***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 11
pauly spune:
ALYNA SA-TI TRAIASCA PUIUTUL.E SUPERB!!ma bucur ca ne-ai povestit experienta nasterii,am prins curaj.sa ne dea Dumnezeu nasteri usoare la toate.
32+Riana Alessya
bebelina mea
mica0307 spune:
poohy eu i-am sunat ieri sa imi confirme ca au primit contractul si le-am spus sa se grabeasca putin cu trusa ca sunt in saptamana 37. M-au intrebat daca este civeva azi acasa ca il vor pune vineri la curier si cer pentru astazi livrarea. Asa ca azi a venit.
elteka peg perego are rotile mai mari decat inglesina.
AM fost la targ, am comandat patutul de la babycomfort, patutul margot + salteluta. Il vor aduce saptamana viitoare. Maine mergem sa luam si comoda.
Mica 37+ Maya Alexandra
Poze
Alyna24 spune:
Ma bucur ca va place puyutzul nostru!
Mersik pt vorbele frumoase!
Si...curaj!
Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)
dianalaura spune:
Alyna24 , superb Davidutzu, frumoasa poveste...stau si eu si tot ma gandesc cum o fi, daca mi se va rupe apa mai devreme decat e programata cezariana...
Gina , nu avem nici o veste de la Arthurana, insa ea ne-a prevenit ca nu o sa poata sa ne dea repede de veste, ca nu stie sotul romaneste sa ne anunte...asteptam sa ajunga acasa de la maternitate si sigur ne va contacta ea cat de repede poate!
Si in continuare punem fetele la munca
lilky
cheburashka, clopo, manuc1010, tincutza, amely, corap, dideip, arcadia
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Pepsi spune:
alyna24, f frumos puisorul tau, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Flavia 33+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
diana spune:
Bine ca ai rectificat Cristinamaria...ca fetele deja se gandeau ca au luat hainute prea mici...
Fetelor cu bebelusi acasa...au inceput sa aiba colici? Ca pe mine asta ma inspaimanta cel mai tare!! Alin a avut 4 luni de zile. Ce produse au mai aparut in tratarea colicilor? V-a fost recomandat ceva? Ca eu am incercat acum 5 ani toate produsele si erau apa de ploaie. Totusi m-au "ajutat" la ceva colicii...am scapat de cele 25 Kg acumulate si inca vreo 2 Kg in 3 luni. Deci eram mai slaba ca inainte...Apoi energia lui fiimiu mi-a antrenat muschii (eu care eram antisport)...
Si v-au fost utile toate lucrurile din lista pt spital...sau chiar ati mai cumparat?
Va pup
Diana 34+
dianalaura spune:
fetelor, voi cum va mai simtiti? pe mine ma cam doare deja burtica cand se impinge Stefy... e la maximum intinsa pielea, si cand se intinde stefy..chiar ma doare...bine, nu durere insuportabila, dar totusi...vb cu maica-mea si ziceam ca nu stiu cum mai rezist 2 sapt...la care ea: pai de acum poate veni oricand, mai ales daca vine ceva vreme mai grea, sau luna plina sau noua, ca si astea influenteaza nasterile..
De acum....asta e..i-am aratat sotului cum se monteaza patutul, i-am aratat cum sa intre pe DC sa va scrie, bagajul e facut...de acum doar astept...oricum, am momente in care de abia ma pot misca, asa de jos il simt, dar apoi iar se razgandeste si mai urca putin...
Maine de la amiaza ma duc la botez la var-mea...sper sa nu ma apuce pandaliile pe acolo...
Va doresc noapte buna si nasteri usoare...apropo de hainute, cand a cumparat soacra-mea hainute pt Stefy si pt Georgica (celalalt nepotel al ei), ii era frica sa nu le fie mici, dar dupa ce l-a vazut pe George, care a avut la nastere 48-49 de cm, si-a dat seama ca unele hainute le vor veni abia pe la 9 luni .
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
monicoasa spune:
Multumesc Androixpentru lamuriri, fiind la primul copil cred ca si eu o sa il tin mai putin cu mine in salon, nici eu nu sunt prea cunoscatoare in' trale nasterii.
Am uitat sa te in intreb despre epidurala( Miercuri ma duc la control la Elias si o sa intreb dr cum e cu epidurala, daca o sa cumpar eu sau imi dau ei).
Pupici si noapte buna
Monicoasa 36 sapt cu