Finlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 22
lgireada spune:
Am ras o gramada cand ai zis de Pamela Anderson - desi eu cred ca e o mumie operata :D. Totusi e f trist ca se pierd vieti de la bautura. E groaznic.
Si A. a fost la un gratar, dar nu i-a placut asa mult. Cred ca s-a adunat oboseala, ca el era mereu amator. Mi-a zis cand oi veni la el sa am grija sa aduc ceva de pus in geam, ca nu se mai poate cu atata lumina...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
aiska spune:
Felicitari pentru nota mare Lili!
Abia am sosit si noi de la socrii acum citeva ore.Pe ce data ai biletul?
Aamu Inseamna ca ai petrecut foarte frumos.Noi am facut gratar,sauna,copilasii au dormit mai bine decit acasa si ne-am simtit mai odihniti.
Am vazut la televizor sosirea Pamelei.Pina la urma cum a ramas, si-a intilnit rudele de origine finlandeza?
Jaana masurile 34 de la H&M si Ellos mi s-au potrivit intotdeauna.Port de obicei imbracaminte mulata si nu am avut motiv de nemultumire deocamdata.Le-am luat si copiilor niste pantalonasi de 4 euro si ceva si s-au potrivit.
Ce mai fac oare Mamini si Yael?
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
lgireada spune:
Pe 8 iulie - duminica.
Acum am terminat si licenta de scris si in happy. Mai trebuie sa fac prezentarea, in rest totul e gata. Marti e ultima zi cu stres inainte de a pleca. Mai am la dispozitie o saptamana si jumatate sa ma organizez pentru plecare.
Liliana
Aamu spune:
Buna dimineata!
Lili, bafta multa pentru maine!
Pamela a venit cu taica-su si la vara cica vrea s-o aduca si pe mama. Am citit in ziar ca urma sa-si aleaga un barbat cu care sa aiba un "date". Nu stiu daca o fi ales si cine o fi fost "fericitul"
Aiska, da, am petrecut foarte frumos si vremea a fost superba. Am fost si la sauna publica vineri, e un loc frumos pe malul marii, e sauna orasului dar nu prea era nimeni acolo. E cu foc de lemn, avea si crengi de koivu inauntru care miroseau foarte frumos, un loc superb, cu 3 euro poti sa faci sauna toata ziua. Si te simti ca la cabana de vara
N-am deschis televizorul tot weekendul, dar am vazut azi dimineata in ziar ca si-a gasit Pamela rudele finlandeze. Si ca s-a simtit foarte bine in Finlanda si vrea sa-si cumpere casa aici..
Am comandat de la Ellos vreo 5 costume de baie de toate culorile, erau la pret foarte redus.
Jaana, viespile mele sint in acelasi loc, am fost plecata tot weekendul, n-am avut timp de ele.. Saptamana asta insa trebuie sa le dau jos de acolo.
Eu am comandat multe haine pe internet si, daca nu vin bine le poti trimite inapoi. S-a intamplat o data sa le returnez.
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor!
Aamu
aiska spune:
Lili m-am gindit la tine toata ziua! Sper ca totul s-a desfasurat foarte bine, nu?
Aamu intr-o iarna am comandat costume de baie tot de la Ellos si erau la niste preturi incredibile fiindca mai rar lumea isi cumpara in acel anotimp.
Am gasit intimplator zbor pina la Mumbay cu Finnair la 349 de euro dus intors.Ce pacat ca este o tara in care nu as merge cu copiii mici.
Yael, Mamini, Kulta, Elena, Alinuca voi unde sinteti? Mai scrieti-ne!
Sabina mamica lui Joel si a Nonei
TTC
Noi,cele din Finlanda
lgireada spune:
Salve tuturor,
Da, s-a terminat cu bine, sunt absolventa, am luat 10 azi :). Acum is varza de oboseala, dar revin maine cu detalii.
Liliana
Aamu spune:
Lili, felicitari!!!
De-acum relaxeaza-te si bucura-te de vacanta!
Aiska, vad ca sint pe drum costumele mele de baie, am primit email. Sper sa-mi fie bune.
Ieftin zborul ptr Mumbay, dar ai dreptate cu copiii..
I-au trecut colicii Nonei?
Nu stiu daca te-am mai intrebat..cum a acceptat-o baietelul pe bebelusa?
Ieri am luat in sfarsit cuibul de viespi din sauna, era gol..foarte interesant construit oricum. Am mai dat o tura de Raid si intr-o zi saptamana asta va trebui sa spal bine sauna si sa aerisesc.
Mamini, unde mai esti?
Jaana, mai ai putin si pleci in Romania. Ce mai face bebelusa?
Yael, ce-ai mai facut?
Iar e frigut pe aici. Bince ca macar in weekend a fost vreme frumoasa.
Aamu
Jaana spune:
Felicitari Lili ptr reusita! Eram sigura ca te vei descurca foarte bine!
Aamu, ce bine ca ai scapat de invadatori!
Da, mai avem f. putin, deja ne ocupam timpul cu bagaje si cumparaturi de cadouri Dar ma ingrozesc cind vad temperaturile de acasa... Lili e cald tare in Iasi? Am inteles ca cel mai rau ar fi in sudul tarii.
Bebelusa si-a cam format de acum un program si deja ii recunoastem dorintele dupa felul cum plinge Ceea ce e mult mai usor fata de perioada de inceput. Partea cea mai grea a ramas tot cu adormitul, mai ales seara. Uneori am impresia ca ii pare rau ca trebuie sa doarma
Aiska, si-a mai reglat somnul Nona? Mai nou si Cristina a inceput sa se scoale de 2 ori pe noapte, cam la 3 ore, parca are ceas in stomacel Banuiesc ca incepe sa nu ii mai fie suficientt lapticul, asa incit dupa 4 luni planuiesc sa ii introduc si ceva fructe. Cum a acceptat Nona diversificarea?
Pe aici ploua mocaneste Mama zice ca a venit deja toamna
lgireada spune:
E ora 13:30 si eu va dau buna dimineata. Abia acum am catadicsit sa ma ridic din pat. Nu mi-am pus ceasul sa sune intentionat, ca am zis ca dorm cat am nevoie, dar nu m-am gandit chiar asa ...
Multumesc de felicitari, eu cel mai mult ma simt eliberata. De-abia astept sa vin la voi inapoi.Acum pt mine urmeaza cateva zile din astea in care ma organizez cu bagajul, ma intalnesc cu toti prietenii mei inainte de a pleca, etc. Program important.
In Iasi e f cald, nu stiu sa-ti dau temperaturi exacte pentru ca am senzatia ca e mai cald decat ce anunta ei pe la meteo pt ca se incinge asfaltul si ai senzatia ca te topesti odata cu el. Trebuie sa ai mare grija, mai ales la cea mica. Cand iesi in oras ziua transpiri de curg apele pe tine. Sa ai grija ca acasa la tine sa fie cat de cat racoare, daca nu, sa ai obligatoriu un ventilator. Eu am avut nopti in care am dormit cu ventilatorul in priza si geamurile deschise.
Liliana
aiska spune:
Lili ai niste note extraordinar de bune! Multe felicitari si din partea mea!
La noi in Finlanda nu vei mai avea de suportat asa calduri.
Aamu cu ce vei spala sauna?
Baietelul avea putin sub 16 luni cind s-a nascut Nona,de aceea a primit-o frumos. Colicii s-au dus dar dormitul noaptea este inca imposibil.Asa este citeodata la inceputul diversificarii.Face 5 luni peste citeva zile.
Jaana la neuvola m-au sfatuit sa incep diversificarea cu legume nu cu fructe,sa nu le refuze pe primele.Fructele fiind dulci oricum le va accepta.
Nona a acceptat cu usurinta batate fiert,morcov,dovlecel,porumb si orez amestecat cu lapte Nan.In iulie incepem si carnita.
Voi veti incepe programul de diversificare finlandez sau romanesc?
Ne-am hotarit sa incercam inca un bebe in iulie si in august iar daca nu se va intimpla,continuam dupa intoarcerea din Portugalia.Am dori sa-i crestem pe toti o data fara diferente de virsta mari daca va fi posibil.
Sabina mamica lui Joel si a Nonei
TTC
Noi,cele din Finlanda