Fetele din America (84)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Filmul e foarte interesant, mie mi-a placut mult, diferit de filmele despre revolutie ( Hartia va fi albastra sau Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii). Oricum, vroiam sa va recomand si "Lampa cu caciula", un scurt metraj premiat la un festival (am uitat care, important oricum ) si care se gaseste de cumparat online in Apple Store cu vreo 2.99. E bun si asa mai ajutam productiile romanesti;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Fetele din zona LA, nu stiti cum sa dau de cei de la Consulat? Eu tot sun la ei, nu raspunde nimeni, dau emailuri, aceeasi poveste. Nu mai stiu cum sa ii pot contacta, am epuizat orice sugereaza ei pe site-ul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

a luat marele premiul la Sundance si da, e un scurt metraj foarte reusit. atat de aproape de real, ca zici ca nici macar nu-i jucat, ci filmat in timp real, fara duble si fara montaj.

"12:08 East of Bucharest" a trecut si pe aici, la SIFF (Seattle International Film Festival), urmeaza "Hartia va fi albastra", despre care n-am auzit pareri foarte incurajatoare.

Josefine, tu unde le-ai vizionat?

Mergi la inceput

Silvia, cu multa rabdare o sa reusesti sa dai de cei de la consulat. Eu am avut si noroc (cu carul), dar si ghinion (cu cisterna), cand a fost vorba de legatura cu consulatul. Adica au fost cazuri in care i-am prins dintr-un singur apel, dar si asteptari lungi si sunat in eter.
Ai incercat cu email in care sa expui problema pe larg? Si sa nu fie cumva explicata pe undeva pe pagina lor, ca atunci au scuza ca nu te baga in seama.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lexi

a luat marele premiul la Sundance si da, e un scurt metraj foarte reusit. atat de aproape de real, ca zici ca nici macar nu-i jucat, ci filmat in timp real, fara duble si fara montaj.

"12:08 East of Bucharest" a trecut si pe aici, la SIFF (Seattle International Film Festival), urmeaza "Hartia va fi albastra", despre care n-am auzit pareri foarte incurajatoare.

Josefine, tu unde le-ai vizionat?

asa, Sundance. Hartia albastra am vazut pe Antena 1, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii pe DVD, ca l-au dat cu ziarul Cotidianul iar A fost sau n-a fost l-am luat de pe dc++, ca nu a fost chip sa il pot gasi altfel. L-au dat pe HBO la un moment dat, dar nu am. Astea sunt beneficiile anului din ro, dar din august puteti sa ma treceti si pe mine si pe sot in Ohio:)

Mergi la inceput

aha, atunci e bine sa tin aproape, poate apari cu vesti despre mai noul film al lui Mungiu? exclus festival de la Sibiu sau pe unde o mai rula zilele astea, eu vreau ceva la botul calului, daca m.u.i.e.t.i ti-s posmagii.

Mergi la inceput

Il dau in cinematografe, cred ca destul de curand. Acum ruleaza filmul lui Nemescu. Cum aflu ceva, te anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cand nu raspund ii sun si pe cei din new york si ii intreb pe cei de acolo, daca mai traieste cineva dela consulatul nostru din los angeles.
cei din new york ii suna si le da nr meu de telefon...si apoi ma suna in sfarsit cei de la consulat din LA.

sunt fff dezamagita de serviciile lor. nepregatiti profesional, ori poate asa e politica...sa isi bata joc de oameni, sa-i puna pe drumuri degeaba. sa le dea informatii cu portia la telefon si sa te trezesti cu tot felul de surprize cand te duci la ei.
mult noroc,
mihaela

quote:
Originally posted by silvia_popa

Fetele din zona LA, nu stiti cum sa dau de cei de la Consulat? Eu tot sun la ei, nu raspunde nimeni, dau emailuri, aceeasi poveste. Nu mai stiu cum sa ii pot contacta, am epuizat orice sugereaza ei pe site-ul lor

Silvia

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salut,
Bic: ultima data am platit 2,99 la Cosco pe benzina si am o mazda care consuma destul de putin, zice sotul...
In rest... vad ca nu dau drumul la legea pt emigranti si am nenumarati prieteni romani cu situatia in aer si asteptau legea asta ca o gura de oxigen...
gata cu politica a venit week-end-ul, hai sa ne relaxam.
in RO mergeam la iarba verde, aici noi mergem la piscina sa ne balacim. Voi cum mai petreceti?
Cu MBA m-ati bagat in ceata matematicienilor! adica vorbiti despre limbi straine, recunosc, nu mi-a placut mate!
daca nu se plateste mai mult care e interesul... sa il faci?
pa toate bune si cinefililor.
Noi nu avem cum merge la un film fiindca avem un "terorist" si bunicii sunt toti in Romania, nu avem cu cine il lasa!
asadar distrati-va si pt noi.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Mihaela,
I-am gasit intr-un tarziu si am vorbit cu un tip amabil care m-a lamurit, insa m-am facut cu un drum de Los Angeles pentru o semnatura Mi-a zis respectivul sa nu vin saptamana viitoare ca nu e consulul, numai urmatoarea...sper sa fie asa ca mi-am luat biletul de avion deja. Mi-e cam groaza de transportul in LA, am auzit ca e groaznic, inca nu stiu daca sa inchiriez o masina sau nu...

Mergi la inceput