Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Cenia

eu pomeneam de MBA si chiar astept un raspuns...pe mine ce ma intereseaza e cat de dificil e si cat de tehinice sunt cursurile de contabilitate, statistica samd...

pentru mine ar fi o diferenta majora pentru ca am experienta in domeniul financiar- mai ales cand vine vorba de credit , dar pentru o pozitie similara intr-o banca sau institutie financiara pentru un salariu dublu(acum lucrez pentru un non-profit) ti se cere licenta in finante, contabilitate, afaceri sau MBA...ori masterul meu e ceea ce aici s-ar numi un Master of Arts/Master of Humanities...deci, vreau MBA...Singura pozitie pe care am vazut-o e in credit union si nu plateste mai bine/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

anamari, eu fac PhD pe financial math si iti pot zice sigur ca un MBA nu e greu deloc, e mai usor de luat decat un MSc in finante (cel putin la univ unde sunt eu). Depinde de program, insa in general cursurile sunt basic level si se bazeaza mai mult pe aplicatii (logica) decat pe teorie ceea ce e un pic diferit de cum am fost noi obisnuiti in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Silvia, financial math suna fain tare, mai ales ca eu am terminat matematica... mai zi ceva amanunte daca vrei, te rog frumos. M-ar interesa si pe mine. Saru' mana!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

, financial math suna fain tare, mai ales ca eu am terminat matematica... mai zi ceva amanunte daca vrei, te rog frumos. M-ar interesa si pe mine. Saru' mana!
Numai bine,
Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Si eu tot matematica am terminat si financial math e super faina ca si aplicatii si ca job pentru viitor (eu vreau quantitative analyst--da un search pe google sa vezi exact ce inseamna). Trebuie sa stii ceva programare (VBA, Matlab sau C++) si ceva statistica si stochastic analysis (dar nu neaparat, depinde si de profesorul la care aplici). Poti aplica in departamentul de matematica sau in cel de finante la o universitate care are program de financial math. Te rog spune-mi daca te mai pot ajuta cu ceva informatii, mie imi place tare mult ce fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anamari, ma bucur sa te vad pe-aici. Mai treci si pe la noi, nov-dec, ca mai intreba lumea de tine intr-un timp. Ce fac copilutii? Liam?

Cenia, cit e benzina la voi? Stiu ca la noi a fost intotdeauna mai mare, cam cu vreo 50c, si presupun ca si acum e mai mare. Dar totusi sa conduci 45 de min, deci cam 40 de mile si sa platesti doar $40 pe saptamina mi se pare uluitor. Barbata-miu conduce 33 de mile dus si face mai mult de un plin pe saptamina.

Dar de fapt intrasem sa va intreb ce stiti si cum vi se pare RIE philosphy de crestere a copiilor dupa principiile promovate de Magda Gerber. Imi dau copilu' la o cresa care adopta metoda asta si vreau sa stiu mai multe.

Kim222, nu stiu cum am vazut intr-un thread mai vechi ca si tu ai practicat limbajul semnelor cu Luca? Il mai faceti? Smaranda face multe semne, dar de cind a inceput sa spuna cuvinte nu mai semnalizeaza decit ca sa intareasca ceea ce tocmai a spus sau foloseste semne pentru cuvinte pe care nu le poate spune.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by silvia_popa

quote:
Originally posted by mamamariana

Silvia, financial math suna fain tare, mai ales ca eu am terminat matematica... mai zi ceva amanunte daca vrei, te rog frumos. M-ar interesa si pe mine. Saru' mana!
Numai bine,
Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Si eu tot matematica am terminat si financial math e super faina ca si aplicatii si ca job pentru viitor (eu vreau quantitative analyst--da un search pe google sa vezi exact ce inseamna). Trebuie sa stii ceva programare (VBA, Matlab sau C++) si ceva statistica si stochastic analysis (dar nu neaparat, depinde si de profesorul la care aplici). Poti aplica in departamentul de matematica sau in cel de finante la o universitate care are program de financial math. Te rog spune-mi daca te mai pot ajuta cu ceva informatii, mie imi place tare mult ce fac

Silvia

si eu tot matematica am terminat in 97 la universitatea din bucuresti, sectia computer science. si acum un an jumatate am terminat Ph.D. -ul in Economie la Universiteit van Amsterdam.

Silvia acest "sau" intre limbaje inseamna chiar "sau"? adica e suficient sa stii Matlab. si dc da la ce nivel? statistica la ce nivel? ceva quantitative economics banuiesc? tu te referi la pozitii in universitate sau in "industrie"?
multam, scuze ca m-am bagat dar ma intereseaza subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bic...noi..limbajul semnelor? Nu-mi amintesc..hi,hi...Stiu ca s-a uitat Luca la o caseta....despre asa ceva...dar nu am adoptat metoda..nu mi se pare deloc ok..pt un copil care nu este surdo-mut..parere personala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vroiam doar sa anunt fetele de prin jur de NY...Filmul lui Porumboiu "A fost sau n-a fost?" (12:08 East of Bucharest) joaca la Film Forum (pe Houston Street) pina pe 19 iunie...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

ocebine, pe ce site pot sa vad unde mai ruleaza in alta parte in America?
IMDB are cumva si showtimes?

Mulumesc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Bic

ocebine, pe ce site pot sa vad unde mai ruleaza in alta parte in America?
IMDB are cumva si showtimes?

Mulumesc.

Smaranda, 3.11.2005

alaptati!

Bic...uite pe site-ul www.rottentomatoes.com/m/1208_east_of_bucharest/showtimes.php?date=" target="_blank">Rotten Tomatoes...bagi zipul si iti spune. Merg cu mama simbata sa il vedem.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput