Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!)

Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!) | Autor: flaviutza

Link direct la acest mesaj

Mai intai sa spun cum am ajuns eu la aerobic. dupa ce am reusit cat de cat sa ajung la o greutate normalutza(vreo 67 kile) cu dieta ,aratam ca...un balon desumflat. adik burta era tot acolo,numai ca ramasesera cam ca o masa moale,muschi pauza,conditie fizica pauza.

trasa de mana de barbat(el se duce de cand il stiu,mie imi era jena sa ma etalez printre barbati si sa ma fac de ras) cu indemnuri "hai du-te,merge colega mea de birou sa vezi ce bine arata,sunt numai fete unde te trimit,te duci cu ea" si "hai mami,nu te mai jeli,scapam de burtika ,scapi si de copil o oar pe zi,sa vezi ce bine o sa iti stea in costum de baie" m-am hotarat si m-am prezentat .

prima impresie. buna. numai fete, m-au primit calduros,e un grup de tipe de treaba . o sala mare de sport, cu bara ca la balet si oglinda.pe pereti kestii din alea de lemn,ca in salile de sport de la scoala. in spate,cateva aparate pt fitness. banda si celalalte.au si masaj si sauna,dar am fost sfatuita sa merg pe kestia dura,adik gimnastica pana la epuizare.

Bun..ma ia antrenoarea(una din ele) ma masoara,ma cantareste,ca la clasa 1, imi verifica sunculitele si spune atat "mda..remodelare si cateva like jos,in principal remodelare"

in prima zi am spus ca dau ortu popii. nu prea aveam mobilitate,te cracaneaza in toate felurile si chipurile posibile, iti intinde si gandul din cap nu numai muschii. m-am jelit ca eu nu pot, sa ma lase incet...mi-a spus sa ma duc cu comodele(cele care nu se bagau la sport ci doar la sauna,masaj) in camera cealalta, la masaj si eventual imi recomanda cateva creme anticelulitice cu care sa dau 1 cm jos din talie si pe care sa dau o caruta de bani.cika deabia dupa ce ajung in forma sa intru pe sauna si masaj, pentru "lustruirea" aspectului pielii.

ma rog, in principiu se incepe cam asa. cateva exercitii de incalzire.se incepe cu rotiri de cap,muschii gatului, brate..apoi exercitii pentru muschii bratelor, pentru piept. apoi diverse sarituri. dupa, urmeaza partea "la saltele"

la saltele, continui cu exercitii pentru:

-talie, muschii pieptului,anti lasare sani,spate, apoi picioare,fese,burtika. la burtika,se lucreaza separat si impreuna pentru diferitele grupe de muschi _: abdominali superiori,inferiori,talie.

apoi, strecching si exercitiile speciale anticelulita.

in tot acest timp antrenoarea urmareste pe toata lumea,se asigura ca executi corect,nu faci nimic de capul tau ci doar ce spune ea. ne explica una alta, corecteaza fetele ce gresesc

asta prima ora. ora urmatoare,trecem in spatele salii(timp in care isi desfasoara activ urmatorul grup de aerobic, de regula cam 10 fete odata) si lucram individual,ori la aparate, ori la bara si oglinda, in functie de ce ne recomanda antrenoarea. unele au nevoie de anticelulita,unele de micsorarea coapselor,etc.

In final, concluzia mea: daca stai acasa, niciodata nu gasesti timp. doi, e foarte relaxant sa scapi zilnic o ora si sa stai intre fete. trei,cand iesi de acolo,iesi alt om. poti sa de duci rupt de oboseala,dupa exercitii(iti lucreaza toti muschii) te simti ca nou nascut.patru: capeti o postura corporala mult mai buna(scapi de cocosala,etc) .din primele zile vezi ca ai muschi mai fermi.

acum, daca vrea cineva ,caut si incerc sa pun programul,cu fiecare exercitiu in parte. la sedinta de azi o sa filmez,impreuna cu explicatiile de rigoare.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

uitai sa spun ca intre timp am dat jos inca vreo 4 kile,fara vreo dieta.dar de azi incep iar cu dieta paralel cu sportul

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Flaviuta eu ma bag - te astept cu filmuletele. Eu am filme cu pilates (foarte bune!) si cu tae-bo.

Eu una momentan nu pot merge la sala - daca gasesc o bona o sa merg, deocamdata sunt singura cu pitica.

Nu uita sa le zici la fete de apa fierbinte (da' ceai nu merge?)

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

ba da merge si ceai. dar mai diluat . cat poti, dimineata pe burta goala.topeste din grasimi.ca si ceaiul, fierbine. apa fierbinte,ev cu ceva lamaie

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La ce sala te duci si cat costa un abonament?

Te asteptam cu exercitiile

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

ei..eu sunt in tg jiu...ma duc peste drum, e special pt duamne..domnii n-au ce cauta..sala de gimnastica(cursuri de aerobic),fitness, au sauna si masaj. ma costa 48 lei pe luna abonamentul.

hai ca am gasit ceva pana pregatesc filmele cu mine.

pe siteul www adriana ro la sectiunea fitness.

mami si Ale

Mergi la inceput

J G am pus cateva usurele,pentru inceput.

in primul filmulet ,asta http://www.youtube.com/watch?v=zkoasxqcub4&mode=user&search=

ceva de incalzire,un pic muschii pieptului si un pic talie.

apoi aici http://www.youtube.com/watch?v=50kwc4RL2Ew&mode=user&search=

cele mai simple pentru celulita.esential e sa simti muschiul piciorului cum se intinde,apoi revine. asa pleaca celulita.
faci cate 20 minim,pe fiecare parte .asta pentru inceput.

e vorba de celulita de pe picioare. urmeaza si pentru burtika.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu ma duc de saptamana viitoare la Tae Bo , abia astept

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

la noi nu se face..deh provincia..ca m-as duce si eu!

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce provincie?
Tu de unde esti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput