Timisoara, impreuna! (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ana, ma bucur, cate bucati veniti?
Vine si Marius?
Ok, deci ne vedem maine la 12 la Flora in fata.
Sa va aduceti aparatele foto, sa pozam kupiii...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Salut fete dragi,
ma vad nevoita sa anunt ca nu mai pot participa la meeting-ul de maine, din pacate ....Cum am spus la un mom. dat sunt in schimbare de job si am fost convocata pe maine la ora 12,30 la un interviu ! Imi pare rau ca s-a potrivit asa, as fi vrut sa va vad, sa va stiu si eu...
Btw, daca aflati de vreun job bun pe vanzari...dau o bere bunaaaa !! 
Va doresc distractie faina si sa faceti pozici la puiuti sa-i vedem cu mic cu mare :)
cu drag,
Mariaa
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Doris, imi pare rau ca in ultimele doua zile nu am intrat pe messenger dar am fost tot plecata.
Profilul inca n-o sa-l schimb, inca nu simt ca trebuie sa fac asta.
La intalnire va rog sa beti o bere in cinstea mea.
Va pup si aveti grija de voi
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Silvana, eu te-am asteptat, lasa, poate alta seara...
Si pe unde te-ai plimbat?
Nu ne pove?
Maria, ne pare rau, poate la urmatoarea intalnire...
Fetele, am vorbit acum dimineata cu Danitin, e ok, ramane cum am stabilit, la 12 in fata la Flora.
Sa veniti cu aparate foto.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Ciao, fetelor! Intru repejor, repejor.... va multumesc din sufelt pentru mobilizare, fac tot posibilul sa ajung dar trebuie sa ma impart intre doua actiuni si nu stiu daca/mi reuseste sincronizarea. Oricum, chiar dca nu ne vedem - si imi cer inca o data scuze in acest caz
- astept de la voi pareri, cum vi-a placut si mai ales ce Nu v-a placut. Acum imi astept seful
, trebuie sa vina sa-i predau dosarul campaniei publicitare pentru mall. La 10 zicea ca ajunge in 40 de minute si uite ca e deja 11,30
. Sper sa apara in timp util ca sa ajung si eu la intalneala. Dupa cum spuneam insa 

Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
Doris-Alina spune:
Salutare, Timisoara...
E pustiu pe aici, probabil, toata lumea e plecata...
Gratare, mici, iarba verde...
Pai sa va distrati fain, si sa faceti poze.
Si noi plecam, azi am avut putin timp, asa ca am prelucrat cateva
poze noi
Danitin, in final ne-am intalnit doar eu , Ana si Laura, cu copiii.
Va pup si distractie maxima...
POZE CU NOI
gonghy spune:
Am trimis un mesaj sa vad daca am reusit sa bag pozele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
gonghy spune:
proba
http://community.webshots.com/user/gonghy
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
Doris-Alina spune:
Laurelu, in sfarsit...
Se vad pozele, e ok, Maya e o super frumoasa si stii ca mor de dragul ei, pentru ca e intr-adevar frumoasa, de la mama natura, na...ca doar are si cu cine semana, cu ochii aia albastri nu-s lamurita eu...![]()
Le-ai vazut pe ale lui Ines?
Ce zici?
Eu sincer, ma minunez cat de mult a crescut, e o lungana deja...
POZE CU NOI
deya spune:
fetelor ma primiti si pe mine?in cateva luni ma mut in timisoara..dupa bac...o sa vin la facultate acolo.inca nu stiu unde o sa stau la camin sau undeva in zona soarelui
sta careva dintre voi acolo?de aici nu o stiu decat pe doris-alina si frezele ei beton.
va pup si sper sa mai scriu dak imi permiteti