***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 12
poohy spune:
Lilky!
Maine te intalnesti cu Dienutza!!!
Dianalaura, multa sanatate si petrecere frumaoasa maine Stai cuminte si mai sta Stefy la caldurica ;)
Si eu am inceput sa am contractii... Cred ca de la curatenia de saptamana trecuta mi se trage. Acum poate sunt normale, dar cum eu nu am avut deloc, si de saptamana asta o data la o ora 2 simt ceva (bine, nu sunt "dureroase", dar le "simt" - deci nu sunt complet fara durere) - mi-e frica sa nu vrea gagalici sa vina prea devreme Eu abia luni fac 36 de sapt, abia la 37 sapt. fix o sa se mai uite doctorul la col/bebe/verdict nastere, asa ca ma incapatanez sa nu le bag in seama. Mai am de facut bagajul (abia am cuparat azi tot ce imi tb, mai am de "confectionat"), de montat patut/tot in camera (maine vreau sa fac asta), de spalat/calcat hainute (nu am spalat nimic pana acum)
Cheburashka, tu ce ai mai facut?
Anca 35+
poze
bebelusa
monicoasa spune:
Lilky iti tin pumnii pentru maine, sa fii tare ca o sa iti tii in brate
Nastere usoara si pun majoretele la treaba
Monicoasa 36 sapt cu
lilky spune:
Buna dimineata burtici si mamici,
Eu ma pregatesc de marele eveniment.Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine si urez nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi, celor care urmeaza:
ManuC1010 , Tincutza, Amely, Cheburashka, Clopo, Corap
Si nu in ultimul rand mamicilor cu puiuti acasa, multa rabdare, dragoste si refacere cat mai usoara!Si puiuti cumintei, sanatosi si maincaciosi!
Liliana 39s cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
diana spune:
HAI LILKY!! CURAJ !! BAFTA MULTA! SA AI UN BEBE SANATOS SI SA TE REFACI REPEDE!!
VA PUP,
DIANA 34+
dianalaura spune:
Lilky e deja la camera de garda..de acum trebuie sa intre in operatie! Iti tinem pumnii! !
Chris27, daca ai ajuns acasa, da-ne si noua un semn ca sunteti bine!
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
moko spune:
LILKY, bafta muuulta si nastere usoara!!
Fetita ta este o norocoasa, daca se naste duminica!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
32+ cu bebel baietel!
poze
pro-basescu
dianalaura spune:
Fetelor, tocmai m-am uitat pe un site..sa vad cand e luna plina, luna noua...ca astea ar provoca se zice nasteri...pe 2 mai e luna plina, iar pe 16 mai e luna noua. Pe mine asta din 2 m-ar putea influenta, ca in 16 este bebe afara deja.
diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
monicoasa spune:
Salut Burticilor
Sunt sot de Monicoasa
Azi dimineata la 9:30 s-a nascut Vlad Stefan
2900g,
Contractiile au inceput pe la 4:30 iar la 9:30 era gata treaba
Mami si bebe sunt bine (ca dupa o rahianestezie) si va povesteste ea mai multe cand s-o intoarce acasa.
Felicitari celor care au nascut si nastere usoara si rapida celor care urmeaza
si taticilor de bebei de burtici de mai iunie: multa bafta si rabdare
Eu ma duc sa
Bafta fetelor
Monicoasa