Timisoara, impreuna! (50)
Raspunsuri - Pagina 4
katik spune:
doris, io n-am incotro
, deci venim toata trupa.sper sa nu plece bogdan pe undeva ca atunci...
hai ma ca m-ati facut tare-tare curioasa!!!!
numai pt. mine nu modificati ora, las' ca ajung io![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Ana68 spune:
Saluti si de la mine...
Hai ca e nebuloasa totala....Bravo Dana...ne tii in suspance...Deci sambata la 12 ramane?Cu cupchii cu tot?Sa vezi ce-o sa fie...hihihihihi...![]()
Hai va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gonghy spune:
Saluti a tutti!
Meeeyyyy venim si noi,adica tot familionul,luam si pe bubulyna sa se cunoasca cu copchii.Poate se infiripa ceva intre ei
si cine stie????
Maya doarme acum de am apucat a scrie si eu.
Katik nu iti fa probleme de tinuta si noi vom fii tot sportivi si papica o luam cu noi ca cine stie,poate o rupe foamea si incepe a urla
pe acolo si ma face de kakao.
Doris deci cum a ramas cu ora 11 sau 12 sa stiu si io.
In rest Maya e bine,mai putin eu ca m-a lovit o viroza naiba sa o ia,plus ca ma doare si in gat de am trecut urgent pe antibiotic si paracetamol sinus.
Tare mi frica sa nu ia si Maya,numa ce a scapat saracuta de viroza asta nenorocita.
Merg la
ca ma rupe somnul.Noapte buna,Timisoara!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Gata cafelutza...

Eu sunt racita cobza, Buni la fel, Ines pana aseara e ok, sa vad acuma cand se trezeste cum e...
Fetele, deci, ramane sambata ora 12, in fata la Flora, cu copii.Sa vedem cine vine:
Doris-Ines
Laura-Maya
Katik- 2 buc. Cristina si Robi
Ana- 2 buc. Luana si Alex
astept continuarea...
Mihi, cu cate bucati te inscrii pe lista?
Anda?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
pana acum avem:
Doris-Ines
Laura-Maya
Katik- 2 buc. Cristina si Robi
Ana- 2 buc. Luana si Alex
Maria
astept continuarea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Ciufuleasca la noi gresisi.
Venim tri nu doi.
Laura-Maya-Claudius
Adica tot familionul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Nu o sa va iau pe rand ca nu prea am avut timp sa citesc din urma. Va salut pe toate si va trimit un pupic dulce-dulce.
Eeeiiii, am ajuns si noi in mult visata America. Zborul a fost destul de placut dar foarte, foarte lung. Despartirea de ai mei a fost ingrozitoare, Paul a plans incontinuu si zicea ca el n-o sa-si mai vada bunicii niciodata.
De cand suntem aici nu a intrebat de ei.
Cand voi avea poze o sa le pun.
Va pup
Doris-Alina spune:
In sfarsit un semn de viata....
Silva, mami, ma bucur nespus ca esti aici cu noi, asa distanta pare mai mica...
Of, vorbind cu tine pe ms, iar m-ai facut sa plang...![]()
Te ateptam aici, ori de cate ori poti sa scrii...
Bafta multa...
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata la toata lumea!
silvana, ma bucur ca ai mai apucat sa scri doua vorbe si ca sutneti bine. mult succes in tot ce urmeaza! si sa ne tii la curent
.
doris, pai noi daca venim (si pina acuma asa se arata) venim 4 nu trei ca ne aduce tati. deci 3 + 1 buc bogdan = 4![]()
![]()
ana, la voi cum merge culcarea seara (ma refer la luana, ca alex e deja mare)? la noi e un circ intreg si am vrut sa vad la altii cum se desfasoara ostilitatile, poate putem imbunatati si noi situatia cumva? citeodata ne mai apuca si ora 23 si inca ne luptam
. dimineata ne luptam cu trezitul si imbracatul
fetelor, sa aveti o zi buna, va pupez pe toate!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi