Aerobic (poate si un grup de suport,mai sti?!)
Raspunsuri - Pagina 5
capra cu trei iezi spune:
eu? acasa da, ca am vazut filmuletul flaviutzei si mi-a facut pofta!![]()
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
TOMALAVINIA spune:
[/quote]
pai fi-mea are 3 ani...bine nici n-am alaptat-o prea mult, dar stai calma ca 3 ani mi-am gasit scuze...nu zic ca tu faci la fel, domane feri,insa nu poti sa-i pui laptic la bibe..eu stiu? chestii din astea..cat are bebelina? rezisti sa stai non stop cu ea?
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
[/quote]Bebelina are 5 luni pe 14 mai. Oricum incepem diversificarea luna viitoare si va fi mai usor, o masa ii va da sotul, asa ca mi-am si propus sa imi fac abonament la aerobic!Asa nu mai merge, nu ma incap hainele:(
Va pup si spor la aerobic, sa aratati bine si sa faceti muschiuleti!
dulcetica spune:
M-am apucat si eu la domiciliu.Deocamdata fac dimineata pilates , de la ora 7.00 impreuna cu Euforia Tv.Dau in timpul saptaminii,din pacate numai 10 minute.Stiu ca era si un program de 20 de minute pentru incepatori.Realmente pentru mine 10 minute inseamna ceva ,pentru ca sint efectiv terminata .Nu am deloc conditie fizica si e mai bine decit deloc.
Ce faceti in perioada cu probleme cu burtica?Eu nu pot sa fac sport si mi-e teama ca dupa asta e posibil sa-mi pierd antrenamentul.![]()
Deocamdata n-am facut decit trei zile de pilates dar am intentii serioase.Dupa doua saptamini spuneti ca arat fotomodel?
XIO spune:
Mi-am luat Pilates de pe DC , ma apuc i u defacut de azi sau maine ![]()
Brave girl , si eu sunt slaba , cand am inceput sa merg la sala de la 52 de kg am ajun la 54-55:picioare , biceps , triceps , abdomen.Odata transformata grasimea in muschi iei in greutate , de aia cei de la culturism sunt innebuniti sa se ingrase ;)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
angelli spune:
Hello mamici sportive
DVD foarte bune de Tae bo(cu Billy Blanks) si pilates gasiti la adresa aerobic4you@yahoo.com.cu 15 RON parca.Eu le-am folosit si sunt foarte foarte bune.
Andreas,soarele meu
briza_marii spune:
angeli tu ai reusit sa faci Tae Bo acasa? Stiam ca nu e indicat, decat cu instructor care sa te "vegheze". am intels ca dc nu executi corect poti face luxatii, intinderi...
Eu ieri am fost o lenesa. Am sarit peste aerobic, doar am biciclat o jum de ora
briza_marii
poze
Laura Ioana spune:
Fetelor, dar un dvd cu gimnastica pt femei gravide nu exista? Tare as face ceva miscare (oricum merg pe jos), dar la noi in oras nu sunt cursuri pt 
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
XIO spune:
Laura , intereseaza-te la un cabinet de recuperare fizica , stiu ca si prietenul meu a avut o pacienta gravida care venea pt. gimnatica la cabinet.
daca nu gasesti , da un search pe DC++ , ca segasesc de toate.
De acolo mi-am luat lectiile de Pilates care la TV costa 1 mil. jumate , facute de tipa aia blonda si tae bo facute de un negru.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
briza_marii spune:
xio, te referi la tipa aia de pe malul lacului? cu cele 8 filmulete?
briza_marii
poze