Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Fetele din Bucuresti....................nu ar fi mai bine sa ne "unim" fortele si sa ne deplasam catre o sala de aerobic????? Si mie mi-ar fi mai comod sa fac acasa niste exercitii dar nu ma pot tine de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

si eu v-as sfatui sa faceti grup(cele din capitala) sa mergeti impreuna..

singura piedica e sa aveti cu cine lasa copilul 2 ore .atat.restul cu n-am timp,is prea obosita o sa vedeti(daca ajungeti ) ca sunt doar scuze.

in primul rand,acasa oricat ai spune, nu le poti face pe toate(pentru ca sunt pentru toate grupele de muschi,le faci intr-o ordine anume,nu de capul tau iar rezultatul e un corp beton)

doi) daca ajungi odata,devi dependenta. te simti atat de bine,fizic,dupa prima sedinta(obosita,dar usoara ca un fulg) incat o sa mai vrei.dupa aprox o saptamana muschii incep sa se intareasca,deci ai rezultate clare si repide.dintr-o data stau blugii altfel pe tine,asta vreau sa spun.

trei) e atat de bine sa..evadezi pt o ora doua de langa copil/treburi gospodaresti,incat astepti orele respective cu bucurie(kit ca sti ca-ti ies plamanii)

In principiu, nu stiu ce sot(a se citi barbat) nu o sa accepte sa stea cu bebeul ceva timp ca sa mearga sotia la...sala.io creca toti or sa fie bucurosi...si deja cu gandul la ceva ..carnita tare(n-or intra toti in categoria asta,dar majoritatea..prietenii stiu de ce!!!)

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si eu vreau la saladar cu cine sa las bebele?
am facut aerobic mai demult si ma simteam superrrrr....

vreau, vreau, vreau!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Noe..cu una bucata sot..de regula salile au si program de seara, la aia unde merg eu pana la ora 10..si eu ma duc seara,dupa 7(atunci vine el de la munca)

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

Noe..cu una bucata sot..de regula salile au si program de seara, la aia unde merg eu pana la ora 10..si eu ma duc seara,dupa 7(atunci vine el de la munca)

mami si Ale

flaviutza, esti o dulce, dar el lucreaza si cand ajunge acasa de fapt, lucreaza tot timpul, cu exceptia momentelor cand doarme....

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu ma inscrisesem la seria de la 8-9 seara in ideea ca asa am sanse mai mari sa ajung. Problema mea este ca nu am programul fix si la sf orei cand ma intreba instructoarea cand mai vin, mereu dadeam din umeri. Sunt zile cand la 2-3 sunt acasa, dar sunt zile cand ajung dupa 8, asa ca imi este imposibil sa stiu in ce zi sa imi fac programarea.
Referitor la mancat: mie mi-a zis sa nu mananc cu 3 ore ininte de sedinta si sa nu beau apa cu o ora inainte, ca sa te poti misca liber
Alic dc reusim sa facem tot ce face tipa aia, sigur o sa fim

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

flaviutza, felicitari!!! Esti tare ambitioasa! Asa eram si eu acu 2 ani, dupa nasterea primei fete! Abia asteptam sa evadez la aerobic.....DAR ACUM E MAI GREU....din 2 motive: alaptez si cea mica nu sta fara mine, urla din toti plaminii daca nu imi aude vocea :(
Asa ca mai trebuie sa sa astept un pic.....Dar pina atunci va citesc si va doresc SPOR LA AEROBIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Alic dc reusim sa facem tot ce face tipa aia, sigur o sa fim

briza_marii
poze

eu sper sa ne mobilizam cateva dintre noi ,poate,poate reusim ceva, mai ales ca, dupa cum se vede programul, sambata si duminica sunt zile de relaxare ;
apropo de iconita , mi-a venit o idee: oare unde se gasesc corzi pentru adulti?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Apropo de corzi de sarit. si eu am vrut sa imi cump anul trecut inainte de nunta, si cum nu am gasit mi-a imporvizat sotul una din....cablu de internet . Beleaua era ca stau la bloc si dupa vreo catvea zile mi-am zis ca nu are rost sa ma kilareasca vecinul de jos, asa ca m-am reprofilat pe aerobic

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

eu stau la parter, asa ca nu-mi fac nici o problema

ALICe

Mergi la inceput