Timisoara, impreuna! (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Doris-Alina spune:
Neatza, sunt zombi azi...si de somn si de racita...
Cine face o cafea?
Pana acum vin:
Doris cu Ines
Laura cu Maya + 1 bucata sot Claudius
Katik cu Cristina si Robi + 1 bucata sot Bogdan
Ana cu Luana si Alex
Maria
astept continuarea...
Hai ca revin, sa ma trezesc mai intai...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, uite, o oala MAAAREEEEE de cafea:
dar tu ar cam trebui sa bei si oala mare de ceai fierbinte si ceva lamiie si miere.
multa sanatate la tot familionul!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Doris-Alina spune:
Katik, saru-mana de cafa....
Azi oricum parca sunt mai bine ca ieri, Ines e ok, nu stiu prin ce minune, tinand cont ca la dans, marti, erau foarte multi copii raciti...o fi sportul de vina?
S-a mai calit fata mea?
A...intrebai de culcat seara...noi nu avem probleme cu culcatul, toata chestia e ca daca la pranz, dorme 2 ore sau mai mult, atunci nu poate adormi mai repede de 22,30.
Daca dorme mai putin, la 22 e la nani.
Asa i-am facut mereu programul, fara discutii, si daca nu-i vine somnul, cum zice ea, sta in pat, in pijama, citim o poveste....si cam atat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, la noi problema este ca pica de oboseala, se vede pe ea, casca non-stop, e miriici dar nu vrea sa se culce.o punem in pat, ii citim nu una, ci doua, trei povesti,dar ea nu si nu, mai iese din pat, vrea apa, pishi, cinta, orice, numai sa nu doarma, plus ca trebuie careva sa stea linga ea pina adoarme. eu cred ca ii este teama de ceva. sper ca mai creste si va fi in stare sa stea linistita in pat pina adoarme.
super ca n-a racit ines! s-a mai imunizat si ea, dupa iarna asta plina de raceli.
poze krisztina
poze robi
Ana68 spune:
Salutare,
Silvana,ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca sunteti in regula.M-am intalnit ieri cu Alina,ti-am trimis imbratisari si pupaturi prin ea...Sa fiti sanatosi si cand ai timp sa ne scri despre voi.Te pup!
Sa nu uit:vezi ca acolo nu esti in concediu,esti la noua ta casa...hehehehe!![]()
Kati mama...tu crezi ca noi stam mai bine la capitolul asta?Iluzieeeeee....Taman cand ne suim in pat si gata,zicem ca ne invelim si ne culcam...incepe:mi-e foame,mi-e sete,fac pisi,fac cacalica,nu am zis la tata noapte buna si nu i-am dat pusi....si tot asa.Si rabd,si rabd,si rabd...pana nu mai rabd si jap o palma la fund,urmeaza un "treci la nana" dur...se lasa cu suspine si lacrimi de crocodil si gata.La noi fara dictatura militara nu se face nimic.Partea buna e ca si Alex isi insuseste autocritica la faze d-astea si adoarme si el instantaneu...Cateodata nu-i nevoie de militarie,caci adoarme imediat singura,de oboseala.In mod obisnuit noi ne urcam in pat,aprindem tv-ul,dau pe mute,eu ma uit la film,iar Luana adoarme cu ochii la tv-u.Am incercat si fara tv,insa se foieste prea mult pana adoarme...Cam asa e la noi.Povesti nu citim,ca nu are rabdare sa asculte asa...fara sa fie de culcare,dar-mi-te la culcare?!Ar insemna sa nu mai doarma deloc,ca sa ii citesc oricum....
Mai fetelor:este sau nu liber si pe 30 aprilie?Ca eu tot n-am inteles..
Va pup si va doresc o zi buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ana, la bugetari e liber...si la mine...
cu toate ca nu-s bugetara...
POZE CU NOI
katik spune:
fetelor, imi trimiteti careva nr. de telefon a lui cioco (angy), ca tare mare nevoie am de un sfat profesional de la ea!!!plsss!!!
poze krisztina
poze robi
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Ieri am uitat sa va zic ce e mai important: Florin de ieri merge la lucru. Prietenii la care am venit au un atelier de tamplarie si merge acolo la munca.
Ana, azi o s-o sun pe Alina probabil ca mi-e tare, tare dor de ea.
Ma duc sa-mi beau cafeaua. Va pup si aveti grija de voi
Silvana si Bubu
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Silva, ma bucur pentru Florin, pentru voi, iaca, un prim pas a fost facut deja...
Felicitari pentru cele 1000 de mesaje...
A...si sa nu uit, intra in profilul tau si modifica-ti locatia: Timisoara- SUA, numa vezi, Timisoara sa fie prima...
asta ca sa nu uiti de unde ai plecat ...![]()
Hai te pusi si vb diseara la ora stabilita...ca si asa am insomnii...si ganduri multe...
Katik, ti-am trimis pe ms nr lui Cioco.
Azi ma simt mult mai bine, am fost cu Ines la dans, o sa va pove sambata ce nazdravanii face pe acolo...
Ana...vezi ca anunta astia la meteo, ploi,
asa ca poate nu mai pleci in excursie, si vii la intalnire...
ziceam si eu...
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Sal'tare,
Vine vichendul prelungit...stam acasa...e bine!![]()
Silvana,ma bucur mult pentru voi,ca ati pasit cu dreptul in noua voastra patrie...sa dea Dumnezeu sa va mearga din plin,asa cum va doriti!
Kati,sper ca ai rezolvat problema!
Doris,am vorbit si cu Marius si daca nu plecam...venim!
Va pup pe toate si sa aveti o mini vacanta minunata.Sa ne auzim cu bine miercuri!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana