***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 7
addinel spune:
neatza burtici
madi si sot de madi felicitari! sa va traiasca pisicuta si sa fiti toti sanatosi. de-abia te asteptam si pe tine cu detalii, cand vei putea.
lilky daca azi nu se declanseaza vreo nastere naturala tu urmezi maine, nu? punem majoretele la munca si tinem pumnii strans-stransi. sa stii ca nu am uitat ce am promis
noi am fost aseara la kidex, nu e mare lucru intr-adevar. mult mult mai slabut decat babayexpo. cu toate astea am cumparat carucior si un costumas de scos pititca din spital (o sa pun poze, e atat de dragut). eu m-as fi infipt in multe hainutze, dar deh, avem tati superstitios. apropo de asta, ce hainute ne trebuie pentru scos bebe din spital? eu m-am gandit ca un body, un costumas, sosetele si botosei... mai e nevoie de ceva?
ieri am fost si la dr, totul e ok. m-am linistit si am promis ca de-acum inainte nu mai ascult decat de dr meu.
pupici la burtici
33+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
szivarvany spune:
Imi cer scuze ca ma bag la voi ... dar vreau sa va intreb daca stiti ceva de Ileana si bbMarioLuca ?
Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoara celorlalte ! Sa aveti pui sanatosi, mancaciosi si somnorosi si voua refacere rapida !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
poohy spune:
Madi si sot de Madi, felicitari, sa va traiasca pisicuta creata!!! Sa va bucurati impreuna, sa fie sanatoasa si mancacioasa si cumintica!
Multumul pentru vesti, si numai bine si recuperare rapida pentru Madi!
Pepsi, stai linistita cu kg Ai grija de tine in continuare ;)
Chiqui, felicitari pentru fetita bucalata Ce scumpica trebuie sa fie
Florentina, multa sanatate in continuare, si ma omori cu "ajung la 60 de kg"
Ralucami, daca vrei neaparat sa vezi gimnastica si nu ai altceva de facut, poti sa cauti pe net - sunt destule filmulete care apar in timp real, si sunt si site-uri care transmit "live" (iti dau eu link-uri daca tu chiar vrei :)))
Sobi, ce mai faci, esti ok - ca nu ai fost ieri la curs
Andrada, sa nu ne spui ca ne faci o surpriza! Pe unde esti?
Merci mult tuturor fetelor care au dat informatii despre tarife
Lilky, pentru maine - nastere usoare si recuperare usoara, bebe sanatos, mancacios si iubaret. Incepem sa "biciuim" majoretele (am furat exprimare asta de la mamicile de ianuarie-februarie)
mamagiuliei, nu stim nimic de ileana_marius pana acum, dar am pus la treaba pentru ea, si acum probabil ca isi tine puiul in brate
Anca 35+
poze
bebelusa
diana spune:
[red]FELICITARI MADI SI SOT DE MADI!!!!!!!!!!![/red]
Sa va traiasca fetita, sa fie norocoasa si sa va bucurati de ea!
Multumim de informatii si asteptam sa vina fetele acasa sa ne povesteasca cum a fost.
Eu spuneam ca am posibilitatea sa ma orientez catre Municipal. Eu am fost multumita de personalul medical atat de asistentele e la neonato cat si de cele de la mamici. Eu am invatat mult de la ele (am stat 7 zile in spital inainte de nastere si 7 dupa-bebe prematur). Dar parca imi place mai mult de medicul de la Elias...ei ma mai gandesc. Daca se declanseaza nasterea prematur, atunci voi alege Municipalul pt aparatura si medicii neonatologi. Am inteles ca la Elias, daca bebe e prematur cu ceva probleme te tansfera la Giulesti...unde nu stiu pe nimeni.
In legatura cu tarifele se pare ca eu am uitat de "mana a 2-a" de la operatie...Of, of...
Va pup
Diana 34+
dianalaura spune:
Madi si sot de Madi, felicitari pt bebelina cretulina! Asteptam poze!!!
Lilky, hai ca incepem cu majoretele pt maine !
Si daca tot suntem la capitolul majorete, hai sa le pun sa sustina si fetele ce au DNP la inceput de mai, ca s-ar putea oricand sa ne faca surpriza!!
Ileana_marius si Arthurana, acum probabil voi va tineti bebeii in brate...refacere rapida si asteptam vesti!
Androix, la multi ani pt ziua de ieri, cu scuzele de rigoare pt intarziere!
Andrada, pe unde esti? Vrei sa ne faci vreo surpriza?
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
mica0307 spune:
madi si tati felicitari pentru bebelina cretulina. Asteptam poze si pe fete acasa.
lilky pentru maine .
Mica 37+ Maya Alexandra
Poze
pauly spune:
FELICITARI MADI SI SOT DE MADI!!SA VA TRAIASCA BEBELINA!!
LILKY mult curaj.nastere usoara si recuperare rapida.
32+Riana Alessya
bebelina mea
ancamari spune:
Madi, sot de Madi si puisorul cret - sa fiti sanatosi si Madi sa hraneasca bebe bine de tot si sa se refaca repede!
Lilky
Ce mai faci? Cum te mai simti?
Poate reusesc sa ajung si eu la Kidex pe la 3, dar depinde cum ma misc pana atunci si daca vine sotu' sa ma duca. Oricum va rog sa mai postati impresiile voastre daca va intoarceti intre timp! Succes la cumparaturi!
Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica
moko spune:
Buna dimineata, mamici si burtici!!!!!
Madi si sot de Madi sa va traiasca minunea!!!!
azi am mi-am planificat ceva curatenie si mancarica pentru sotul oropsit de nevasta( saracul, n-a mai mancat mancare gatita in casa de cel putin o saptamana!!)Si am inceput bine ziua- m-am trezit la 10!!!
Sper sa ajung si eu la kidex azi (dupa ora 5) sau maine.
Pupilici!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
32+ cu bebel baietel!
poze
petit_ange spune:
FELICITARI MADI, bun venit fetitei pe lume!Asteptam vesti!
Lilky!!!!!
Laura Ioana felicitari pt bebe si sa fie totul bine!M-am bucurat tare mult cand te-am revazut la odisee
Multumesc fetelor pentru sfaturile in legatura cu sterilizarea si cu marsupiul!
si weekend placut!
Bebe Isabella creste
32+ Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!