Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!)
Raspunsuri - Pagina 4
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
flaviutza, felicitari!!! Esti tare ambitioasa! Asa eram si eu acu 2 ani, dupa nasterea primei fete! Abia asteptam sa evadez la aerobic.....DAR ACUM E MAI GREU....din 2 motive: alaptez si cea mica nu sta fara mine, urla din toti plaminii daca nu imi aude vocea :(
Asa ca mai trebuie sa sa astept un pic.....Dar pina atunci va citesc si va doresc SPOR LA AEROBIC!!!
Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
pai fi-mea are 3 ani...bine nici n-am alaptat-o prea mult, dar stai calma ca 3 ani mi-am gasit scuze...nu zic ca tu faci la fel, domane feri,insa nu poti sa-i pui laptic la bibe..eu stiu? chestii din astea..cat are bebelina? rezisti sa stai non stop cu ea?
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by Noe
flaviutza, esti o dulce, dar el lucreaza si cand ajunge acasa
de fapt, lucreaza tot timpul, cu exceptia momentelor cand doarme....
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
hai mai..ca si al meu ma tampeste cu teancu' de dosare..nu mai stiu pe unde sa le pun sa nu dea fi-mea de ele...
io vad ca tu vrei...ce spui ii propui sa stea 3 zile pe sapt cate 1 ora juma cu cupilu? cat sa munceasca in alea 4,5 ore? io pun pariu ca o sa vrea...dau si-o bere dak nu-i asa...
mami si Ale
flaviutza spune:
TOMALAVINIA, nu-s nu stiu cat de ambitioasa..dar imi place si daca imi place mai vreau..asta ii ideea.imi place ca ma simt fizic mai bine, ca mi-am facut prietene acolo si cand e timp iesim asa,in trening si transpirate la o terasa..
mami si Ale
mcrmiki spune:
Buna fetelor!
Si eu am inceput da fac aerobic acasa, dar nu prea am mai avut timp si de vreo luna am lasat-o mai moale, dar acum m-am mai eliberat si sper sa ma apuc din nou. Cred ca totusi este mai bine sa faci aerobic la sala, dar eu nu as putea sa merg decat dimineata sau dupamasa, iar sala de langa mine are program mai mult seara si atunci nu mai pot sa merg. Vreau sa va spun ca am facut aerobic si cand alaptam, din cate am citit poti face aerobic si cand alaptezi, de preferat dupa alaptat. Am gasit niste exercitii tare bune pe un site, dar nu stiu daca am voie sa-l postez aici. Daca le vreti sa-mi trimite-ti mail, sau daca stiti cumva daca am voie sa postez aici respectiva adresa ar fi mai bine. Este tare fain ca exercitiile iti sunt aratate in miscare, eu le-am facut mai mult pe cele pentru picioare si s-a cunoscut destul de repede. Sunt destul de grele, dar scrie ca daca respecti ceea ce scrie in doua saptamani se vad rezultate.
Astept sa imi spuna cineva ca pot posta adresa, daca nu va trimit pe mail.
Spor la aerobic!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
alic spune:
mcrmiki, eu am postat mai sus un link spre un site cu exercitii si vad ca nu a fost nici o problema; oricum, asa vrea sa te rog sa-mi trimiti pe email adresa sitului despre care vorbesti
multumesc 
eu inca sper ca se va lega ceva...
ALICe

briza_marii spune:
miki pune-l aici ca sa il vedem si noi. sunt convinsa ca toate fetele il vor.
Deci, sa incepem cu raportul: ieri am "reusit" 15 min intens de aerobic si o jum de ora de biciclat (am un model de pe vremea lu pazvante choiru, dar asta e, bun si asta). Din pacate la capitoul regim pic cu brio
.singura concesie pe care reusesc sa o fac este sa nu mananc mai tarziu de 6-6.30 seara.
briza_marii
poze
mcrmiki spune:
Am sa postez adresa, sper ca nu vor fi probleme.
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/forum/viewforum.php?f=8
Spor la aerobic!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
BraveGirl spune:
Super...multumim !!!!
Fetelor...eu am alta problema. De o luna juma merg si eu macar de doua ori pe saptamana la sala. Eu sunt slaba si cum pun un kil pe mine simt. Aseara mi s-a parut ca m-am ingrasat si azi de dimineata m-am cantarit....si surpriza: am pus un kilogram. Nu mai inteleg...merg la sala, consum calorii si pun pe mine????? Eu manac mult si nu am probleme cu greutatea, dar m-a pus pe ganduri schimbarea asta. Mie mi-era teama ca o sa slabesc daca merg la sala, lucru pe care nu-l doream. Dar nici sa ma ingras nu vroiam.......
==========
Corina
Albumul meu
capra cu trei iezi spune:
m-am apucat si eu de gimnastica de vreo doua zile.sper sa ma tina mult.
flaviutza
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)