***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

MADI, felicitari, abia te asteptam inapoi!
(Bebe cret?? Nu credeam ca se poate asa ceva...Sotul meu e mai cretuliu, acuma imi schimb si eu imaginea despre bebel al meu )

Lilky Maine esti mamica!

Raluca, am fost la doctor dar cum nu am tensiune mare, i-am nedumerit cu durerea asta de cap de 40 de ore Ea zice ca poate e simptom de raceala (dar numa' asta???) asa ca mi-a dat ceva de raceala (praf, sigur - ma tampeste obiceiul asta in JP, eu nu le pot inchiti nici batuta) si ceva pt dureri de cap (pe baza de paracetamol - Ancamari). Cica daca imi creste tensiunea sa ma duc la urgenta la ei. Daca nu, dar persista durerea de cap, sa ma duc la medicina generala (ca poate fi simptom de la alte probleme...tiroida? infectie?)

Partea cu durerea insuportabila de bazin, spate, genunchi cica nu e legata. Credeam ca e semn de prelabor dar nici poveste...Colul meu cica e chiar prea mare pt varsta asta si inchis Controlul manual (prima data!) i-a aratat ca bebe e superbine pozitionat. Asadar e legat de largirea bazinului (pana unde, frate, ca am deja vreo...100si de cm...n-o sa ma incapa nici o centura ) si de problema mea veche cu spatele. Tre' sa ma duc la chiropractor si sa incerc o centura de gravida, de aia cu suport...Maine merg la magazin, dar jur ca n-au masura mea

Tu ce stii, cum e cu program institutii in timpul Golden Week? - clinica mea e inchisa, doar partea de urgente functioneaza. Asa o fi si in spitale? Ca as vrea sa ma duc luni la dr daca nu-mi trece durerea de cap dar nu vreau la urgente, ca as vrea sa-mi faca analize ca lumea de sange.

Multumesc ca m-ai ajutat ieri cu programul Era cat pe aici sa nu ma primeasca, aici nu intri daca n-ai programare ...dar la receptie le-am zis ca ma doare tot si am pus o fata din aia de zici ca stateam sa mor , asa ca nici nu m-au lasat in sala de asteptare, ci m-au pus intr-o rezerva pe pat Si doctorita mea e pe zi ce trece tot mai "deschisa". Azi am avut cea mai lunga conversatie ever, incepe sa-mi placa de ea (prima intalnire a fost de vreo 10 cuvinte din partea ei ). Si a fost impresionata ca am slabit Ma si gandeam cum ii trimit o poza cu mine si Dolofanel din Europa..dar nu stiu daca e voie la spital...

Poohy, si eu vreau linkuri de sport, multumesc

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pauly mie mi-au confirmat cei de la firma ca dr va primi ceva de la ei. Ma gandeam daca tre sa platim noi ceva la spital.

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka ce ma bucur ca esti Ok!!! ( ma rog, cat de cat! Bine ca nu e nimic grav!)

De GW la ei , e cam ca la noi de Pasti. Nu prea se misca nimic in front, majoritatea au liber. De aceea nu stiu ce sa-ti spun legat de programul spitalului tau. Eu sper sa nu fiu atat de ghinionista si sa ma apuc de "surprize" in perioada asta. La mine sigur o sa fie clinica deschisa ( sau macar o sa fie cineva pe-acolo de garda, caci la urma urmei lumea mai naste, mai sunt bebe si lauze ). Presupun ca in perioada asta daca faci analize / consultatii o sa te taxeze mai mult la factura ( se considera situatie speciala ). Eu asa am patit la spitalul prefecturii -deci de stat- cand am fost internata pt apendicita. ( m-au taxat pt ca m-am internat seara si aplica acelasi sistem si pt zilele de duminica , sarbatori etc).

Si pe mine ma doare spatele in ultima vreme si am remarcat ca-mi trece doar daca stau in spate, pe o parte. Daca stau cu burta in sus m-am nenorocit, ca ma doare si mai tare!

Apropo de pampersii aia speciali pt fetite si baietei. Ma uitasem si eu dupa asa ceva si am vazut ca sunt doar pt copilasii mai maricei, care aproape se pregatesc sa renunte la pampersi si sa treaca la olita. Nu m-am uitat sa vad exact care e diferenta pt ca mi-am zis ca mai am timp ( asta o sa devina motto-ul meu) pana Maria mea ajunge sa aiba nevoie de asa ceva.

Si ca tot vb de scutecele ( azi sunt pusa pe vorba ca am liber, sotulica nu e acasa caci isi rezolva ultimele probleme de la munci ca sa stea linistit toata saptamana). Eu o sa merg pe mana celor de la Pampers aici in Jp . Vazusem chiar pe site-ul lor niste experimente cu scutecelele pt nou-nascuti care m-au convins si m-au facut fana infocata. Unul din experimente era cu un scutec normal vs pampers , pus peste un recipient cu apa care fierbe. (gen "capac") Si deasupra au pus un pahar gol. Ideea era ca paharul gol sa se abureasca si asta pt a dovedi ca scutecul permite pielii sa respire. Noi o sa nastem in iunie cand aici e sezonul ploios si umiditatea+ caldura o iau razna rau de tot. Ma gandesc ca un scutecel de genul asta e super OK. Si tot din ce citisem pe site-ul astora de la pampers la categoria "sfaturi": modul in care se schimba un baietel /fata de o fetita. - incepand cu modul in care se sterge la fundulet cu servetelele umede si terminand cu modul de punere a scutecelului).

Si aporpo ca tu iti faceai griji ca or sa fie scutecelele nou-nascuti prea mici pt puiutul tau. Vezi ca sunt 2 tipuri: "nou nascuti" ( pana in 5kg) si marimea S ( intre 4-8kg) Uite aici link-ul care are o schema pe luni ( pe linia orizontala sunt lunisoarele lui bebe ) si kilograme ( pe verticala) In partea de sus explica ca pt prosti ( ca mine) ce avantaje/plusuri are tipul asta de pampers si daca dai click pe point 1/2/3 vezi experimentele pt cele din categoria "nou nascuti" . Incearca AICI

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Cum zici tu Raluca, parca noi suntem numai in tribune, nu in spatele scenei . Eu nici macar nu i-am spalat hainele...si azi a plouat la Tokyo...eu tot aman...

Plus, imi dau seama ca tot ce am cumparat eu de la Newborn, ii va fi mic Luasem o luna de pampersi pana in 5 kg...vad ca pe toate hainele astea scrie "pana la 3 luni/3-5 kilograme/marime 50-60" ...o sa le dau ca haine de papusi...

Din pacate tot ce au ei la Newborn e aceeasi marime (ori marimile mai mari nu sunt asa practice la inceput)...Pe astea numai le "infasori"... Si erau asa finute si lejere, numai bune pt vara...Acu' imi vine sa-mi trag pumni in cap, trebuia sa cumpar de la Next ca astia au marimi "europene", numai ca erau cam scumpe si numai body-uri...Camasile astea japoneze de nou-nascut imi placusera tare...Poate i le dau ca vesta, si-i explic ca asa e moda

Am luat si ceva 70, dar le gandisem pentru toamna . Plus ca deja la 70 gasesti mai mult blugi si geci (chiar daca au body inclus)...

Nu mai stiu ce voiam sa-ti mai scriu, m-am dilit

Mica, daca nu merge sa pui poze carucior, poti sa-mi zici daca Inglesina ta are roti mai mari decat PegPerego (ca tu stii ambele modele) ? Eu am obsesie cu rotile mari, sa treaca prin zapezi...Pana acum ce vad din poze e ca PegPerego Uno al lui Poohy e cel mai mare in roti.

Poohy, pai eu nu ti-am zis tocmai concluzia de la celalalt mesaj cu miscari bebe.... Doctorul mi-a zis ca felul in care ei elicita raspuns de la bebe e prin sunet si/sau vibratie (nu prea te ciocanesc pe burta aici-dar merg multe mamici care nu-si simt puiul). Am si eu o jucarie cantatoare si imi amintesc cand am cumparat-o si i-am pus baterii, findca o tineam pe burta, bebel s-a foit. Aparat "de vibratii" n-am, asa ca metoda asta n-am testat-o .

Si mai voiam sa-ti zic ca am intrebat de pernute bebe, si nici macar alea misto si anatomice...cu cap de Poohy..nu sunt bune. Cica trebuie complet fara pana la 3 luni.

DidiAlex, vino inapoi! Sa stii ca ma gandesc la tine si n-as vrea sa fii stresata...

Pe unde o fi Serbanela? N-a mai scris de o groaza de vreme...

Da' Corap?

Eu vreau poze cu pui de Alyna24...

PS. Raluca, ai citit? Au inventat japonezii o cutie suflatoare, se va monta la intrarea in institutii, sa sufle angajatii de praf si alte alea inainte de intra in birouri. Ceva de tipul detectorului de metale din aeroporturi Hai ca-mi place Sper ca sufla numai din sus, ca altfel toate fetele ar fi Marilyn Monroe

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Raluca, hai ca am postat deodata

Cu scutecele alea, m-am pacalit, ce sa fac...m-au innebunit japonicile sa nu iau S inca, sa iau newborn pentru o luna (numai ca era pachet special, in loc de in jur de 100 iti mai dadeau vreo 75 ).

Acu' le-am deschis de curiozitate, meey ce mici sunt..Pai eu credeam ca o sa aiba bebe fundul dublu si o sa stea cu picioarele cracanate...Da' astea sunt ca cearsaful Poate ca e mai bine, cum zici tu, ca si asa o sa fie asa de cald....

Acum il pun pe sotulache la vizionat de pampersi! Imi pare un pic rau ca nu am luat Parents' class, dar 30.000, sa fim seriosi (imi doream, fiindca in una din zile ii pune cu un sort special, care are in fata o greutate de 10kg, sa vada cum e )

Aaaaaaa, si cu spatele. Stai, ca la asta sunt "doctor" (in suferinta): nu numai ca nu e bine pe spate din motivele alea cu circulatie sange, dar in lunile mai mari e presata coloana de greutatea uterului; daca stai pe spate, se lasa toata greutate uter pe ea . Pe mine ma dor soldurile, asa ca ma mai intorc un pic pe spate, dar de cate ori incerc - pe urma nu mai pot sa merg, asa rau ma doare coloana La atata greutate...sunt convinsa ca din astea 10-11 kilograme, vreo 7 sunt burtica+continut.

Voi unde mergeti de GW? Pe mine ma enerveaza aglomeratia, cred ca stam acasa...De obicei la Tokyo de srabatori e pustiu...uite cum ma dau cu metroul singura in vagon - super senzatie, dupa ce o data m-au strans de nu am putut sa cobor, am inceput sa urlu asa ma presau, am zis ca nasc - si nenea ala cu manusi albe impingea de pe peron si mai multa lume inauntru

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Madi, felicitari. Pai eu astept sa-mi spui ce ti-a zis la control si tu te duci direct sa nasti?! No, acum sa-mi spui cum a fost cu oasele bazinului. Sper sa te astept pana vii din spital si sa-mi spui.Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunea cea mica.
Ralucami, sa stii ca am cam acelasi sentiment. Deschid DC sa ma uit daca a mai nascut cineva, eu parca nu ar trebui sa urmez, si stai ca eu am 37+ deci ar trebui sa fiu mai constienta, dar poate ca e mai bine asa, cand o vrea printesa sa vina e bine primita, si atunci vom realiza si noi ca suntem printre mamici.
nici eu nu am bagajul facut dar am cumparat de toate. Mai trebuie sa spal hainele la gandacica si e gata. daca e sa ma ia cu dureri sa vezi ce ma apuc de strans de prin casa ca pe toate cele trebuincioase pentru spital le am imprastiate peste tot. Daca intru in saptamana 38 promit ca le strang in gentuta.
mi se pare asa euforic tot ce se intampla, parca visez. Si discutiile mi se par altfel pe aici. Cred ca toate suntem intr-o stare mai ciudata.
multi pupici la toate si Lilky, hai cu vesti.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Mihamora Eu vreau a-ti spun ca fac treaba, ca sa gasesc casa in regula cand ma intorc si asa nici nu mai am emotii asa mari…AM PREGATIT SI SCAUNUL DE MASINA SI M-AM UITAT CU TATICUL CUM SE PRINDE DE CENTURA MASINII…Stiu ca va fi greu, dar va trece totul si imi voi vedea minunea maine…..
Elteka Iti dai seama, mamica?Ce frumos suna…
Vas

Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

poohy, merci mult, am sa incerc, m-a apucat panica de sfirsit de sarcina cred!

lilky, bafta multa ptr miine, sanatate multa si curaj!

mamagiuliei, nu stim inca nimic de ileana, si eu abia astept sa aud vesti de la ea!

de arthurana, stiti ceva?

Flavia 33+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka ma bucur ca esti bine.sper sa-ti treaca durerea de cap.

mica chiar nu stiu daca trebuie platit la spital, dar nu cred...ca toata treaba o face doctorul si chitul il ducem noi.

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Madi sa fiti fericiti! Felicitari!
Alyna24 bun venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine cu totii!
Androix La Multi Ani!
Alina-Mirela 32+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput