***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

FELICITARI MONICOASA SI SOT DE MONICOASA, SA VA TRAIASCA VLADUT STEFANUT

35+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Iar mi-au sarit ochii!!!

Monicoasa si sot de Monicoasa, felicitari! Sa va traiasca puiutul, sa fie mancacios, norocos, sanatos si fericit!

Ce surpriza ne-ai facut Monicoasa!!! Chiar ma uitam ca ieri seara tarziu ai scris un mesaj si nu aveai nici un semn!!!!
Distractie placuta sot de Monicoasa la si multumim pentru vesti

Recuperare usoara pentru mami

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Felicitari Monicoasa!
Alyna eu nu pot sa iti vad pozele cu Davidutzu!

Apropos de miscari, la mine sunt destul de rare si usoare, nu simt ditamai loviturile, o fi normal?Si pe mine ma doare burta ca e jos de tot dar asa a fost de cand a coborat la 5 luni.

dianalaura sper sa nu ma influenteze chestiile cu luna ca ar fi cam devreme... Abia pe 14 mai ma vede dr si atunci nu am nici 37 de saptamani.

34+

Luiza

Mergi la inceput

Chiqui, pentru Davidutzu, intra in poze si nu in link-ul special ;) E un frumusel si jumatate cu obrajori roz

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Monicoasa, felicitari!

Si mie, Poohy*...Da' chiar asa, aseara isi facea planuri sa intrebe de trusa de eidurala la controlul de miercuri

Cand avea ea DPN, ca vad ca e sters?
De unde stiti ca e cezariana (de la rahi?)

Eu ma bucur pentru toate, dar mie mi-e frica...

* Azi te-am pomenit ca am fost intr-un magazin de bebei si voiam sa-ti fac niste poze cu toate chestiile Pooh (e brand), dar n-am avut camera la mine. Era cat p-aci sa iau niste panatloni asa haiosi si o geaca, dar ma abtin pana vine Dolofanel. Daca nu ma apuca si pe mine asa subit sa nasc, iti fac data viitoare

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Elteka, cu pooh Merci
Eu i-am luat de toate fetitei... Nu cu pooh :)) Numai aplica, termometrul de camera si niste chestii de pus pe pereti le are cu pooh) (acum taticu' monteaza patutul si eu stau la calc :D)
Am zis ca e cezariana de la rahi - nu se poate naste natural cu rahi, nu?
DPN-ul Monicoasei era 21 mai Numai cu o saptamana inaintea mea!

Chiqui, cum ziceam si ieri, si fetita mea face la fel - se intinde, se foieste, dar nu loveste. Cred ca atata timp cat miscoteste e totul ok

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy, mersi am reusit sa vad pozele si e o dulceata intr-adevar!
Referitor la miscari, la mine parca nici foilelile nu sunt multe pe zi...
Poohy tu hainute ai luat mai grosute? Eu imi fac griji ca poate ii e frig la vara...

34+

Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Alyna, ti-am vazut si eu Davidutzu' Va sa zica tot ati pus si numele Andreas, ca la tati nu prea-i placea

Tare e dulce!!!

Si tu nu mai ai burta aproape deloc, dupa nici o saptamana!!!! BRAVO ! Cate kilograme ai lasat spitalului?

Cand ma uit la burtica ta de 36s si pozele de acum, "ma apuca speranta" Si-ti incape si verigheta pe deget!!! Eu n-o port din noiembrie

Andrada, tu pe unde esti, tanti doctora? Cred ca te-ai apucat de cumparaturi, si implicit spalat si calcat hainute. Da' se te lasi tu de "baut cafea" inainte de plecat la cumparaturi...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Nici la mine miscarile nu sunt foarte dese sau de lunga durata. Numai cateodata seara o tine mai mult (cand sunt odihnita bine)

Cu hainutele nu prea am luat groase (mai deloc). Chiar saptamana asta i-am luat 5 body-uri intregi (cu picioruse si maneci) - ca avea mai mult cu maneci scurte / fara picioruse. Am zis ca ajung - dar nu le consider chiar groase. Daca o sa fie nevoie, o sa ii cumpar mai incolo

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

monicoasa si tati felicitari pentru bebe Vlad .

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput