***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Buna fetele!
Am fost la Kidex, am culcat copilu', am mancat ceva si m-am instalat la PC. La targ am intalnit-o pe Poohy, dar n-am avut vreme de vorbe, caci M m-a tragea de mana si eu ma grabeam catre un stand de unde i-am cumparat niste sandale super din piele. In rest am mai cumparat niste hainute si cam atat. N-am gasit cosulet (port bebe) decat fara aparatoare de soare si astea nu sunt avantajoase. In rest mi s-a parut ok targul, dar acum depinde si ce anume cauta sa cumpere fiecare.
Pitica, imi pare rau ca am vazut tarziu mesajul tau, insa eu mai scrisesem ca merg la Kidex sambata de la 11, ceea ce am si facut. Taietura pt epiziot se face exact unde a fost si cea veche, cel putin eu asa stiu.
Ralucami, interesanta faza cu akachan. Mie una nu cred ca mi-ar place, dar probabil tu a trebuit sa te adaptezi. Sa stii ca nici eu nu am pregatit bagajul de spital, iar hainele lui BB2 sunt doar spalate, nu si calcate. Am timp insa, din 2 mai nu mai merg la munca si voi fi ziua singura acasa intre orele de cresa ale lui M.
Ancamari, centura o poti purta daca vei vrea tu lucrul asta. Stiu mamici care au purtat si unele care nu au purtat, indif de cum au nascut. Efectul purtarii ei poate fi diferit. Eu de ex nu am putut s-o port pt ca ma "tinea" taietura de la epiziotomie, dar prietena mea care a nascut de curand prin cezariana o poarta si e multumita de efecte. Cred ca cel mai bine cauti la mag. de lenjerie intima (eu pe a mea am primit-o cadou).
Mimisor, bine ai venit. Si eu sunt braileanca, dar locuiesc in Bucuresti. Nasti normal sau prin cezariana? Stiu ca la BR doctorii asista numai cezarienele, iar nasterile normale le asista doar moasele....
Androix, merci pt info cu Milumil. Kidex e si duminica, in caz ca vrei sa mergi.
Paflo, merci, o sa caut la mag de tehnico-sanitare.
Madi, felicitari mamico! Sa-ti traiasca fetita si tie recuperare usoara!
Alyna24, asteptam pozici si mai ales FILMUL NASTERII!!!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2
Alyna24 spune:
Madi, felicitari pt bebelina!Sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii !
Fetelor, va multumesc din suflet pt urari !
Alyna 37+cu
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Madi, felicitari pt bebelina!Sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii !
Fetelor, va multumesc din suflet pt urari !
Alyna 37+cu
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)
vas spune:
fetele care ati mai fost la eco in ultima saptamana am si eu o intrebare. Mi-a zis la ultimul eco ca am cantitatea de lichid putin scazuta. credeti ca ar fi vreo problema? Mi-a zis ca doar in momentul in care nu-l mai simt pe bebe la fel de vioi sa o anunt. Adevarul e ca bebe e tot la fel de activ, dar ma apuca uneori spaimele. Din cate am citit e normal ca in ultimul trimestru lichidul sa scada, dar stiti si voi cand te apuca crizele nu ai ce sa faci. va nrogg lamuriti-ma ca daca nu ma apuc de si macar o scot afara pe gandaca, daca e mai bine asa.
O sa fiu si eu mamica
lilky spune:
Pepsi Multumesc, sper sa ma tina curajul si maine…
Alyna E asa dragut pitikul tau, m-am indragostit de el!Pupici la amandoi!
Liliana +39 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Alyna24 spune:
Multam mult, lilky!Eu il iubesc la nebunie ca e un cumintel!
Intreba cineva de refacere!E cam nasoala treaba, nu prea pot sta decat pe partea stanga in fund!Sunt cusuta cu fire car le resorb, uneori le simt pe acolo!Ma spal cu ceai de galbenele si ma dau cu crema tot de galbenele!Mi-a dat dr sa iau niste ovul:CERVUGID tp de 12 zile!Sper sa-mi treaca repede dar probabil nu mai devreme de 5-6 sapt!
Cu nasterea....a fost dupa cum v-am spus cum nu ma asteptam de bine!
Totul a inceput asa:
M-am trezit dumin dimineata pe la 10 vrand sa ma duc la baie.Pana sa ma ridic din pat ma pomenesc intr-o balta de apa!M-am si speriat!Nu stiam ce se intampla, dc nu cumva mi-am dat drumul pe mine!M-am dus la baie curgand ceva din mine in continuu!Am realizat:GATA!NASC!M-a cuprins panica!Il trezesc pe puyu!ERa buimac!Nu stiam ce am de ma agit asa!A sunat-o pe sor'mea!Eu m-am imbaiat repede si m-am imbracat!A venit si mama care era plecata!A venit si sor'mea si am plecat in jur de ora 11.Intre tp sora mea a sunat-o pe dr!A zis ca ne vedem la spital si ca suna acolo sa anunte ca vin si sa ma ia cineva in primire!Pe drum emotii mari!Se intampla ce asteptam de atata vreme si nu-mi venea sa cred!Ajungem la spital, mergem la internari, ma consulta dr Zamfir,imi fac clisma(a fost mai bine decat ma asteptam caci era prima data si mi-era frica)!Apoi mergem sus in sala de travaliu!Ma despart pt moment de ai mei!Ma baga la monitorizare(in jur de ora 12)!Inca nu simteam dureri poate doar de la emotii!Pe la 12.30 vine dr mea!Ma urca pe masa si nu aveam inca dilatatie!Ca sa inceapa dilatatia nu stiu ce-mi face(stimulare probabil cu mana) si ma doare teribil!Imi venea sa plang de durere dar n-a durat mult!Apoi stau la monitorizare cu perfuzii!Vin vreo 2 moase si o alta care era cu curatenia pe acolo!Una din ele cea care a stat cel mai ult langa mine si m-a impins pe burtik zice ca sunt 3 moase(adik sa-si primeasca darul)!Le au cate 50 ron la fiecare!Intra si sta cu mine sor'mea tot timpul!Sta si dr mea!Stam de vorba!Incep contractiile!Ma durea putin, suportabil!La dilatatie 4, vine anestezista cu asistenta ei!Incepe distractia!Mi-era teama rau!Ma pune sa stau in fund si ma executa!Destul de dureros dar totusi suportabil!Simteam ceva rece in coloana!In cateva minute eram gata cu epidurala!Apoi ma asez in pat si stau la monitorizare!Dupa 10 minute nu mai simteam decat contrcatia nu si durerea!Stam de vorba cu dr si moasa+sora mea!Povestim de toate!Ma ia si somnul dar cica n-am voie sa dorm!
Pe la 15.15 cred incep sa ma invete cum sa imping!Ma chinui ca nu stiam cum!Se enervase un pic dr si moasa dar daca nu stiam cum ce era sa fac?Ma straduiesc totusi cateva minute!Inep usoare dureri!Ma suie pe masa!Sor'mea pleaca urmand sa intre sotul sa filmeze!Trec la treaba cu impinsul!Tare greu a fost partea asta!Se pare ca bebelului ceva nu-i place!Pana sa ma dezmeticesc bine, iese caputul lui!Are tripla circulara in jurul gatului!Il elibereaza rpd dr si api alta impinsatura si iese(il trage de umeri)Gata!!!!!!!!!!A iesit!Zic in gand:Doamne,doar atat?il curata un pic , il infasa si mi-l aduc sa-l pup!Nu-mi venea sa cred ca e al meu!Mic,rosu,paros....Apoi imi scoate placenta si incepe sa ma coasa!Adik, ce?M-a taiat?Cand?N-am simti nimik!La fel si cusaturile!
Apoi stau vreo 2 ore la terapie tot in sala de travaliu!Ma simt bine!
Urmeaza continuarea!
Alyna24 spune:
Partea a IIa:Apoi sunt dusa la salon!Nu puteam crede ca s-a terminat asa repede si bine!
Pe la orele 19-19.30 ma ridic deja din pat!Venisera la mine socrii, prieteni!Vreau sa stau cu ei in sala de asteptare!Stau si........ma ia ameteala!Pana sa zic ceva......totul se stinge!ma trezesc in aglomeratie, cu picioarele in sus pe jos fiind, asistente care imi dadau cu apa pe fata!Realizez ca am lesinat!Ma duc cu scaunul cu rotile in salon!I-am speriat pe toti!
Dupa ce mi-am mai revenit tarziu pe la orele 22 ,intr-un final reusesc sa-mi vad pitikul!Nenorocitii nu aveau de gand sa mi-l arate!Era la terapie din cauza circularei pt oxigen dar era bine totusi!I-am facut primele pozici si in sfarsit il ating pe cel care m-a bombardat 9 luni in burtik!
A facut si icter si abia pe 25.04.2007 mi l-au adus in salon!Pe 24 am inceput sa ma mulg sa-i dea laptic s tare m-am chinuit ca nu mergea cu pompa si o faceam cu mana!La san cand l-am pus a fost altceva!
Pe 26 ne-au dat drumul acasa dupa multe incidente la spital cu toti nenorocitii de acolo!Pot spune un mare NU Sptal.POLIZU!Parca eraam la SRI acolo!Bine ca am scapat de la puscarie!
Si........iata-ne acasa dupa 4 zile cu pitik Davidutz care a dormit tot tp in masina pana acasa!
Acum incep greutatile pe care speram sa le trecem cu bine!
Va doresc la toate nastere ca a mea!Conteaza mult doctorul pe care-l ai iar a mea a fost de nota 20!
diana spune:
Oau Alina!! Ce frumos e Davidut!!!
Multumim pentru ca ne-ai povestit! Mai ales pt fetele care vor naste normal...reprezinta o adevarata incurajare.
Bine ca ai scapat de spital! Si ai avut mare noroc cu doctora ta. Ce mai totul e bine cand sa termina cu bine!
Acum iti dorim refacere rapida (sa ai grija cu firele resorbabile- ca in multe cazuri dau alegii...eu am facut la cezariana de aveam puroi).
Te pupam si cand mai ai timp...mai povesteste-ne despre Davidutz!
Diana 34+
poohy spune:
Alyna24, Davidutz-ul tau e un scumpic cu obrajori E frumusel rau!!!!
Multumim pentru poveste
CristinaMaria, bine ai venit inapoi 59cm? Ce barbat!!! Si mie imi faci pofta de nastere si sa il am pe bebe langa mine (si tu si povestea Alynei si toate pozele cu bebeloni)
Mica, ti-a venit deja trusa? Mie de ce nu mi-a venit?
Eu am fost la targ, m-am intalnit cu Liviana si Matei cel blondutz (care era julit pe nasuc ). Am luat de acolo cearceafuri - ca nu apucasem sa comand, vata (ca deh, daca am dat de ea), si compresa din aceea cu gel care se incalzeste pt burtica lui bebe (colici). Am trecut pe la cafenea pe la 1 fara 5, si am si intrebat o graviduta daca nu e Paula (mi s-a parut ca seamana) - dar saraca s-a si speriat ca nu era
A trebuit sa plec ca ma grabeam sa ajung la nunta - si ma durea si burtica (in ultimul timp cred ca am niste contractzele)
Mi-a zis sotul ca a vazut-o pe Andrada cand plecam - dar mi-a zis dupa ce iesisem si ea intrase. Acum nu stiu daca era Andrada, dar a recunoscut pe cineva din poze :)
Elteka, bine ca esti bine - si multa sanatate in continuare, sa te faci bine-bine.
Cu hainutele astea nu stiu nici eu... Am luat doar 4-5 sub 60cm, si restul - 60, 62, 68 (mai putintele). Acum cand am auzit-o pe CristinaMaria ca Rareselul ai s-a nascut la 59cm, ma gandesc ca se poate sa nu le foloseasca atat de mult cat ma gandeam eu
Fetita mea a inceput sa reactioneze la muzica. Unele ii plac mai mult... Parca incepe sa danseze. Azi in biserica s-a simtit foarte bine Si la fel reactioneaza prompt la pasarea aia criminala care ne scoala noaptea din somn. Ei ii place :)
M-am mai linistit un pic un miscarile - ea nu loveste, dar forfoteste si se intinde mult (si vrea sa iasa cumva prin dreapta, deasupra soldului). Acum a mai crescut si o simt mai bine
Am incercat si sa o gadil (ca piciorusele le are acolo). Mai scoate si un fundic undeva in stanga buricului Si de obicei, daca vine altcineva sa vada, se opreste. Numai pe taicasu' se pare ca il mai tolereaza. E o smechera!
Ralucami, Elteka, acum ma uit si va trimit niste link-uri ;)
Anca 35+
poze
bebelusa