Finlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Eu as afuma cumva viespile alea... Fa cumva fum... Si ai grija, nu e de gluma... Nu e vreo firma speciala pt. asa ceva? Zic si eu... Noi am fost in padure si am iesit cat am putut de repede, Doamne ce tantari mari erau!

Aiska, vad ca si tu stai bine la finlandeza... la fel ca si Aamu. Ai dat si tu test? Vroiam sa te mai intreb cum e tot timpul cu soarele pe cer? Cat dureaza? E chiar asa, sus pe cer, in mijloc... stralucind tot timpul? Nu se misca?

Acum, din ciclul 'Eu n-am ID'.... Am intrat pe siteul online de la H&M si am gasit multe hainute super (multe din ele nu sunt in magazine), iar preturile sunt ori la fel, ori cu reduceri. Voi ati cumparat online de la ei? Asa... si-mi umplu si eu kosu'... totul e OK pana dau sa platesc... Poti plati asa:

1.KuukausiLasku (Toimituskulut 4,79 € lisätään)
2.Tili(Toimituskulut 4,79 € lisätään)
Olen lukenut ja hyväksyn Lasku/Tiliehdot
3.Luottokorttiosto (numai finnish sau swedish!)
4.Käteisosto (Toimituskulut 7,45 € lisätään)
si nelipsitul Henkilötunnus

Mi-am ales normal sa platesc cu cartea de credit, insa bineinteles ca nu se accepta carduri internationale... Si sa platesc cash nu-mi convine, sa mai dau inca 7,45 €... Si oricum, sa vreau si nu pot ca nu am... ID.... Ca va invit pe toate la o cand il voi avea! D-zeu stie cand... Asa... Si am zis sa-i sun sa vad ce-mi zic... Formez, imi vorbeste robotul si anume in finlandeza... Astept.. Nimic... Nici urma de engleza, banuiesc ca mi-a zis faze d-alea, daca vrei nu stiu ce apasa 1, daca nu apasa 2.. etc. Si am dat si eu cu tasta 1... mi-a raspuns... si dupa 2 persoane, a venit si a 3-a cu care am inceput sa ma inteleg, explicat... bla bla bla si-mi trimite comanda la R-Kioski, fara sa platesc si feeul de 7,45 € ci doar pretul comenzii mele... Imi trimit SMS cand a ajuns comanda, merg la R-Kioski, platesc si ce poate fi mai simplu! Si fara ID! INSA, doar de data asta, next time ma comformez 'their policy'.

Ma puteti ajuta si pe mine, asa, pe scurt, cam ce zice aici?

<KASSA:

Valitse maksutapa toimituspaikka ja klikkaa 'jatka'.

KuukausiLasku - jopa 45 päivää maksuaikaa

-Kokeilet ensin ja maksat sitten.
-Et maksa korkoa.
-Säästät 2,66 € toimituskuluissa verrattuna käteisostoon.
-Saat arvokkaita erikoistarjouksia laskusi mukana.

Valitsitpa maksutavaksesi Laskun tai Tilin, pidätämme oikeuden tehdä luottotietojen tarkistuksen ja tarvittaessa lähettää tilauksen postiennakolla.

H&M Hennes & Mauritz AB takaa turvallisuutesi ja ettei sinulle aiheudu taloudellista vahinkoa siitä, että teet korttiostoksia H&M Shop onlinessa.

Kaikki tiedot siirretään salattuina.
» tietosuoja ja turvallisuus>

Multumesc si va pupic!

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori & jum. -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

SALE:
https://shop.hm.com/shop/do?action=viewcampaign540shoppingwindow&proddept=KAMP_540_REA_DAM_1

http://shop.hm.com/shop/do?action=viewoutletshoppingwindow

Aaa... De cate ori intru in contul meu, imi apare:
Sisäänkirjautumisapu - helppoa ja mukavaa

Haluatko kirjautua sisään automaattisesti, kun seuraavan kerran käyt sivuillamme tältä tietokoneelta?

Asiakasnumerosi ja henkilökohtainen koodisi ovat tällöin valmiiksi täytettyinä, ja sinun tarvitsee vain klikata "Kirjaudu sisään".

Huom! Älä käytä sisäänkirjautumisapua, jos käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, esimerkiksi kirjastossa tai nettikahvilassa, sillä sisäänkirjautumistiedot tallentuvat tälle tietokoneelle.

Käyttäessäsi sisäänkirjautumisapua hyväksyt, että välttämättömät sisäänkirjautumistiedot tallennetaan tälle tietokoneelle. Samalla vahvistat lukeneesi nämä ohjeet siitä, että toiminnon käyttämiseen sisältyy tietty riski, jos ulkopuolisilla on mahdollisuus käyttää samaa tietokonetta.

Lue lisää evästeistä, turvallisuudesta ja henkilötietojen käsittelystä tästä.

» Kyllä kiitos » Ei kiitos » Älä kysy tätä uudelleen

Si dau Nu, merci... Ceva interesant?

Cu drag,
http://picasaweb.google.com/izzy75" target="_blank">Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Aiska, semnatura!
Se pare ca se mareste grupul nostru!

Lili, eu as fi incantata sa ne intalnim toate.
Chiar daca te intorci in Romania sau te multi in alta tara, speram sa scrii tot timpul la acest topic, pe care tu l-ai creat. O sa ai o particica finlandeza intotdeauna

Yael, o sa incerc sa traduc.

Valitse maksutapa toimituspaikka ja klikkaa 'jatka'.
Alege modul de plata si locul de livrare si click "continua"

KuukausiLasku - jopa 45 päivää maksuaikaa
Factura lunara - chiar si 45 zile termen de plata (ii zice factura lunara ptr ca poti plati in rate)

-Kokeilet ensin ja maksat sitten.
Testezi intai si apoi platesti - cred ca se refera la faptul ca le poti trimite inapoi daca nu corespunde ceva sau daca nu-ti plac.

-Et maksa korkoa.
Nu platesti dobanda

-Säästät 2,66 € toimituskuluissa verrattuna käteisostoon.
Economisesti 2.66 € cheltuieli de livrare in comparatie cu plata cash

-Saat arvokkaita erikoistarjouksia laskusi mukana.
Primesti reclame pretioase - nu prea-mi vine alt cuvant romanesc in cap ptr "arvokkaita"- impreuna cu factura

Valitsitpa maksutavaksesi Laskun tai Tilin, pidätämme oikeuden tehdä luottotietojen tarkistuksen ja tarvittaessa lähettää tilauksen postiennakolla.
Orice mod de plata ai alege - factura sau cont, ne rezervam dreptul de a verifica credibilitatea si la nevoie, de a trimite comanda cu plata la ridicare.

H&M Hennes & Mauritz AB takaa turvallisuutesi ja ettei sinulle aiheudu taloudellista vahinkoa siitä, että teet korttiostoksia H&M Shop onlinessa.
H&M Hennes & Mauritz AB iti garanteaza siguranta si ca nu iti creaza neplaceri economice daca faci cumparaturi online - e cam trasa de par traducerea frazei asteia, dar vor sa spuna ca poti avea incredere sa faci cumparaturi online de la ei.

Kaikki tiedot siirretään salattuina.
Toate informatiile se transfera confidential.

» tietosuoja ja turvallisuus>
Protectia informatiei si siguranta

Tot ce a fost scris aici era pentru factura lunara, cand o sa ai ID si poti sa comanzi cu plata lunara sau daca e factura mica, plata la 45 de zile de la primire fara dobanda.

E bine ca au acceptat sa-ti trimita la R-kioski, dar eu cred ca ceva cheltuieli de livrare/transport tot adauga.. De obicei magazinele nu-ti trimit gratis produsele.

O sa incerc sa le dau cu spray de insecte la viespi, in informatiile pe care le-a scris Aiska, spune ca sint sensibile la insecticide. Fum nu stiu cum sa fac acolo..dupa ce le omor (sper ca-mi reuseste) o sa dau drumul la sauna si o sa o spal bine cu clor..
Dar sint disperata ca sint asa de multe, care vin si de pe balcon..aproape ca nu mai pot sa tin geamurile deschise. Tot timpul sint cu ochii in 4..

Aamu

Mergi la inceput

Sisäänkirjautumisapu - helppoa ja mukavaa - vrea sa spuna ca e simplu sa te loghezi

Si tot ce e scris dupa este despre logare automata in cont, de pe calculatorul respectiv. Daca ai ales Nu, nu te logheaza automat cand deschizi pagina, ci trebuie sa scrii ID-ul si parola de fiecare data.

Nu-mi gasesc intotdeauna cuvintele exacte in romana cand traduc, chiar daca eu inteleg bine ce scrie acolo. Asa ca daca ceva suna ciudat, scuze

Aamu

Mergi la inceput

Am deschis usa la sauna si am aplicat un prim "tratament" cu Raid. Mi-a fost frica sa ma apropii de cuib, dar am sprayat pe el mai de la distanta. Maine o sa repet figura mai de aproape. Mi s-a parut ca am auzit un bazait apoi, dupa ce-am inchis usa dar nu pot fi sigura..de la un timp aud bazait tot timpul. Am dat si pe rama usii de la balcon si chiar pe perdea..poate nu se mai apropie. Maine trebuie sa-mi fac curaj sa inspectez si balconul..

Cred ca puteam sa chem administratorul cladirii sa se ocupe, dar poate scap asa..

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Yael bravo ca te-ai descurcat sa comanzi de la H&M. Am fost multumita intotdeauna de produsele pe care le-am cumparat de la ei,atit din magazin cit si prin internet.
Vara trecuta am gasit la Itäkeskus la Helsinki produse mai ieftine la reduceri din magazinul HM in comparatie cu cele de pe net din aceeasi perioada.

Haluatko kirjautua sisään automaattisesti, kun seuraavan kerran käyt sivuillamme tältä tietokoneelta?
Doresti sa te loghezi automat cind vei vizita aceasta pagina data viitoare?

Asiakasnumerosi ja henkilökohtainen koodisi ovat tällöin valmiiksi täytettyinä, ja sinun tarvitsee vain klikata "Kirjaudu sisään".
Numarul de client si codul personal vor fi atunci gata completate si va trebui doar sa dai clik pe "Logheza-te".

Huom! Älä käytä sisäänkirjautumisapua, jos käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, esimerkiksi kirjastossa tai nettikahvilassa, sillä sisäänkirjautumistiedot tallentuvat tälle tietokoneelle.
Atentie! Nu folosi ajutorul de logare daca este un computer public,de exemplu la biblioteca sau la net cafe,deoarece informatiile de logare se vor pastra pe acest computer.

Käyttäessäsi sisäänkirjautumisapua hyväksyt, että välttämättömät sisäänkirjautumistiedot tallennetaan tälle tietokoneelle. Samalla vahvistat lukeneesi nämä ohjeet siitä, että toiminnon käyttämiseen sisältyy tietty riski, jos ulkopuolisilla on mahdollisuus käyttää samaa tietokonetta.
Folosind ajutorul de logare esti de acord ca logarile necesare se vor pastra pe acest computer.In acelasi timp citind aceste instructiuni confirmi ca folosirea acestei modalitati prezinta anumite riscuri daca persoanele straine au posibilitatea sa utilizeze acelasi computer.

Lue lisää evästeistä, turvallisuudesta ja henkilötietojen käsittelystä tästä.
Citeste mai mult despre cookies,siguranta si procesarea datelor personale aici.

» Kyllä kiitos » Ei kiitos » Älä kysy tätä uudelleen
Da,multumesc.Nu,multumesc.Nu mai intreba din nou.

Aamu foarte frumos ai tradus,felicitari!
Nici eu nu imi gasesc intotdeauna cuvintele cele mai potrivite in limba romana,dar asta este riscul retroversiunilor.

Cred ca la arvokkaita erikoistarjouksia as spune oferte speciale valoroase ,desi suna trasa de par.

Balustrada balconului este din lemn? Daca da ai grja sa nu cumva sa-si fi inceput instalarea cuibului acolo.
Succes la procesul de exterminare!

Lili excelenta ideea cu intilnirea.
Sper ca initiativa sa reuseasca.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Noi,cele din Finlanda

Mergi la inceput

Aiska, multumesc!
Uitasem complet termenul "oferte speciale", ai dreptate, asa se traduce. Nu stiu ce mi-o fi venit cu reclame pretioase

Balustrada nu e din lemn, e de metal. Dar am pe balcon masa si scaune din lemn.. Mi-a fost teama azi sa le inspectez..

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

aiska, multumesc!
De ce sa nu iasa? Imp e sa vedem cand avem timp disponibil si unde sa ne vedem, unde ar fi mai frumos si mai usor pt fiecare dintre noi.
Acum eu is in priza maxima cu studiul, dar ne mai auzim dupa ce termin cu toate, ok?

Hei, unde sunteti?
Eu tocmai am stabilit oralul la licenta si il dau pe 26 si scap. De-abia astept ca m-am saturat de presiune :).

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

AamuAiska va multumesc mult pt. traducere
Nici nu ma asteptam la asa un raspuns prompt si traducere chiar cuvant cu cuvant... N-ati omis nimic Merci mult, sunteti 2 dragute.

quote:
Originally posted by aiska

Yael bravo ca te-ai descurcat sa comanzi de la H&M.

Merci

Lili, multa bafta! Eu nu stiu cum o sa reusim sa ne intalnim... Numai intre mine si Aiska sunt mai bine de 800 Km.... Iar eu nu am masina.... Nu stiu cum o sa facem....

Ce faceti vineri seara, de Juhannus? Am inteles ca se fac focuri? Vineri, sambata, duminica am inteles ca e totul inchis... Si joi (adica maine), program scurt pana la 18.

Va pupic si vorbim.

Cu drag,
Picasa

Mergi la inceput

Salutare, fetelor!

Azi nu mi-a mers netul la servici, vad ca acum si-a revenit..

Lili, multa multa bafta! Tinem pumnii!

Yael, intr-adevar nu e putin lucru ca te-ai descurcat sa comanzi la H&M!
Cu placere ptr traduceri. Poti sa intrebi oricand ai nevoie!

Eu cred ca incep cu gratarele de maine seara. Se fac focuri, da. Era o credinta veche ca asa alunga vrajitoarele (care se sperie de focuri)? Nu stiu daca-mi amintesc bine si n-am timp sa caut acum dar o sa ma uit mai tarziu.
Am inteles ca vineri ar fi magazinele deschise pana la ora 13:00 dar nu sint 100% sigura. Poate-mi amintesc azi sa ma uit ce program au.

Vineri seara probabil ca o sa merg la o sauna pe malul marii si apoi iar gratar. Sambata o sa fiu pe o insula la 10km de oras..sper sa nu ploua...
Si de luni incep reducerile in magazine!

Voi ce faceti de Juhannus?
Aiska, mergi la socri?

Aamu

Mergi la inceput