***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
Buna ziua (sau seara, de acum)
Eu nu am mai intrat de ieri de pe la amiaza din motive independente de vointa mea. Adica, stateam si eu linistita pe forum, cand la un moment dat se aude un POC si se inchide calculatorul si mirosea a ars. Am tras o sperietura...am scos rapid totul din priza...si pe la 19 cand a venit sotul acasa am dus unitatea la reparat. Si pe la 17 azi a adus-o sotul acasa, reparata. I se arsese sursa de alimentare, sau ceva in genul asta. Si de cand mi l-a adus tot citesc postarile voastre, ca ati scris o gramada de ieri. Am fost si la cumparaturi, e adevarat, dar acum am terminat de citit si am zis sa va scriu si voua.
Lauraa, felicitari pentru fetita grasunica! La 38 de sapt 3.800?! wow!
Alyna24, bine ai revenit acasa. Sper sa fie si Stefy al meu la fel de cuminte!
Bun venit noilor mamici la odisee: an@, corina si mimisor! Si va asteptam cu mai multe postari despre voi!
Am avut si eu niste contractii azi (cred ca erau contractii, ca daca nu am avut de-a lungul sarcinii, nu prea le deosebesc, mai ales ca si Stefy se impinge non stop, si cred ca e destul de grasun si el, si nu prea mai are loc). Si cum mi s-a mai lasat burtica, a fost cam incomod azi si sa merg, ce sa mai spun cand am limpezit un pulover de-al sotului si am stat aplecata peste cada. Se spala manual, dar e destul de greu si uscat, d'apoi ud! Dar i-am spus ca de acum inainte si-l va spala el, ca eu nu mai pot. Sa fie clar!
Monytza draga...de 4 ori pe sapt...si eu vreau....macar 1 data pe luna.....eu nici scuza asta nu o pot baga acum "sa se nasca bebe", ca mie nu trebuie sa mi se declanseze nasterea naturala, doar fac cezariana..Mi-e rusine sa zis, dar noi nici inainte de bebe nu faceam de 4 ori pe sapt....pleaca sotul dimineata si vine seara obosit...nu-i mai arde de . Radeam mai demult de o prietena, care avea weekendul programat pt asa ceva, dar cam asa am ajuns si eu....
Ok. Hai ca va las si ies din camera..ma dispera vecinul de dedesubt, lucreaza ceva cu bormasina si ma disperaaaaaa!!!!!!
Va pup pe toate!
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
ancamari spune:
Laura Ioana - Arthurana se ducea pe 26 apr sa-i induca nasterea naturala si doar in caz ca nu mergea putea ajunge la cezariana. Ne-a prevenit ca s-ar putea sa dureze mai mult pana ne anunta ea cum a decurs totul pt ca nu prea avea cine. Si noi speram ca e bine si ea si copilul. Mai vezi tu postarile ei de la cap 54 cred si o sa gasesti acolo si alte detalii. Sper sa nu te induc in eroare!
Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica
piticasigogosica spune:
Quichi bravo,oricum stiai de la inceput problema,oricum mult a fost putin mai e!
Mai fetelor mie chiar mi-e foame,iar ma duc sa manac ceva
Am vazut reportaj la Kidex la stiri,nu m-i se pare cine stie ce...oare sa ma duc?!
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
mica0307 spune:
Eu merg maine la kidex dupa-amiaza pe la 5-6.
Hai ca ma duc si eu sa mananc ceva ca mi s-a facut foame.
Mica 37+ Maya Alexandra
Poze
Androix spune:
Monicoasa, si cine mai naste la Elias: bb poate sta cu voi in salon de dimineata pana seara. Depinde de voi. Daca vreti sa va odihniti puteti oricand sa-l duceti la neonato. Sau daca aveti nevoie de ajutor puteti sa-l cereti tot la asistentele de la copii. Hainute eu nu am avut data trecuta decat pentru plecat acasa, si nu am vazut nici un copil imbracat cu altceva decat cu camasutele lor de spita, si facuti sarmalute. Fiind primul copil mi s-a parut mult mai usor asa pentru ca nu stiam sa-l imbrac, mi s-a parut usor de "manevrat" si de pus la san. Cand am ajuns acasa, avand probleme cu alaptatul tot din cauza ca nu stiam prea bine ce si cum l-am facut un fel de sarmaluta ca sa-l pot pune mai usor la san fiindca el dadea din manute si ma incomoda, nu reuseam sa-i nimeresc gurita
An@, moama da ce preturi
Ma mai intreba cineva scuze de neuron nauc ca am uitat cine, daca merita reorientarea catre municipal pentru ca nu prea dau asistentele atentie. Eu sincer am revenit la sentimente mai bune de acum doi ani in ceea ce priveste halul in care m-au tratat asistentele in elias acum doi ani. Acum sunt la al doilea bb, sper ca sarcina nu mi-a atrofiat de tot creierul, desi iata tocmai ce m-am plans asa ca mare parte din ce trebuie sa stiu sa fac e inca proaspat in memorie. Personal nu m-as reorienta catre alta maternitate din atata lucru, mai ales ca eu am zis deja ca nu vreau sa dau spaga nici la municipal nici nicaieri, si o sa incerc pe cat posibil sa ma tin de chestia asta.
Ideea este ca acum doi ani asistentele de la copii erau la fel de ciufute cu toata lumea, iar alea de la mamici au fost la fel de absente pentru toate lauzele. Indiferent ca eu am stat relaxata dpdv financiar cand am vazut pe-asa, iar colegele mele din salon, intrate in panica, au incercat sa le "starneasca" cheful de munca indesandu-le buzunarele. Asa ca e si o chestie de principiu, incapatanare magareasca as putea chiar sa zic dar si o chestie cat se poate de logica.
Pe de alta parte acum doi ani am nascut vineri iar sederea mea in spital a fost de-a lungul weekndului asa ca poate si de-asta au fost ele mai relaxate. Dar chiar si asa...
Carstea, ma intrebai de taurasul meu daca e iubaret. Abia acum de vreo luna a inceput si el sa vina sa ne pupe la cerere. Din proprie initiativa n-a facut-o inca decat prin telefon. Chiar saptamana trecuta vorbeam cu el si i-am zis ca-l iubesc si ca-l pup si a inceput sa pupe cu foc receptorul, asa cu zgomot. Am vazut copii mai lipiciosi decat el.
Liviana, apropo de colac. Eu am facut un subiect in care intrebam de unde poate fi cumparat acest colac si pana la urma mi l-a oferit o colega inimoasa de forum pe-al ei. Insa iti pot sugera sa incerci la farmaciile care vand si obiecte de tehnica medicala, una din ele fiind la intersectia dintre mosilor si carol, cum vii dinspre universitate spre rondul acela unde e restaurantul izvorul rece, inainte de a ajunge la rond pe partea dreapta. E chiar in dreptul intersectiei cu mosilor, cred ca e in statia de troleu.
Eee si vorbiti de mancare, pai si eu mananc aproape non stop. Si in cinstea acestei constatari ma duc sa-mi fac un sandvis de juma de paine, ca eu numai asa servesc Noroc ca ma strofoc cu mersul la scoala si il mai am si pe Filipu responsabil cu scosul untului atunci cand incap pe manutele lui ca n-am sarit de 11 kile. ma rog, trisez ca nu le mai numar p-alea 3-4 pe care le-am dat jos si le-am pus la loc la inceputul sarcinii cand varsam de 3-4 ori pe zi.
Hai sa aveti o noapte linistita
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Madi spune:
Buna fetelor, sunt sotul lui Madi!
2500 de grame,46 de cm,nastere naturala cu epidurala,ambele sunt bine,suntem fericiti!
in curand si ceva poze cu un pui de pisica mic si cret
Madi 37+ si
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ckristina spune:
felicitari mamicilor!!!!
pepsi nu ti fa griji pt burtica; am vazut fel sifel de burtici; sora mea s a ingrasat in timpul sarcinii 5(cinci) kg si a nascut o fetita sanatoasa de 2.8 kg care in cateva luni era durdulie; acum are 13 ani si ne chiar ne chinuim cu ea sa slabeascaca si a cam depasit limitele. hai ca mai e un pic .
cristina 34+ BIANCA MARIA
Androix spune:
Felicitari, Madi si tata de pui de pisica mic si cret Sa va traiasca, refacere rapida mamicii!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Pepsi spune:
ckristina, esti o draguta sa ma incurajezi, merci mult, cred ca si ce am mai citi si frica mea nu m-au ajutat, dar mi-e bine cind aud incurajari, merci mult!
madi, felicitari, sa-ti traiasca fetele, si puiul mic si cret, refacere rapida sotiei si sanatate fetitei!
Flavia 33+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
lilky spune:
Felicitari Madi si sot de Madi!Sa va traiasca pisicuta mica si creata,sa fie sanatoasa si mancacioasa!Asteptam pozicile!
Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2