasca si voua pruncii ca tare scumpi mai sunt si tare multa bucurie ne aduc.
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
mikiion spune:
Frumoasa poveste!!!! Si semana asa de mult cu a mea, incat m-a facut sa retraiesc amintiri.
Inca o data LA MUlTI ANI!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme si poze
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
ciuf spune:
Cami, sa iti traiasca minunea roz. La multi ani! Viata sa va ofere numai momente placute si demne de a fi amintite.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
CamiM spune:
Miki merci ca de obicei ai cuvinte frumoase pentru noi, sa iti traiasca si tie mandretea de baiat!!
Ella si voi ne sunteti tare dragi noua.. si de la noi pentru Ana si mamica ei.
Ciuf esti tare draguta, multumim frumos, cum am mai zis cand complimentele vin de la parinti cu copii asa reusiti sunt si mai pretioase.
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
OanaRusu spune:
Inca o data la multi ani Soficului.
Mi-ai adus lacrimi in oki, asa frumos ai povestit asa mult ma regasesc in poveste - si asa de frumoooos de tot spus, sa nu zici ca n-ai talent!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
CamiM spune:
Oana merci muult de tot, asa draguta esti tu mereu.. tie si inca un pentru iubirea mica - Paul.
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu
mariana tache spune:
Cu intarziere, un LA MULTI ANI pt Sofia si din partea mea!
Cami, felicitari pt minunea ta; ai povestit frumos, cu multa dragoste!
Sa fiti mereu o familie fericita si unita!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
kover spune:
cami:de ce spui ca nu poti povesti frumos? e frumoasa povestea! multa sanatate si bucurii alaturi de printesa -Sofia