Finlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 21
aiska spune:
Yael imi pare bine daca ti-a fost de folos traducerea.
Cite o data am mai comandat pe Internet si de la www.ellos.fi cind primeam reduceri bune.
Ai intrebat despre soarele din timpul verii.De fapt prezinta mai multe pozitii nu este mereu in "mijlocul" cerului.Merita vazut!
Noi vom face foc la cabana de vacanta a socrilor ca de altfel aproape in fiecare vara.
Aamu ce se mai aude cu viespile?
Sigur ca vom merge la socrii,nici nu se poate altfel.Sotul meu vrea neaparat Juhannus kesämökillä.
Vremea nu a fost grozava pe aici in ultima saptamina.Parca au promis un Juhannus fara ploi da nu sint sigura ca am urmarit bine la TV.
Lili pe ce tema este licenta ta?
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
Aamu spune:
Aiska, am mai dat o tura cu Raid azi, mi-e frica sa ma ating de cuib. Dar maine o sa incerc sa-l dau jos.. Pe balcon inca n-am cercetat atent, doar din usa. Trebuie sa ma uit bine la masa si scaune.
O sa va spun maine seara cum a fost razboiul..
Am mai si citit recent de existenta unor albine ucigase..
Cred ca sotul vrea Juhannus kesämökillä. Al meu cred ca sufera acum ca n-are Juhannus, are sauna in cladire, poate sa improvizeze..dar fara foc
Aici maine incepe Raumanmerenjuhannus, e o nebunie 3 zile ptr ca vin foarte multi oameni de peste tot. Cand se termina dureaza 2 saptamani curatenia, n-am vazut in viata mea atata mizerie ca anul trecut dupa Juhannus. E un fel de festival Juhannus pe malul marii, anul asta am vazut Rasmus, Apulanta..nu stiu daca vine Yö.. Anul trecut au fost si n-am ajuns sa-i vad.
Rauma e un oras mic si acum se construieste mult, toata circulatia e intoarsa pe dos deja, de maine o sa fie cumplit.
Si aici e o vreme foarte ciudata, e rece chiar daca e soare. Insa daca nu ploua tot e bine.
Eu n-am comandat la ellos, acusi ma duc sa cercetez
Aamu
lgireada spune:
Va multumesc frumos de urari. Eu is cu numaratoarea inversa. Vineri am scrisul - va tin la curent vineri seara (daca mai ajung acasa ).
Eu propun o intalneala la toamna, cand is culorile faine si vine si Jaana si Aamu din RO. Apropo, cand reveniti in FI?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Aamu spune:
Ce dimineata frumoasa e aici! Deja 18 grade la ora 8 si nici o adiere de vant.
In oras deja sint o groaza de masini, sper sa nu fac o vesnicie pana acasa in seara asta.. Intr-un oras de 35 mii locuitori se simte cand mai vin alte zeci de mii.
Lili, eu vin pe 4 august din Romania si apoi trebuie sa-mi planific excursia in Canada..inca n-am facut nimic. Am citit ca ar dura 10 zile raspunsul la Canadian High Comission din Londra, in Bucuresti spun ca dureaza 5 zile daca le lasi aplicatia in cutia postala a ambasadei. Trebuie sa ma gandesc cum fac.
S-ar parea ca nu trebuie sa schimb pasaportul, acum cer sa fie valabil o luna dupa excursia in Canada..
Aamu
aiska spune:
Lili eu plec cu copiii in Portugalia pe 27 august si ne vom intoarce in Finlanda pe 23 septembrie.Sper sa ne putem intilni totusi?
Aamu cine face mizerie?Nuorisoporukkako? Ce fain ca aveti mare pe acolo!
Eu am fost mai multumita de calitatea de la Ellos decit de cea de la netanttila.As clasa pe locul 1 H&M, pe 2 HobbyHall, iar pe 3 Ellos si Josefsson.
Maine dimineata ne pregatim de plecare.In caz ca nu mai intru pe forum va urez la toate de astazi un Juhannus fericit, insorit si distractie placuta!
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
lgireada spune:
Unde plecati maine aiska? Stiu ca la voi e mare sarbatoare acum ... sper sa-mi tina si mie de noroc maine la ex.
Nu am idee daca vom reusi sa ne vedem, cred ca ne-am ales o perioada proasta, si anume vara. Unii vin in RO, altii pleaca in concedii, altii vin in FI ... Dar chiar daca nu ne vedem acum, nu e inchis sezonul si discutia, nu?
Liliana
Jaana spune:
Lili... iti tin pumnii azi! Te asteptam cu vesti bune deseara!
Eu ma intorc prin septembrie, nnu stiu cind inca, n-am luat decit bilet dus Cel mai probabil spre mijlocul sau sfirsitul lunii. Depinde de fapt de vaccinul fetei, pe care il stabilesc saptamina viitoare la Neuvola si in functie de care ma orientez cind ma intorc.
Aamu, gata cu viespile?
Cum cumparati voi haine de pe net? Ca eu nu ma pot decide la ceva anume pina nu pun eu mina pe ea, sa simt materialul si sa vad cum cade pe mine. De muulte ori sint incintata de un model si cind il pun pe mine arat ca..
Un Juhannus insorit si relaxant va doresc tuturor!
Aamu spune:
Sint pe fuga, n-am timp sa scriu am intrat doar sa va urez un Juhannus fericit!
Pupici!
Aamu
lgireada spune:
Fetelor, multumesc de suport. si
Asadar am scapat de scris. Am facut bine pt cat m-am pregatit. Se afiseaza maine rezultatele.
Marti oralul si scap de toti si toate si vin la voi. Ma simt in al noulea cer cand ma gandesc.
edit ca sa zic ca s-au afisat. Si am luat 9.1 la scris. Eu is f multumita.
Va pupik, va zic weekend placut in continuare si ne auzim cand se termina gratarele acolo la voi :).
Liliana
Aamu spune:
Lili, felicitari!! E un rezultat excelent!
Bafta multa marti!
Gratarele s-au terminat. A fost un super weekend, o vreme excelenta (vad ca azi s-a innorat), am petrecut joi si vineri pe malul marii cu prieteni, foarte frumos si linistitor.
Ieri seara cand ne-am intors de pe insula, am vazut din vaporas festivalul - arata foarte bine de la distanta, dar de aproape ...erau asa de bauti ca mie sigur nu mi-ar fi placut sa fiu acolo. Vin din toata Finlanda si planteaza corturi, canapele, fotolii te miri pe unde..si azi cand pleaca le lasa in mijlocul strazii.. Din pacate de Juhannus mor multi finlandezi, sint prea bauti si ori se ineaca, ori au diferite accidente. Am vazut in ziar ca anul asta au murit 10. In prima noapte de festival au murit 3 aici..
Oaspete de onoare a fost Pamela Anderson..asa ca imi dau seama ce-o fi fost acolo
Pupici!
Aamu