***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Dragele mele revin si eu sa va salut sa felicit toate mamicile si sa incurajez burticile!
Nu prea am timp de DC caci piticul meu are o personalitate puternica si nu prea ma lasa sa fac nimic!
Sa-mi completati si mie la listuta :ora 10.45, 59 cm , apgar9!
Pe scurt .... este destul de greu insa ABSOLUT MINUNAT!!!
Promit sa revin cat mai curand si cu poze!
Si era sa uit..... multumesc din suflet pt urari!!!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cristinamaria! 59cm? pai Rares al tau e urias! Sa-ti traiasca! Si zici ca are personalitate puternica? Nu-i nimic, asa-i sade bine unui barbat! Te pupam si asteptam si niste poze! Multumim inca o data surorii tale care ne-a dat vesti despre tine!

diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici si proaspete mamici...

Felicitari pentru Madi si proaspatul tatic! Sa va traiasca printesa si sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!
Refacere rapida Madi

Ieri am cumparat carutz asa ca azi dupa amiaza vom face probabil prima plimbare cu tot familionul pe afara...:)

Lilky, eu am cerut sa fiu treaza, mi-era frica de anestezia generala (in principiu adca rezisti e mai buna rahi+peri decat generala).
Te leaga de masa, iti pun un cearceaf in fatza ca sa nu vezi ce fac doctorii, simti ca te misca, auzi ca te taie dar nu doare nimic, normal.

La anestezia generala te adorm si te trezesti cand te duc spre salon...Iti spun ce si cum cu bebe (nu-l vezi) si s-ar putea sa ai frisoane, sa ai stari de voma si ameteli...Trec.
Le povestesti asistentelor ce si cum si stiu ele ce sa-ti faca.
Poate iti pun si niste oxigen daca ti-e prea rau.

De mancat eu zic sa mananci ceva usor cu o seara inainte. Eu am mancat seara pe la 7 si pana la operatie (12.30 a doua zi) am baut numai putina apa (nu prea ai voie nici sa bei, dar putin de sete nu e problema).

Aglomeratia la cezariene e mare dar medicii sunt profesionisti as aca nu are de ce sa va fie frica. SIngura problema sunt durerile si lipsa confortului pe care l-ar aduce, probabil, un post-operator mai aerisit cu mai putine paciente...

De durut doare de te zapaceste...partea buna e ca trece! Asa ca asteptati-va sa doara, dar sa aveti in minte ca trece...

Acasa n-am prea stat in pat, eu am grija de bebe mic si John de Maria, fiecare cu responsabilitati...:)

Banii i-am dat inainte, la toata lumea. Cand am plecat la nascare am plecat cu plicul pentru anestezist dupa mine pentru ca nu apucasem sa vorbesc cu el...:)
Pe John l-am lasat in pace si nu l-am pus sa le dea el pentru ca era zapacit de cap..:)

Ancamari, mie doctorul mi-a zis sa nu port centura (eu mi-am cumparat dar nu am putut sa o pun...:))
Am gasit la farmacia sensiblu din carrefour militari cu 300.000.
Evident ca am luat cea mai mare marime si nu e buna...hehehe

Ati intrebat de filmat...nu il lasa pe sot in sala de operatie dar se poate da camera (si un ban, ca e muncit...:))) unei asistente si filmeaza ea.

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

FELICITARI MADI! SA ITI TRAIASCA PUIUTUL SI SA FITI FERICITI!

34+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata burticutzelor,
Addinel Da eu urmez maine, speram sa fie mai repede, dar asta e…Sigur ca n-am uitat, mersi, abia astept maine ma prezint la 10.00 la camera de garda.Sper sa fie totul bine si sa-mi vad minunea cat mai repede!Abia astept sa vad pozici cu ce-ai cumparat!
Poohy Sunt fericita, a venit randul meu sa-mi vad piticutza!Uraaaaa!
Dianalaura Merci, merci!
Mica0307 Multumesc!
Pauly Multumesc!
Ancamari Buna Anca, sunt bine, credeam ca se rupe apa mai repede, dar se pare ca micutei in place in burtica!In mai putin de 24 de ore voi fi mamica….Numai la asta ma gandesc, oare voi putea dormi la noapte? Trebuie sa-mi definitivez bagajul, sa-mi incarc telefoanele…Mi-am instruit sotul sa intre pe net sa va dea vesti…Sunt emotionata!
Petit ange Merci!

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Cristalina Merci pt. sfaturi si eu vreu sa fiu treaza la operatie, ca sa-mi vad minunea si sa fiu stapana pe mine.Sper sa nu ma apuce frica.Te pup si ai grija de tine si de bebitza...

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut burticute!

Madi BRAVO!! FELICITARI din tot sufletul!!!

Sa va traiasca puiul mic si cret si sa veniti cat mai repede acasa! Pt sot de Madi care si-a facut "datoria " si ne-a anuntat !

Elteka cum esti azi? Ai fost la doctorita? ce ti-a spus? Esti Ok, nu? Da un semn de viata daca esti pe langa calculator ca azi m-am gandit toata dimineata la tine.

Poohy DAAA vreau link-uri cu gimnastica daca ai!! Avem si noi grupa noastra de concurente, nu?

Cristinamaria bine ai venit acasa si sa-ti traiasca flacaul!!! Ce lungut e! O sa fie un barbat inalt!!!("floare rara" prin Japonia )

Eu tot citesc pe-aici si parca nu realizez ca in curand vine "momentul" si la mine. Am impresia ca sunt aici doar pt galerie, nu sunt participanta. Parca nu constietizez. Cred ca din cauza panicii s-a creat un fel de blocaj mintal, pe bune de nu, altfel nu-mi explic atitudinea asta a mea. Daca ma credeti nici bagajul de spital nu mi l-am pregatit , nici asternuturilor de la patutul papusii nu le-am scos eticheta ( si am 34s+!!) Bine ca i-am spalat si calcat hainutele Mariei.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria bine ai revenit. Zici ca e minunat? Ca ne faci pofta si noua .

lilky asteptam vesti .

Fetele care au primit trusa acasa de la cord blood. Am citit ca nu trebuie desfacuta, dar nu trebuie bagat ceva la frigider, ca parca se aude ceva lichid in cutie. Noi trebuie sa platim ceva la spitalul unde vom naste pentru ca nu se recolteaza celulele???

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Madi felicitari pt cretulina sa fie sanatoasa si tie refacere rapida!

lilky iti tinem pumnii pentru maine sa fie totul bine

imi imaginez ce emotii ai, pt ca eu am niste emotii f mari si mai am 2 sapt dupa parerea mea,dar am noroc ca sunteti voi curajoase si optimiste si imi e mai bine

Micaeu am desfacut cutia si are o chestie care se baga la congelator,exact cum au lazile frigorifice.nu se intampla nimic daca o desfaci, e sigilat "recipientul"ala unde se colecteaza sangele(ca nu stiu cum se cheama)

35+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica si eu am desfacut cutia si am bagat chestiuta aia cu lichid la frigider.iar despre plata doctorul meu nu percepe taxa in plus ptr recoltare, dar oricum o sa am grija ca ciubucul sa cuprinda si "taxa" de recoltare.

cristalina bine a-ti venit acasa.

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput